Een Audi S4 met Bentley velgen. Hoe staat dat?

Auteur: , 125 Reacties

Is dit het hoogst haalbare voor iemand met een Audi? Het lijkt er wel op.

Audi S4 op Bentley velgen

Laat ik voorop stellen dat ik vaak niet begrijp waarom bepaalde mensen een compulsieve drang hebben om hun auto perse van andere velgen te voorzien. Sommige velgenboeren hebben best iets moois te bieden, maar er zit ook een heleboel bagger tussen.

Maar goed, velgen van een tuner kan ik nog enigszins begrijpen, maar wat ik niet begrijp is waarom mensen de velgen van een ander model/merk onder hun auto willen hebben. Waarom wil je Audi velgen onder een Skoda hebben? Of waarom zou je Bentley velgen onder je Audi schroeven? Wie probeer je voor de gek te houden?

Negen van de tien keer gaat het namelijk ook nog eens om (goedkope) imitatierommel, die niet kan tippen aan het origineel. En iets zegt mij dat deze Audi S4 uit 1998 is voorzien van precies zo’n setje velgen.

Met de originele S4 velgen is toch weinig mis lijkt mij zo. Of zie ik dat nou helemaal verkeerd? Bekijk alle foto’s die rickb maakte in Deurningen op Autojunk.125 reacties

Kap toch om dit soort dingen op Autoblog te zetten, 90% hier wil/kan dat niet begrijpen…
Als ze echt zijn, zijn ze in ieder geval meer waard dan wat die Audi nu nog waard is. Maar de kans dat het originele velgen zijn lijkt me verwaarloosbaar.
@circlestorm69: De vraag blijft dan (als het originele velgen zijn), waar komen ze vandaan? In Oost Europa midden in de nacht onder een Bently vandaan geschroefd ofzo?
@btracing:

hoeveel procent van de Bentleys gaat naar voetballers, rappers etc?
hoeveel procent van hen houdt de standaaard-velgen?

er zal dus af en toe best een nieuwe en ongebruikte set te koop komen…
Jammer, want dat is echt dood zonde. Meestal vraag ik me dan ook af hoe er verder met de auto is omgegaan. And like Robbie said: Orginele velgen zijn 9 van de 10 keer mooier/beter.
@zakar36: ik kan je vertellen dat deze mensen helemaal auto leip zijn en netter om gaan met hun auto dan met hun meisje!
@e30junkie:
Het is maar waar je trots op bent…, als je het meisje nog erger toetakelt dan je auto….
@jrk68: sommige zullen me snappen en anderen geven jou gelijk, niet iedereen heeft dezelfde smaak.. Gelukkig ;) als alle auto’s toch eens origineel waren zag de wereld er een stuk mooier uit is het niet?
@e30junkie: ja precies! Dit is niet nieuws hoor. R8 remmen op een golf 5, hoort erbij. VAG feestje binnenkort weer aan de Worthersee en dan zie je dit genoeg. Dat mensen het niet snappen, snap ik dan weer niet
@kenner:
ik ga ook naar worthersee..
word een helse rit!
Haal dan wel die B er af.
@renesf: dan ziet niemand dat het bentley velgen zijn, natuurlijk is dat helemaal niet de bedoeling.
Het lijkt ook helemaal nergens naar.
@arro: zo gek is het toch niet? Wie gaat er nu in de winter met de mooie velgen rondrijden? Juist, dan maar die lelijke bentley velgjes eronder
Shoot me maar ik vind dit best wel dik! Geeft een chique doch stoere uitstraling.. maybe dat een andere kleur helpt..
Is het niet wat om naast het “tabje” Groen7 iets te maken waar je al dit soort onzin kan posten. Een Suzuki Alto met V8 er op. Een Mercedes 220 CDI die verAMGt is enz. Best vermakelijk maar dan worden de mensen die er niets aan vinden er hier niet mee lastig gevallen op het serieuze Autoblog.nl
@circlestorm69: Autoblog serieus? Whahahaha
@Yeelen: NEE natuurlijk is Autoblog NIET serieus. Dat je nog hapt ook. Maar het is me wel opgevallen dat veel hier een beetje klaar zijn met dit soort berichten dus vandaar mijn voorstel.
Best wel pauper
MMMmmmmmmmm, Nee dit keer zeg ik helemaaal niks………mmmmmmm Nee echt niks!
Heb ze eens onder een A3 gezien en dat stond echt heel tof. Onder deze A4 vind ik ze niet zo.
Als je hier negatief commentaar op geeft mag je ook niet geilen op Alpina’s onder een BMW (wat dus ook geen eckte Alpina is). Haten is verlaten, hup hup!
@robbie:

