Foto’s: Bugatti Grand Tour Middle East 2013

Auteur: , 14 Reacties

Met een hele kolonne aan miljoenenspeeltjes van Bugatti door de woestijn trekken, waarom zou je dat niet doen? Bugatti zelf nam een fotograaf mee om dit vast te leggen, en de man heeft een set zeer fraaie plaatjes afgeleverd.

Eén keer per jaar biedt Bugatti zijn klanten de gelegenheid deel te nemen aan een epische, en ongetwijfeld goed en luxueus georganiseerde road trip, ergens ter wereld, waar de pareltjes der natuur te vinden zijn.

Dit jaar bleven ze voor het gros van de klandizie lekker dicht bij huis, want de rit speelde zich af rond de Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Oman (ze hadden kennelijk wijselijk besloten buurland Jemen maar even over te slaan). Behalve de vele stukken mooie rode woestijn werd natuurlijk ook nog even het Yas Marina-circuit van Abu Dhabi aangedaan, opdat de W16’s hun beetjes even extra konden strekken.

Een fotoverslag van deze rit vind je in de gallery. Prima platen, Bugatti!14 reacties

Vakantiekiekjes van 5 man die achter elkaar aangereden zijn. In het gebied waar ze vandaan komen… Goeie rit…
Mooie foto’s!
Maar deze had beter gekund:
http://www.autoblog.nl/gallery/Bugatti/0_Divers/Bugatti_Grand_Tour_Middle_East_2013/Bugatti-Veyron-Grand-Tour-2013-11.jpg
Ik zou de auto’s gewoon echt recht voor de camera zetten.
De zwart/oranje staat nu net niet centraal, best jammer.
Welke kleurstelling het ook is, het blijft een lelijk ding die Veyron.
@Praeses: geheel in bugatti blauw is ie nog best mooi.
Grand Tour? 5 autootjes? Of 6 op het circuit? Eerder een Petit Tour!
@Vincegail: Ja, maar jij ziet 6 Bugatti’s, ik zie 400 Golfjes…
Zo ziet het er uit als de McLaren F1 club een ritje organiseert (en er missen nog 4 van de 19 F1’s) (copyright Peloton25 op Flickr)

http://farm4.staticflickr.com/3725/9812854536_087245d607_h.jpg
@Vincegail: Van koenigsegg heb ik er nog nooit meer dan 2 bij elkaar gezien, kan ook niet want ze worden amper verkocht en de gene die verkocht zijn moeten na iedere 100 kilometer terug naar zweden.
Daar houden ze meetings in de fabriek.

zo ff kijken wie ik nu weer pissed off heb gekregen met de waarheid ( ;
Fraai? Mwah, ‘k vind ze nogal fantasieloos eigenlijk. Er zitten wel mooie platen bij natuurlijk, vooral die van de champagnekleurige Lead Car bij ondergaande zon – alsof die wagen daar thuishoort!

Maar je maakt foto’s van een fantastische rit met een paar van de allersnelste productie-auto’s door een verlaten woestijnlandschap, en je komt thuis met foto’s van voornamelijk stilstaande auto’s en een leeg zwembad?
@potver7: Veyrons gaan zo hard, daar kun je geen goede foto’s op snelheid van maken.
@ferrari94tr: Laat ik nou altijd begrepen hebben dat die dingen hard kunnen, maar dat je er ook prima mee kunt cruisen. En dat kun je niet van alle super- en hypercars zeggen.
Bovendien zie ik regelmatig prachtige platen langskomen van formule-1 wagens op volle snelheid, dus een beetje fotograaf moet ook wel raad weten met een Veyron.

Nou denk ik dat het in dit geval meer een kwestie is van de marketingafdeling van VAG en/of Bugatti die dergelijke platen niet wenst, maar ik blijf het een gemiste kans vinden. En ook van stilstaande Veyrons kun je mooiere platen schieten.
Geweldig! (die F1 club ook). De Veyron blijft een super machine. Op internet staan er een aantal te koop, waaronder eentje met 19500km. Dat vind ik al helemaal top! Gewoon best was KM maken met die machines. Gaaf hoor.
Nou Bugatti mag trots zijn, welgeteld 6 klanten deden mee. Bovendien vind ik de foto’s erg tegenvallen. Alleen de topicfoto ziet er strak uit.
Ik vind het echt lelijke auto’s. Alleen de motor is natuurlijk wel leuk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).