Falende spits patst met zijn nieuwe Lamborghini Aventador

Auteur: , 35 Reacties

Dit is Steven Fletcher, een aanvaller die de laatste 2 jaar in de Premier League slechts 7 keer het net wist te raken. 'Doesn't matter, had Lambo' aldus Fletcher op Twitter.

Haha, betaal maar lekker veel voor je kaartje, sukkels

De Schot balt in de voorhoede van Sunderland, maar helaas voor de fans heeft hij last van het Castaignos-syndroom: voor veel geld (1,5 miljoen GBP per jaar) op de loonlijst staan, maar op het veld de boog niet gespannen hebben en vooral naast schieten. Toen hij rondom een desastreuze Sunderland-nederlaag op Twitter trots naast een nieuw aangeschafte Aventador (met in de achtergrond een dikke Conti GT) verscheen gingen de fans compleet over de zeik.

Fletcher-dissa

Een miskoop is een risico dat clubs nou eenmaal moeten nemen, maar een beetje bescheidenheid is in zo’n geval niet verkeerd. Fletchers manager pareerde de kritiek overigens met de opmerking dat de voetballer de foto niet zelf had gepost, maar het bedrijf dat er mee adverteerde.

Moeten we in de voetballerij net als bij bankiers dan ook maar een bonussysteem invoeren? Voor aanvallers zou dat nog werkbaar zijn..35 reacties

Fake it till you make it klinkt passend.
Hij mag toch zeker zelf weten wat hij doet met z’n geld!
@balboni: ………

Dat ontkent toch ook niemand?

You just don’t understand
Voetballers… Sommige hoeven niet eens iets te doen voor heel veel geld.
@philipf: kijk Adebayor, HET voorbeeld
@888natan: Adebayor is niet een heel goed voorbeeld. Hij maakte gewoon z’n doelpunten en loopt bij de meeste clubs waar die heeft gespeeld 1 op 2, zoals de meeste spitsen.
@bitethepillowimgoingindry: ik doel meer op tegenwoordige tijd, jij hebt het vooral over de verleden tijd. En dan neem ik aan dat je de jaren bij arsenal bedoelt? Want buiten die jaren is het nou niet echt lekker gegaan, maar toch moet je eens zijn instagram foto’s bekijken!
@888natan: Zoek zijn gespeelde wedstrijden en doelspunten maar eens op (Wikipedia bijvoorbeeld). Lang niet zo slecht als dat jij denkt. Ik vind het wel jammer dat ‘ie niet alles uit z’n carriere heeft gehaald want hij kon echt wel voetballen. Weggegooid talent, net als David Bentley en Adriano, al waren die beiden beter dan Adebayor.
@bitethepillowimgoingindry: je hebt gelijk, redelijk veel doelpunten! Hij had vorig jaar een periode dat hij nog wel speelde en scoorde toen ook wel. Maarja, dan komt Kane (en soldado)! Ik zou hem welweerbij Monaco willen zien, als ploeggenoot van Berbatov.
@888natan: Precies. Zoek voor de gein eens wat filmpjes op van Adriano op Youtube. De braziliaanse Adriano. Als hij wat meer discipline had gehad was hij beter geweest dan Ibrahimovic. Groot, snel, sterk, een extreem hard schot en een goede techniek. Je weet niet wat je ziet, helaas vond hij vrouwen en drank leuker dan goed voetballen.
Falende als spits, alsnog een Aventador… Falen is dus echt een relatief begrip.
@jozef879: in zijn functie als ‘spits’ heeft ie behoorlijk gefaald, althans in de PL, waarschijnlijk word dat bedoeld
@mauricerma: maar niet met het hale van de lp zo te zien!!
@kvdw: halen*****
Veel spitsen hebben ook gewoon een prestatiebonus in de vorm van een premie per doelpunt dat ze scoren, maar dat is dan bovenop hun gigantische salaris.
@Edge: nou ik denk dat hij daarmee zijn aventador heeft betaald…….
“Moeten we in de voetballerij net als bij bankiers dan ook maar een bonussysteem invoeren? Voor aanvallers zou dat nog werkbaar zijn..”

uhm, je bedoelt dat als je bedrijf verlies maakt je je salaris (en bonus) verhoogt en dat als je bedrijf winst maakt je je salaris (en bonus) nog meer verhoogt? Lijkt me dat zo’n systeem al redelijk is doorgevoerd in het betaalde voetbal…
Hahaha, held! Logisch gevolg van de opgeblazen voetbalcultuur in GB en de rest van Europa. Overal zitten miljonairs op de bank en staan soms op het veld terwijl ze niet presteren. Kun je die jongen de schuld van geven of je realiseren dat 1,5 miljoen pond ook een bizar bedrag is als hij wel zou presteren.

