Dronken brokkenpiloot boort auto in politiebureau

Auteur: , 13 Reacties

Dronken achter het stuur kruipen is natuurlijk alles behalve slim, maar vervolgens langs het politiebureau rijden is voor zover mogelijk nog dommer.

Dronkenlap botst op het politiebureau van Cheshire

Toch is dat wat er dit weekend gebeurde in het Britse Cheshire, waar een 49-jarige man het erop waagde na een avondje vol alcohol. Hij stapte gewoon in zijn Ford Fiesta, maar kwam er al snel achter dat hij dat beter niet had kunnen doen. Voor de man goed en wel onderweg was, ramde hij namelijk het politiebureau van Cheshire.

Daarmee maakte hij het de politie makkelijker dan ooit, want de dienstdoende agent hoefde alleen maar even om de hoek te kijken om de dader op te sporen én in te rekenen. Uiteindelijk bleek dat de man al op de parkeerplaats de macht over het stuur was verloren en hij vervolgens tegen de muur van het politiebureau knalde. Hij is op borgtocht vrij, maar moet later alsnog voorkomen.

Foto: Cheshire Police13 reacties

Natuurlijk, op borgtocht vrij. Ze hebben daar natuurlijk naar Nederland gekeken en vonden dit wel een crimineel vriendelijke manier.
@mrrallycross: wat moet je dan? Zoals in de VS iedereen maar opsluiten? Dat kost bakken met geld, de drankrijder de roes thuis uitslapen werk net zo goed maar kost ons minder belastingcenten.
@mashell:
Daar dit in het VK heeft plaats gevonden, vermoed ik niet dat een nachtje cel ons ook maar een dubbeltje aan belastinggeld zou hebben gekost..
@tupperware: dat zegt mashell toch niet, wel effe goed lezen aub.
@mrrallycross: Dus wanneer je een borrel op hebt en een auto bestuurd ben je gelijk een crimineel,
Dat vind ik best wel triest…..
@csx3000: zolang er niks gebeurt of geen gewonden of doden vallen niet.
Maar gebeurt dat wel, dan vind ik het best crimineel.
HIPS….
@jrk68: HOPS….
Gelijk op de goede plek waar tie terecht is gekomen
Haha, dat is sip….
Britten en dronkenmansritten.
Hopelijk heeft hij blijvend letsel eraan over gehouden.
@vvti: nounou…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).