Het betreffen ekte ekte Bentley velgen, zijn er ook niet als replica trouwens. ;)

Maar bedankt voor het plaatsen zullen we maar zeggen!
@RickB: Ja joh ekte velgen ;)

Zonde dat je die knappe S4 ermee verkracht!!
Origineel zijn ze zo mooi!
Nu is het uber sjonnie!!
Maar och als je maar opvalt of niet ;)
@RickB: je bent me net voor
@robbie: Ik denk dat je er in dit geval behoorlijk naast zit. Het gebruiken van bijvoorbeeld Bentley, Porsche of Lamborghini velgen op VW/Audi/Skoda/Seat modellen bestond in de tijd van de eerste kevertjes ook al, feitelijk gezien dus niets nieuws. Voordeel van originele velgen gebruiken, de veel hogere kwaliteit. Met name gesmede velgen wegen minder en zijn een stuk sterker als bijvoorbeeld een setje honkie tonkie tuner velgen.

http://img545.imageshack.us/img545/9640/dscn0153r.jpg
@rubend: raar, want Aston Martin vantage v12 velgen pas ook niet onder een V8, daar heb je dus ook replica’s voor nodig, terwijl het nog dezelfde model betreft.
Wat een onzin hier allemaal weer. Blijkt wel weer hoe weinig mensen doorhebben hoe groot de VAG-scene is. 99% zeker dat deze echt zijn en ook 99% zeker dat deze auto tot in de puntjes is onderhouden. Ieder zijn hobby! De een leest graag over de nieuwe lease topper de ander over iemands hobby met auto’s! Het is bijzonder en het is een auto dus mag het wat mij betreft op autoblog. Klik dan gewoon niet op de link..
@e550 ooit van adapters gehoord?
Ergens in het land staat een Bentley op bierkratjes? ;-)

Maar de eigenaar doet maar, ieder zijn eigen smaak.. Stiekem vind ik het ook wel een soort coolheid hebben. Gipsy-tuning FTW!
Ik ga maar eens op zoek naar Pagani velgen voor mijn Mitsubishi
Ik heb in de zomer ook hoogglans verdichte mercedes s600 segin teardrop velgen onder m’n golf5. En heb zelfs een tijd met mercedes naafkappen gereden. Hoop mensen snapten dit niet, dus heb de naafkappen nu glad gemaakt omdat ik het zat was het allemaal uit te leggen… Maar iedere debiel ziet gelukkig nog wel dat het mercedes wielen zijn:) Jammer dat ik geen budget heb voor Bentley wielen, anders hadden die er wel onder gezeten…
@dragspert: Lol – zei me niks, dus heb ik ze ff gegoogled. Er zijn véél meer plaatjes met VAG auto’s, dan Mercedessen met die velgen. Heb ook nooit geweten dat dit op een Merc leverbaar was.
@mout: Zaten onder het vorige model S600. Dus de v12 modellen:)
@dragspert: Grappig, daar zijn ze dan aardig zeldzaam geworden. Op ‘S600′ is bij mij pas het 172e plaatje Een Merc voorzien van die velgen. Zelfs een Honda Civic CRX en een platenspeler vindt ie nog eerder.
Enig idee hoe het komt dat die velgen helemaal in de VW cultuur beland zijn?
Trouwens: Het lijkt me nog niet zo’n makkelijk klusje. Moet je niet véél meer aanpassen dan alleen de velgen? (wielkasten, naven, remmen, snelheidsmeter)
@mout: De et is hetzelfde (48) en de steek ook (5×112). Waarom het in de vw cultuur beland is heb ik geen idee van, maar de ontwerpen van mercedes wielen passen over het algemeen perfect bij de vormen van de auto. Bijvoorbeeld bij mijn velgen heb je kleine openingen in de vorm van een traan. Wanneer je deze op z’n kant ziet, is het exact dezelfde vorm van de koplampen. Ik heb ze er dus onder vanwege het ontwerp, en een klein stukje ‘cultuur’.
@dragspert: thnx!
Nou ben ik alles behalve ‘sjonnie’, maar ik vind dit echt super vet jonguh
@vwally: Hoe durf je dat zo stellig te beweren met een R32 als afbeelding?
Dit was op de VW Mid Winter Meeting bij Frans op den Bult vorige week. In Engeland zie je vaker Bentley velgen onder VAG auto’s.
Haha.. Als echte autobloggers en auto”freaks” met een beetje verstand van auto’s weet je dat zulke wielen niet in immitatie te koop zijn. Overegens is deze S4 van een liefhebber en heeft +/- 400pk. Maarja de gemiddelde leeftijd zal hier wel ver boven de 35 liggen die lekker hun immitatie “tuning” wieltjes haalt bij de plaatstelijke cheap ass “velgenboer”. Dan snap ik de reacties wel ;)
@thomas87:

