Door Max kost dit schilderij geen 650, maar 2.000 euro

Auteur: , 41 Reacties

Bovendien kan er nog geboden worden, waarmee de uiteindelijke prijs mogelijk hoger nóg hoger wordt.

Door Max kost dit schilderij 2.000 euro

Een verkreukeld blikje Red Bull op doek (60 x 80 cm). Je verzint het niet, maar kennelijk is er markt voor. Het schilderijtje staat voor een vraagprijs van 695 euro op Marktplaats. Op zich al een stevig bedrag, niet waar? Da’s echter nog niks vergeleken bij de biedingen die sinds afgelopen zondag sky high gaan. Je zult op moment van schrijven al meer dan 2.000 euro over moeten maken om deze unit aan je muur te mogen hangen.

Nu Max-mania in full swing door Nederland dendert, is het aantal MV-gerelateerde zoekopdrachten opgelopen van zo’n 120 naar meer dan 1.750 stuks per dag. Tip: keer die doos op zolder nog effe om, wellicht ben je nog in het bezit van gesigneerde prullaria. Altijd leuk als je daar nog een paar euro’s mee kunt verdienen. Misschien dat het zelfs nog slimmer is om nog even te wachten tot “ons Max” wereldkampioen is geworden. Da’s hooguit een kwestie van jaren.

Je krijgt geen genoeg van die legendarische race van afgelopen zondag? Kijk HIER nog eens terug hoe Max het feestje met zijn team én met pa Jos vierde.

Feestje41 reacties

Red bull is niet goed voor de mens! Het bewijs zie je in de biedingen terug.
Overigens wel mooi gemaakt
Staat niet in de tekst waarom precies het schilderij zo duur is.
@thefmanl: Hij is zo duur omdat er mensen zo gek zijn om zo veel geld neer te leggen voor een geplet blikje Red Bull op doek sinds dat Max een Grand Prix heeft gewonnen met een Red Bull Racing auto.
@thefmanl: bieden. Hij stond namelijk voor 695.
Tja, je moet het er maar voor over hebben he. Eigenlijk ontzettend treurig.
Het recept: U gaat morgen een blikje Red-Bull kopen, Giet het leeg in de gootsteen (opdrinken wil je dat gore zoete spul namelijk niet), Stapt het plat, Maakt er op een nette ondergrond een hoge resolutie foto van, gaat er mee naar een drukker, Vraagt om een mooi canvas doek én… Klaar! Voor ongeveer 50 euro bent u klaar 😆
@venividivici: Stapt=Stampt
@venividivici: en omdat jij het bent, levert zo’n presentatie je 10E op en als het een echte kunstenaar is, levert het echt geld op 😂😂
@roppp: Het was meer een korte cursus ‘goedkoop doe-het-zelven’ i.p.v. de “echte” kunstenaar 3 krullen in zijn staart laten lachen met een gedachte ‘die koper heb ik mooi genaaid 😂’
@venividivici: shop er ook nog ff een handtekening van Max Verstappen bij, et voila!
@e1000bmw523i: Goede aanvulling van je. Mensen neem 4 en 5 juni allemaal je canvas met blikje erop mee naar Zandvoort 😉
@e1000bmw523i: die had Red Bull zelf al gemaakt
Wat een gek er voor geeft .
Die gallerijhouder zou zomaar familie van die gladde van The Gallery kunnen zijn…

Hang er een slap zwetsverhaal aan dat de mensen leuk vinden om te horen, hang er een nog onnozoler prijskaartje aan en wacht vervolgens rustig af tot de ‘kenners’ erop af komen die vol overtuiging zijn dat ze iets bijzonders bij je kunnen kopen. Zo overtuigd zelfs dat je ze niet eens op de kop hoeft te houden om nog meer centen uit de zak te kloppen…

