Duitser poetst auto, auto doet BOEM

Auteur: , 22 Reacties

Dit verhaal bewijst maar weer eens dat schoonmaken dodelijk is.

Duitser poetst auto. Auto ontploft.

Een 17-jarige knaap uit het Duitse Duisburg wilde de rooklucht uit de zojuist door hem gekochte auto verwijderen. Logisch, want niet iedereen zit op een penetrante nicotinelucht in de auto te wachten. Waarschijnlijk worden er zelfs heel weinig mensen blij van.

De jongen ging druk aan de slag met luchtverfrissers en schoonmaakmiddelen. Helaas vormden deze stoffen samen een behoorlijk link mengsel, want zodra de knul het portier van z’n auto opendeed werd pardoes het raam uit de deur geslagen door een flinke explosie. De interieurverlichting zorgde voor het benodigde vonkje. Met de eigenaar van de auto liep het minder goed af. Door de klapper liep hij helaas zware verwondingen op. (via: derwesten.de)

Overigens zagen we eerder al een paar dames deo opspuiten in de auto, om daarna een peukje op te steken. Dat resulteerde eveneens in een flinke boem. Ook deze Hagenees bewees dat peuken en auto’s niet altijd een goede combo vormen.

Foto: niet de auto van de man in Duisburg22 reacties

Erg triest
Er staat ook niet voor niets de verpakking van die spuitbussen dat je de auto even moet laten ventileren.
Sterkte voor de knul
Heftige explosie. Dacht dat dat in Duitsland alleen bij Cobra 11 gebeurde.

(mijn guilty pleasure, op YT filmpjes van explosies bekijken met zoekterm “ALARM FÜR COBRA 11”)
@escort77: Ik vond dat altijd prachtig. Jaartje of tien/elf was ik, lekker voor de tv. Van tevoren met de Siku auto’s spelen. Had m’n eigen Mercedes/Porsche dealer. En ik importeerde auto’s (kende het woord net).
Mooie tijden.
Ramen altijd naar beneden bij gebruik van deo en dergelijke middelen.. Hopelijk komt alles goed met de beste jongeman, een auto kan vervangen worden.
Komt ie:

Er lag zeker een Samsung Note 7 in!
Maar is die rooklucht er nu wel uit?
@potver7: ’t is nou een schroeilucht
@potver7: geniaal!
Luchtverfrisser lijkt me ook niet de effectiefste oplossing om nare luchtjes te verdrijven. Iets met maskeren en zo…

Maar dat zou erg lullig zijn om te zeggen als ik als eerste op de plaats van het ongeval arriveerZ
@granlusso: verse autoband een nachtje in de auto laten liggen haalt de meeste rooklucht uit de auto
Ik snap sowieso niet dat mensen in de auto moeten roken. Als je al rookt, doe dat lekker in de buitenlucht. Je valt de andere inzittenden er niet mee lastig en het is ook nog eens goed voor de restwaarde van de auto als er niet overal nicotineaanslag zit en een rookgeur hangt.
@Edge: Volledig mee eens. Voor mij persoonlijk is het een no go wanneer het een rokersauto is. Hij mag nog zo interessant zijn.
@Edge: m’n pa rookte altijd in de auto met raam open… as en peuken naar buiten…. heeft verschillende nieuwe auto’s van de zaak gehad die een jaar later als rokersvrij verkocht werden..! Geen rokerslucht te bekennen
@Edge: nou ja. Doorverkoop van een auto is niet perse voor iedereen een sociale aangelegenheid hè :) En ik zie in de meeste auto’s 1 persoon.
Vind het des te fraaier als iemand met kinderen in z’n auto zit te paffen…
@Edge: je mag tegenwoordig nergens meer roken. Ik snap dat je het dan in de auto wel wilt doen. Mits je alleen bent. Zolang ze die peuken maar niet naar buiten gooien zal het mij dan ook worst wezen.
Altijd met de deur open doen en dan ook even open laten…..
@dutchdriftking: da’s ook mijn motto als ik ergens ga zitten poepen, bij voorkeur op visite of kantoor :D
Roken is zoooo 1973
@raoufff: Misschien is het wel een auto uit 1973. Singing, here we go again.
@MauritsH: als je dan verwijst naar een (bron)artikel is het misschien ook een idee om het te lezen. Er staat nl. dat het panoramadak inclusief frame uit zijn verankering werd gedrukt toen de passagiersdeur werd geopend; niet dat de ruit uit de deur werd geslagen.
@benzinehoofd:
@MauritsH:
De jongen reinigde ook niet een zojuist door hem gekochte maar een één week eerder door zijn broer gekochte auto. En daar had-ie een hele tour aan – maar die is nu stuk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).