grappig, ik heb juist het idee dat immitatie-velgen eerder door jongeren gekocht worden omdat die over het algemeen wat minder te besteden hebben dan “ouderen”.

Qua immitatie is er volgens mij heel veel te koop: het enige wat telt is dat er voldoende vraag naar is. Kennelijk is er toch best wat vraag naar Bentley-velgen, dan zou het mij verbazen als ze niet nagemaakt worden. Er worden zelfs RR-vrouwtjes nagemaakt…
@escort77:

klopt idd. De gemiddelde barry butser met zijn gespoilerde en polyester aanplakrommel koopt idd goedkope meuk. In de vag wereld gaat men meestal voor orginele wielen van andere merken.. (ook in de vag scene zijn er barry butsers uiteraard)

de bentley’s zijn er niet in immitatie, zo’n set als op de foto in goeie/nieuwstaat word al snel rond de 3000 euro voor neergelegd… Maargoed ieder zijn smaak uiteraard.. Persoonlijk heeft zo’n auto gewoon een goeie verlaging/airride en een set dikke wielen..
@thomas87: ik ben het met je eens hoor, alleen snap ik die opmerking over 35 jaar niet. De 77 in mijn naam slaat trouwens op het bj van een auto, zelf ben ik wel 35min, dus voel me niet aangesproken ofzo ;-)
@thomas87: ondanks dat ik persoonlijk niks zie in de VAG-wereld, sta ik er met mijn Jap-wereld wel dicht genoeg bij om dat te bevestigen. De petjes in Golfjes hebben niks te maken met de VAG-wereld van de liefhebbers. Ik vind het er 9 van de 10 keer niet uit zien, ook standaard niet. Maar dat zullen velen VAG-liefhebbers ook vinden van Japanse auto’s met of zonder aanpassingen. Prima. Maar net als in de Jap-wereld wordt er inderdaad enkel gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Sjonnies bestaan in zowel de Jap-wereld als de VAG-wereld, maar in ieder geval in de Jap-wereld verdwijnen die net zo snel weer omdat ze er niks te zoeken hebben en liefhebbers geen zin hebben in dat soort gasten. Replica velgen worden wel gebruikt maar dan zijn het goede replica’s. Bijvoorbeeld Rota’s met hetzelfde ontwerp als Rays Engineering TE37’s. Rota’s zijn ook goed, en vrij duur maar kosten maar de helft van de Rays. Dan is het opeens niet erg dat je velgen onder je auto hebt die replica genoemd worden. En zoals altijd zijn het ook de petjes en patsers die het verpesten…
@thomas87: Heeft ook wel 400pk nodig met die tractor wiellen ;)
Nog steeds niet vooruit te branden.
….
Als ik dit zo zie krijg ik zin in vwfest! dubberdedubb
Ziet er goed uit, Gangsta!
Terwijl een echte Bentley in Engeland niet eens zo veel duurder is dan de Audi met Bentley velgen:
