Eenvoudig auto’s delen binnen het bedrijf met Flexcar

Auteur: , Geen reacties

Flexcar is een geïntegreerde beheeroplossing van XXImo waarmee bedrijven een wagenpark met deelauto's op kunnen zetten. Niet alleen schoonmaak en onderhoud wordt uit handen genomen, maar er wordt ook optimaal gebruik gemaakt van het wagenpark.

flexcar

Flexibiliteit is belangrijk voor het wagenpark van een bedrijf. Deelauto’s kunnen een grote rol spelen in het bewerkstelligen hiervan. XXImo Flexcar helpt hiermee door de autodelende werknemers binnen het bedrijf een persoonlijke contactloze pas te geven. Online en mobiel kan dan worden bekeken waar en wanneer de Flexcars beschikbaar zijn. Vervolgens is er de mogelijkheid om het voertuig te reserveren.

Met de XXImo-pas wordt de auto geopend, gestart en afgesloten. Er hoeft dus niet worden gezocht naar de juiste sleutel. Ook tanken gaat eenvoudig door een tag bij de brandstofvulmond. Via One-2-Go van Texaco wordt de hoeveelheid getankte brandstof geregistreerd en achteraf automatisch in rekening gebracht.

XXImo Flexcar is onafhankelijk van automerken en leasebedrijven. XXImo verzorgt zelf de apparatuur en software die het autodelen via pasjes mogelijk maakt. Ook het onderhoud wordt uit handen genomen met de bijbehorende dienstverlening Flexcare. Elke 14 dagen worden de auto’s schoongemaakt en gecontroleerd. (Foto: Jeroen Langeveld, Flexcar.nl)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).