Wij geven op diverse manieren en via verschillende kanalen teveel geld uit aan voetbal. Ik hou er mee op, kijk niet meer, als iedereen dit doet gaat dit vanzelf wel over.
Wat een achterlijk wereldje is het toch ook. Zonde van de mooie sport.
zo’n baan zoek ik ook nog. Niets doen en dik geld vangen…
Aventador voetballers. Typisch..
Ik kan het die jongen niet eens kwalijk nemen
Ik weet zeker dat ie tenminste meer minuten maakt dan Bogarde destijds.Die zat bij Chelsea 4 jaar lang puur voor de poen heel soms op de bank.Maar meestal hoefde die niet eens in de buurt van het stadion te komen.Waar die overigens gewoon eerlijk voor uitkwam.Dat dan weer wel.
@sydney: Bogarde was een held. “Deze neger buigt voor niemand”.
Voor zn contract was t voldoende om bij de A1 op training te verschijnen. Volgens mij woonde ie gewoon in Amsterdam en nam elke ochtend gewoon t vliegtuig om ’s avonds weer thuis te zijn.
@gregorius: Hij woonde op de Oude Osporerweg in Amsterdam.Hij was een held voor weinig,(ook voor de laatse jaren in zin carierre voor mij)maar voor het Nederlands Elftal en Ajax heeft hij ontzettend veel betekend.En de man is altijd eerlijk.

Daarom zal ik hem als Amsterdammer en Ajacied altijd respecteren.
@sydney:
Daarom kan ik mijn plaatsgenoot Mark Overmars waarderen. Die heeft op het laatst in zijn carrière gewoon het laatste jaar zijn contract ontbonden en zijn club € 3.000.000 bespaard. Zijn motivatie: Als ik geld verdien, wil ik er ook voor werken. Kan ik er niet voor werken, hoef ik ook geen geld.
Hoeveel van dit soort gasten trekken gewoon de poen naar binnen?
Ik denk dat ie bij menig Eredevisie club gewoon elke week in de basis zou staan.
Overigens schoot hij er 2 jaar geleden bij Sunderland gewoon een nette 11 doelpunten in.
@gregorius: klopt, maar 18 doelpunten in 3 jaar klinkt dus niet leuk en daardoor lijkt het allemaal nogal overdreven ;)
Hebben we onderstaand nieuwtje al gezien.. AC Milan voetballer Muntari koopt Mercedes Brabus G63 AMG 6×6

http://www.ad.nl/ad/nl/10444/Offside/article/detail/3923436/2015/03/24/Profvoetballer-gespot-met-enorme-SUV-van-euro823-000.dhtml

baas boven baas
Dat hij er nog geen rare bodykit op heeft gehangen of hem mat zwart heeft gewrapt.
hij heeft wel goede smaak qua auto’s, want een Aventador is niet niks. Dikke 700p V12 sterke Lambo
De topsport wordt inderdaad kapot gemaakt, maar niet door de voetballers of F1-coureurs!

Lees het boek FIFA-Maffia van Thomas Kistner, en je zult op een heel andere manier naar al die bobo’s kijken!

Ik zou ook niet spugen op een jaarsalaris van dik 2 miljoen per jaar voor een beetje rennen achter een bal met 9 teamgenoten (de keeper moet op zijn plek blijven)…Toch?
@FrankypankyV8: Ik heb veel boeken daarover gelezen, maar dat doe je eraan? Jammer genoeg helemaal niks. Een statement maken heeft ook geen zin, want de macht van de FIFA is groter dan welke orgaan dan ook. Heel erg jammer dat het voetbal een slechte wending krijgt door de FIFA en UEFA, want daar zitten ook een stel corrupte mensen. Zie loting Champions League elke keer weer.
In donkergrijs met zwarte velgen ziet de Lambo Aventador er gewoon lekker uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).