http://www.carandclassic.co.uk/classic_cars.php?category=&make=9&region=&country=&era=&advert_type=&price=6&keyword=turbo+r&S.x=77&S.y=16&S=Search
EdGaR, vwally, kenner, schnitzelexpert46, dragspert, e30junkie: Iets zegt me dat dit bericht een ander soort volk trekt dan berichten zonder VAG tuning.
@mout: was een tijd afwezig geweest, en zag dit artikel, dacht daar moet ik even op reageren!
@EdGaR, @schnitzelexpert46: Ik snap dat het niet aardig klonk. Soms komt het per toetsenbord wat anders over dan ik bedoel.
Mijn punt is: Vrijwel alle topics over tuning worden hier met gehoon ontvangen. Met of zonder VAG. Maar nu komt er een heel aantal reacties die het voor deze combo velgen / auto opnemen. De een weet waar en wanneer de foto gemaakt is, de ander kent de eigenaar, of het motorvermogen, en weer een ander roept maar meteen ‘niet proberen, hier snappen ‘ze’ er toch niks van’. Als dat klopt, dan heb je twee groepen: de ene is insider bij het VAG-tunen, en de ander niet. Dat die Wörtersee-ers nu in beeld komen, is anders. Dat noemde ik ‘ander volk’.
Van VAG-tuning snap ik inderdaad niet veel. Maar ja – ik weet heel goed dat jullie nog veel minder zullen begrijpen van mijn keuzes. Tot een Multipla aan toe. En wat wielen betreft: Ik heb eens een set origineel lichtmetaal (Etoile) gratis ingeruild tegen stalen velgen met (originele) doppen. Dat maakt mij vast ook ‘ander volk’.
@mout: Iets zegt mij dat het meestal de mensen zijn die het altijd moeten afzeiken. En ander soort volk?
Ik heb het niet zo op VAG maar ik vind dit dan weer wel mooi
over 2 weken is het Heaven on Wheels (veel beter dan automax) daar zie je dit regelmatig en dat is GEEN Johnny meeting
http://i48.tinypic.com/2cegco0.jpg
@Bart_V: Heren mods kunnen jullie de verhouding veranderen ?
@Bart_V: doet me gelijk denken aan JAF (Japans Auto Festival).
Universele VAG delen, wat is het probleem?
Gheghe, kwam dezelfde foto op mijn telefoon tegen. Blijkbaar had ik ook een fotootje gemaakt van deze voiture bij de VW meeting. Leuk om ‘m zo weer te zien!
Je moet toch echt wel onder een steen hebben geleefd als auto enthousiast om niet bekend te zijn met deze trend. Is al heel lang gaande.

@Bart V: enige wat die poster showcaset is verlaagde VAG modellen met anderen velgen. Dus: welke tuning?
ik heb op de motorshow van essen ook een golf op lambo wielen gezien ik moet zeggen ik snap het wel maar of ik het nou echt mooi vind? nee
Mensen die dit niet snappen, http://www.woertherseetreffen.at/ check dit maar even.
@quattromeister: inderdaad! eind april weer ben ik daar weer met mijn “golfje” 3 met Audi TT motor.