Dat ding is niet meer waard dan 150 euro voor de lijst, een tientje voor het doek, drie-euro-en-vijftig cent voor de verf en een eurodubbeltje voor de moeite om het verhaal erbij te verzinnen dat dit knutselwerkje iets met Max Verstappen te maken heeft.
@moveyourmind: Ik mag die aalderink wel, leuke man!
@henkhupelschoten: inderdaad. Z’n vrouw noemt hem niet voor niks Oude Voddenjood… 😂 hij heeft die ouderwetse verzamelwoede a la Malle Pietje.
@moveyourmind: is dat niet elk schilderij?
Dat is inderdaad helemaal de essentie van kunst. Ik citeer uit de tekst:’Je verzint het niet’. Inderdaad en diegene die dit gemaakt heeft verzint het wel, dus uniek, dus levert het geld op! En als je de manuren die in het schilderij zijn gaan zitten omrekent naar euros dan vallen die 2000 euro reuze mee.
@potjak: Of ik het mooi vind? Nee doet mij niet veel 😉
@potjak: Dit is niet de essentie van kunst. Dit is de essentie van Red Bull shit.
@pomoek: ja, dat kan ik niet met je oneens zijn.
Ik zag trouwens dat Pepsi ook al had ingehaakt op Verstappen-Mania:


http://www.inroomdining.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/e/pepsi_max_can.jpg

@willeme: regel jij het doek? Doe ik de verf.
@MauritsH: goed plan!!!
Z’n laatste overwinning lijkt al weer een eeuwigheid geleden. Tijd voor een nieuwe overwinning volgende week om onze dorst te lessen….
@Rick-dos: hij wordt er ook niet jonger op….
@pomoek: Precies.
Ik kan zelf ook wel een blikje aan de muur hangen
Ik zat gisteren even te geinen op marktplaats, je wilt niet weten wat mensen allemaal aan max gaan linken om vervolgens de hoofdprijs er voor te vragen.

Ik zag een tag heuer klok van voor 2002. De man zette in zijn advertentie dat het de sponsor van max verstappen was. Hierdoor werd t tikkertje dik 1000 euro waard.

Ook jassen met geborduurde namen erop.

Zogenaamde “starterspakketten” om je verzameling te beginnen.

TorroRosso modelautootjes, petjes, allemaal gemodificeerd met een handtekening om het exclusief te maken.

Ik denk dat de gekte losgebroken is ja.

Volkomen kansloos.
@dutchdriftking: dat sowieso. En de meeste hebben voor de eerste keer de samenvatting gezien. En nog nooit een hele race.
Het schilderij is niet van het kaliber dat Tjalf Sparnaay maakt.
Mag ik een tip geven? Laat dit ding lekker voor wat het is. Eind juni komt Red Bull met dit officiële Max Verstappen blikje. Koop je daar een fourpack van en zet die in de kast. Over een jaar of 20, als Max Verstappen meerdere wereldtitels op zijn naam heeft staan en iedereen die blikjes uit 2016 al heeft leeg gezopen en weggeflikkerd, heb jij een waar collectors item wat voor veel geld verkocht kan worden aan de die-hard fan.
Oke! Wie hier is mij steeds aan het overbieden op t schilderij???

Dit gaat me bakken met geld kosten zo!
Kunst op wielen of kunst op een doek, het is maar wat een gek er voor geeft. En iets met smaak.
Toevallig had ik voor de gp net mijm model str type 2 te koop staan. De biedingen stopte bij ongeveer 140 euro de teller staat op 210 nou. Na zondag 400 maal vaker bekeken. Die gasten die de 1/18 tien keer hadden ingekocht komen net goed weg. de meeste waren hem vorige week onder de kostprijs van 199 aan het verkopen aangezien de verstappen site dit gelimiteerde versie ook niet verkocht kreeg in eerste instantie.

Maar je moet wel gek zijm om meer dat 25 euro voor een gesigneerde foto kaart te betalen. Volgend weekend komen er weer 6000 extra op de markt waarschijnlijk.
Staat er nu op dat doek ‘ReuOull’ ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).