Ferrari 458 Lauda one-off al na vijf kilometer afgedankt

Auteur: , 20 Reacties

Niki Lauda voldoet zelf niet bepaald aan het schoonheidsideaal, maar deze Ferrari 458 Italia ter ere van de drievoudig wereldkampioen mag er zeker wezen.

Ben je de tel allang kwijt en heb je geen idee of er een bedrag met 7, 8 of 9 nullen op je bankrekening staat? Ferrari helpt je met zijn personaliseringsprogramma Tailor Made graag van wat overtollige euro’s af door een op maat gemaakte Ferrari voor je te bouwen. Of het nu gaat om weghalen van het dak van een bestaande Ferrari of het aanpakken van de looks: zolang je genoeg betaalt, mag je het zo gek maken als je zelf wilt.

Je zou toch verwachten dat je een dergelijke, unieke Ferrari graag aan de buitenwereld laat zien, maar in dit geval blijkt niets minder waar. Een anonieme Niki Lauda-fan liet ter ere van de Oostenrijkse F1-legende een Ferrari 458 Italia ombouwen tot Lauda-edition, maar wil ‘m na een paar maanden alweer kwijt. In de tussentijd reed hij slechts vijf (!) kilometer in de rode supercar.

Krankzinnig natuurlijk, al krijgen andere vermogende Lauda-fans nu wel de mogelijkheid de 458 Italia over te nemen. Deze speciale editie kost je 285.000 euro, maar dan beschik je wel over een zo goed als nieuwe Ferrari, die ook nog eens is voorzien van allerlei bijzondere details. Denk aan de Italiaanse vlag op het witte dak, de 20 inch gouden velgen en middenconsole van koolstofvezel.

Interesse? Deze 458 Italia staat te koop bij Edo Competition. Langs gaan om te kijken kan natuurlijk ook, want het bedrijf is gevestigd in het Duitse Ahlen, op zo’n anderhalf uur van de Nederlandse grens.20 reacties

bijzonder ding! wel een beetje vreemd dat je ‘m al na 5km wegdoet..
ik vind doorgaans rood met zwart two-tone op een ferrari erg smaakvol, vooral op de california bijna een must! maar dit rood wit staat ook opvallend goed!
Zal wel erg flauw zijn als deze dan in de fik vliegt
Tsja de eigenaar heeft inmiddels door dat zijn nieuwste aanwinst, een Rolls Royce met buitenzwembad veel prettiger is met dit weer.
Zonde dat tie geen fatsoenlijke achterbank heeft he @autoblogger ?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zeer aparte verschijning met deze kleuren. Maar bij Ferrari´s heb ik toch meer de volledig rode kleur dan andere kleuren erop. De gouden wielen, ondanks impreza achtig, passen wel goed bij deze auto.
458 is een hele vette bak, maar vindt de lauda edition nou niet echt bepaald speciale ofzo ten opzichte van een 458 die je bij een tunertje ook licht kan aanpassen door andere velgen en ander kleur dakje eraan te geven met streepjes erop
jakkes dat witte dak
Wat een prachtige wagen, heel hoog hebben factortje zit er zeker aan
De 458 is sowieso geen mooie auto. Ook zo niet. Voor dat geld zat ander spul te koop.
Wat een onzin wanneer ik dezelfde wil als deze zegt Ferrari; ja natuurlijk.
Dus dag dag met je one off.
Bpm?
Sinds wanneer is de nederlendse grens 1 punt?
@towi1989: Ja goeiemorgen zeg hé. Als men schrijft: “slechts 50km over de grens bij Arnhem”, bedoelen ze dan de snelweg, het ruiterpad, het fietspad, de zeedijk? En vanaf Arnhem Zuid, Arnhem Oost, de stationsstraat? Wie zal het zeggen…
@phaeton: Lees de tekst nog eens een keer.
Hij is gekocht door Andy, denk ik

I want that one!
– What, the Niki Lauda Ferrari?
Yeah, that one
– But you don’t like Niki Lauda. You said he’s ugly and he has no talent.
Yeah, I know
– And it costs a fortune
Yeah i know
– Maybe we should get the other one, ok?
No I want that one
– OK, fine. One Niki Lauda Ferrari then.

I don’t like it!
Heel laag om Lauda ‘geen schoonheidsideaal’ te noemen. Als je weet hoe en wat die man toen doorstaan en gevochten heeft dan zul je je wel anders uiten!! Kijk anders de film Rush eens…
Ik snap waarom die m zat is. Bah wat lelijk
Witwaspraktijken
Heb zomaar het idee dat je hier een oor mee aangenaaid wordt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).