@escort77: ik moest er ff een hogere leeftijd dan mijzelf neerzetten… ;)
Ik ben ook weer van de partij op Wsee voor Vagscene en Euromedian.Lekker huisje met tuin die direct in de Faakersee zit van 27 april tot 4 mei ( dan gaan de meeste ook weer weg net voor het evenement ivm foute wagens en mensen)
En als het goed is ook Heaven on wheels( ken de organisatie en hebben mooie wagens, de TT staat nog geplant voor een shoot)Tis alleen afhankelijk omdat mijn vrouw volgende week uitgerekend is.Ook komen er altijd wel Engelsen op af.Bovendeks staan vaak de beste wagens.
Jammer genoeg word de Worthersee treffen in verkeerd beeld gezet door sites die niet weten waarom het draait.Rijden zat pk monsters daar van oa Turbokockel met Vr6t met ruim 800 pk op 4 wielen, nieuw project een golf 1 r36 turbo met over de 1000pk.Als AB mooie foto’s wilt en het goede gedeelte willen zien moeten ze maar eens contact met me opnemen.
Iemand die riep dat de wielen duurder zijn als de Audi.Een goed onderhouden s4 met weinig kilometers gaan voor een aardig prijsje weg.De wielen zijn gewoon los te koop voor een aardig prijsje.Lambo velgen ook wel even maar dan moet je 2 sets kopen want de achterste velgen passen niet.
Ik ken de eigenaar van deze wagen en is er heel zuinig op.Alleen 95% van de bezoekers hier vinden het niets want tis ook niet de doelgroep hier Autoblog.
@dahlback: Niet teveel aandacht voor dat sjonnie en anita feestje aub ;)
@bofkont: Hoe kan je zoiets zeggen als je er nooit geweest ben?Zeg al Autoblog en Autoweek laten altijd het verkeerde beeld zien aangezien hun een hele andere doelgroep zijn.Hun weten niet wat je wel op de foto of film moet zetten, zoek eens maar op YouTube naar Worthersee treffen 2012 wagenwerks, die gasten kunnen er wat van kwa filmen.
Denk dat er geen enkel evenement is die zoveel liefhebbers aantrekt vanuit heel europa en zelfs Amerika ( bij de laatste geen auto’s dan) dan bij een ander merk.
@dahlback: Heb er veel van gezien op youtube, er rijden ook prachtig originele exemplaren rond gelukkig. Ik ben absoluut een VAG fan, Een originele Corrado Vr6 subtiel verlaagd staat bij mij hoog op het wensen lijstje een keer te bezitten.
Maar vind nog maar eens een snaarstrak exemplaar.
De tuning van vele wagens vind ik persoonlijk verschrikkelijk, maar dat is ieder zijn eigen zullen we maar zeggen.
@bofkont: Sommige verneuken hun wagen aardig maar zoals deze S4 is alleen verlaagd en andere wielen.Zelf zal ik geen bentleys eronder gooien naar iets anders.Ik ben meer van de OEM+ gebeuren, alles wat je orgineel kan bestellen bij de VAG groep op Abt na.
Overigens merk je wel dat de mensen van Ab weinig verstand hebben als ze zo dom praten en maar beter weer in hun leasewagen moeten stappen maar is geen immitatie rommel….denk als je zoiets zegt tegen een liefhebber dat je zeker geen vrienden maakt.Bentley wielen zijn eigenlijk beetje op zijn eind in de scène en nu draait het om Rotiform ( leuke 3 delige set zonder band 6500 EUR)
Jammer dat er bedrijven zijn zoals Sjaaks Autoservice die immitaties verkopen, ook van de Bbs lemans die iets van 2500 kosten 2e hands( en de kwaliteit is ook zeer slecht ervan van de immitatie)Net zoals de Audi rotor velgen.
Immitatie word niet echt geaccepteerd in de Vag scène.
Wat een pauper, ga dan voor de uber vag, Bugatti velgen!!!!

Maar zonder gekkigheid, iedereen zijn eigen hobby en ding.
Persoonlijk vind ik dit soort tuning verschrikkelijk, een originele S4 is echt mooi.
Moet je aflblijven!
Wat een gezeur en gezever weer hier. Er staat een VAG product in het topic en alle vaste trollen zijn alweer van de partij om hun (negative) oordeel te vellen. (@jrk68 voorop)
Een IEDER moet lekker gewoon doen aan zijn/haar auto wat diegene mooi vind.
@popoff: Ieder mag zijn mening gelukkig nog geven in NL ;)
@popoff:
Wat lul je nou knul, ik heb hier geen negatief woord over VAG gezegd.
Leer eens begrijpend lezen knul….
@jrk68: huilie huilie, je hebt een keer niet gereageerd.. Nu niet zo de onschuldige uithangen.
@quattromeister:
Jammer voor jou, maar ik had wel gereageerd…. Dus ga maar lekker verder janken in je hoekje…. Misschien lukt het je ooit om een inhoudelijke reactie te verzinnen.
@jrk68: wat zou ik jou in real life een keer tegenkomen … Grote bakkes op autoblog en pist in z’n broek als ie ‘echt’ met iemand praat…. Knul! Met je Smart
@ferryr:
poe poe, opa staat te shaken in zijn tuigje…. Ga daar maar niet van uit, mijn mening is mijn mening en die steek ik in real life niet bepaald onder stoelen of banken.
Het kan mij namelijk weinig boeien wat een simpleton van mij vindt….
@popoff: Je kunt een hoop gezeur en gezever verwachten als je een stel velgen, met een waarde die drie keer hoger is dan de auto waar ze onder geschroefd zitten, op de weg zet.
Ridiculiseren, ook wel genoemd. En terecht, overigens…
@lemans96: Je heb duidelijk geen idee wat een goede s4 kost. En imitatie Bentley wielen.
@popoff: Jij kennelijk niet wat zo’n losse ‘S4′ badge kost en het behorende tweedehands bodykitje. Zo’n afgetrapt A4’tje koop je voor weinag: http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/audi/m654548120-audi-a4-1-6-74kw-bj-1998.html?utm_source=autoblog&utm_medium=referral&utm_campaign=CA____autoblog_promotie_site_autoblog&utm_content=57685
@lemans96: 91-LL-RS: Audi S4 Quattro 195Kw uit het jaar 1998, de in 2003 geïmporteerde personenauto is voorzien van een 2671cc benzinemotor die 195Kw (265Pk) vermogen levert… etc. Volgens mijn gegeven in het RDW bestand.
Even nadenken voor je onzin spuwd a.j.b. Ook jij had dit via de site van RDW kunnen opzoeken.
@popoff: Niet in geïnteresseerd. Iemand die de slechte smaak heeft om Bentleyvelgen onder een ouwe Audi te hangen, heeft doorgaans ook de slechte smaak om nepbadges en nepspoilers op z’n autoot te plakken. ;-)
@lemans96: Aggut…. nu is er opeens ‘geen interesse’. Gaat dan niet ongefundeerd, annoniem, zitten brullen op een blog. Voor de toekomst:https://ovi.rdw.nl/
Dan kun jij dit, als particulier, ook gewoon opzoeken of de auto in kwestie een blufmobiel of echt een kanon is.
@lemans96: als jij het verschil al niet kunt zien tussen een A4 en S4, wat doe je dan op autoblog?

en Bentley wielen zijn er niet in immitatie “beterweterje” en niet alle auto onderdelen worden immitatie gemaakt… jij heb zeker een kantoorbaantje in de boekhouding ergens die 0 verstand van auto’s heeft. en hier op AB komt doen alsof je alles weet.. de vrouw is zeker de baas bij jou in huis?
@thomas87:
Als hij dat wel zou weten had hij beter op z’n plek geweest op VAGblog.
Dit is een site die veel bezocht wordt door autoliefhebbers en niet alleen voorbehouden is aan fanboys….
@jrk68: Ik rij een Chrysler ! Wat zou ik op een VAG blog moeten doen ? Mafkees !
@jrk68: liefhebbers?? er word hier niks anders dan afgezeken terwijl ze zelf met een klein pikkie achter hun pctje zitten te typen… noem ik geen liefhebbers..
@thomas87: Check het kenteken van de auto bovenaan DIT topic dan lutser !
Ik heb je nét hierboven de eerste paar regels van het RDW raport gegeven.
Sukkel.
@popoff: wtf?? rustig maar hoor, ik heb het toch ook niet tegen jou?? ik weet wel beter haha, ik ken de persoon van de S4…
@thomas87: DO beg your pardon mate !
@popoff: no problemo ;)
@popoff: Hè?! Maar @thomasje zegt net nog: “en Bentley wielen zijn er niet in immitatie “beterweterje” ” ????

Wie moet ik nou geloven ?

*Lacht zich een breuk*
@thomas87: Hahahaa, op de lange VAG-teentjes getrapt? XD
Als je kunst van het begrijpend lezen onder de knie zou hebben, dan had je begrepen dat ik bedoelte te zeggen dat mensen met een dusdanig slechte smaak als deze S/A4 rijdert hier, het dan ook vaak zo is dat ze een nep S4 badge op een 1,6 A4’tje plakken. Ervaring met de hollandse ‘tuning’scene, mijn beste. Je weet wel, de buitenkant van me otoo d’r heftig uit laten zien maar wel het naaimachinemotortje van moeders boodschappenkarretje er in. ;-) Dat moet een jochie als jou toch bekend voorkomen.

Als je verder met je grote mond even de moeite neemt om het net na te pluizen op ‘fake autoparts’ of ‘car parts’ dan zul je zien dat je echt ALLES fake kunt vinden. Tot en met Ferrari 250GTO’s toe, waar een kenner bij moet worden gehaald om ‘m van echt te kunnen onderscheiden…
Over immitatie: Alle auto onderdelen worden geïmmiteerd. In het oosten van bijvoorbeeld Turkijke staan megafabrieken die niets anders doen dan onderdelen maken voor de meeste populaire(met name duitse) personenauto’s.
Ook China groeit enorm in deze markt. Dergelijke onderdelen zijn vaak uiterlijk en qua verpakking niet van echt te onderscheiden…
Zou voor het eerst zijn in je hele carrière als autoblogger. Begin nog even over hoe slecht een Veyron afgewerkt is omdat het een vag product is. Dwang neurootje.
@popoff: Was @jrk68 (knudde via de mobiel reageren)
@popoff:
Ben je echt zo gefrustreerd dat je je eigen mobiel al niet meer snapt? Over dwangneurose gesproken….
@jrk68: Wat JIJ wil knul. En gefrustreerd ? Nee, ik hoef namelijk niet in IEDER topic één bepaald merk af te zeiken, zoals jij dit doet. DAT zijn de tekenen van een dwangneurose.
Een mobiel niet juist bedienen (heeft namelijk niets met ‘snappen’ te maken) is gewoon een gebrek aan geduld. Daar aan beken ik schuld.
@popoff:
Denk aan je hart knul, je zo opwinden om je waanbeelden kracht bij te zetten is niet best voor je bloeddruk. Indruk maken doe je er ook niet mee….
@jrk68: Ik maak me nergens druk om. ‘Waanbeelden’ bestaan alleen inhet hoofd van een dwnagneuroot. Dus niet jouw problemen op iemand anders projecteren alsjeblieft.
En, in tegenstelling tot jou schijnbaar, hoef in niet zo zeer indruk te maken op de ‘buitenwacht. Zeker al niet hier op een Blog. Daarom heb ik een gewone sedan en niet een mid-life-crisis-twee-zits-mobiel.
@popoff: ‘dwnagneuroot’ …. ? Watte ? XD

Laat je niet zo opnaaien man. Je laat je door jrk68 volledig uit de tent lokken. Heb je dat nou niet in de gaten? Ondertussen zit hij in z’n knuisje te gniffelen(ik ook trouwens…)
@lemans96: Ja, en ? Dat “maakt” je (jullie) dag ? Nou, graag gedaan dan ! Nu verder met je zielige leven.
@popoff: Ik denk dat we hier wel weten wie er nu eigenlijk de echte zieligert is….


XD
@lemans96: Succes d’r mee !
@lemans jij rijd zeker een E36 316 met M3 badges?
Die figuren die jij bedoelt met S4 logo’s rijden ook in wagens waar m3 op staat als het 316 is of een c180 met AMG logo’s?Die komen vaak uit bepaalde achterwijken en praten amper Nederlands ;) en een S4 logo op een 1.6 die ken ik niet in de Vagscene, maar herken een echte zo.
@dahlback: Nope, ik rijd geen duitsert. Japans voor mij. Op de achterzijde van mijn ‘voiture’ vind je de GTfour badge en onder d’n motorkap een klappert van een turbo en een 275pk 2 Liter 16 kleps blok wat op alle vier de wielen word losgelaten. ;-)
@lemans96: Netjes, een groene toevallig?
@dahlback: Nope, een rode. Binnenkort word de carrosserie onder handen genomen en word ie zwart. ;-)
Dit word heel vaak gedaan bij vag tuning, hier zijn géén replicas van!
Zijn wel originele wielen hoor. Zijn gesmede wielen echt wel duur maar niet meer dan zeg een gesmede vw of audi velg. Velgen kunnen ook van een schade bentley zijn en weer gericht/gespoten.
Staat zo ie zo dik! En de grap is, imitatie is niet te krijgen.
Jongens waar kunnen jullie je allemaal toch druk om maken.. Die jonge vind dit wss zelf heel mooi en heeft er wss ook goed geld voor betaald en is er blij mee dan is het toch goed

Het is ook niet mijn smaak ben zelf ook meer van het orgineel houden ieder zijn eigen ding toch?
Serieus deze reactie’s??? En dat zijn de auto liefhebbers? Ten eerste zijn deze wielen niet imitatie te koop! (Nooit gezien in ieder geval) en als de persoon zoveel geld over heeft voor die wielen zit er wel meer geld in de auto.

Als je dit niet begrijpt, moet je het ook niet willen begrijpen. Er zit meer achter dan het lijkt. Wörtersee, MIVW… Google dat en je zult meer begrijpen. Of blijf gewoon zinloos commentaar neerzetten zoals veel hier doen!
@1981rs6: Mivw ook elk jaar geweldig maar helaas te warm vorig jaar.
Wat dacht je van Ultimate dubs?Helaas dit jaar moeten overslaan omdat de vrouw hoogzwanger is.En Edition38 niet te vergeten waar een heerlijke sfeer hangt.
Overigens stond vorig jaar daar een Pakistaan op de parkeerplaats Orginele nep Bentley 17inch velgen te verkopen ( 17 inch past nog geen eens onder een Bentley en daarbij zagen ze er slecht uit )
Een Ford Focus met Maybach velgen kan natuurlijk ook!
http://i1008.photobucket.com/albums/af202/susperia88/P1000200.jpg
Kansloos bericht dit, vooral omdat 99% hier niet thuis is in de VAG scene..

Die autos zijn namelijk allemaal OEM+ en niks geen spoilertjes of sjonnie dingen! Ik durf zelfs te wedden dat 90 procent vande autos netter is dan elke auto die in nederland rond rijd, er is geen krasje op te vinden, allemaal netjes gepolijst, voorzien van air of static en een dik setje wielen!

Dus maak aub niet zn onzin blog
@Robbie steeds vaker vraag ik me af wat jij hier op Autoblog doet..
altijd maar onzin lullen..

heb jij als ”klein” voorbeeld wel eens van een Audi RS2 gehoord en of goed naar gekeken????

http://www.german-marques.co.uk/images/vehicles/main/1/e.JPG

Zoals je dus ziet, zelfs origineel werd deze audi met o.a. ”porsche” velgen en remschijven voorzien.

Plus leer hier nou is van dat je niet altijd van je eigen ”domme” kortzichtige instinkt af kan gaan. want nu blijkt maar weer dat je er inderdaad heel erg naast zit. dus lul ergens niet over als je er geen know-how van hebt alsjeblieft.
Btw de bentley velgen zijn nog niet in replica verkrijgbaar

Its the real deal
word meer en meer gedaan, op VAG events zie je het hééél vaak!
Als ik de aftermovies van Wörthersee mag geloven zijn Bentley, RR, Ferrari of Lambo velgen in combi met Air-Ride helemaal de shit,
Ik mag die “Next Level” tuning wel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).