Gespot: Rolls-Royce en Bentley-ubercombo in Goes

Auteur: , 16 Reacties

Bij een automeeting denk je al snel aan petjes en de McDonalds. Rolls-Royce- en Bentley-eigenaren doen het anders, die zetten een hoed op en spreken bij Van der Valk af.

Gespot: Rolls-Royce en Bentley-ubercombo in Goes

Het lijkt erop dat de Rolls-Royces en Bentleys met BMW of VW-genen niet welkom waren bij deze bijeenkomst. De Continental GT, Flying Spur, Mulsanne, Phantom en Ghost zijn dan ook nergens te bekennen.

Misschien vinden de heren deze nieuwere modellen niet chique genoeg? Of missen deze auto’s het karakter van de oudjes? Hoe dan ook, het is een mooi gezicht om dit Britse gezelschap zo naast elkaar te zien.

Zover mijn kennis op het gebied van deze auto’s rijkt, zie ik twee maal een Bentley Arnage, een (oude) Bentley Mulsanne, een RR Phantom V en een RR Silver Spirit. Weten jullie de andere te benoemen?

Wij danken jeroen797 voor de foto’s. Bekijk ze op Autojunk.16 reacties

Het is een engelse club, en dat mag de pret niet drukken.
Zij zijn achte autofielen en doen er alles aan om de mooie creaties rijdend te houden.

Als er ooit een prius meeting komt, dan ga ik fietsen of met de trein…..
@c350cdi: Of een Nissan Leaf meeting :p
@jensgib: of een aygo meeting whahahah
ze lijken nogal op elkaar vind ik, dus het benoemen zal ik maar aan de ekte kenners overlaten. volgens mij is de rode een turbo r, maar ik durf het dus niet met zekerheid te zeggen. chique combo wel!
Bij v/d Valk hotelketen zie je de echte rijken niet, dit zijn gewone mensen die hun droom hebben waargemaakt. Daarom zie ik liever dit, dan de over het paard getilde Mercedes SLR club. Dit soort mensen houden het leuk op de weg, geldt ook voor andere merken clubs.
@audicoupe84:
groot gelijk
@audicoupe84:Om een Arnage of een klassieke Bentley te rijden moet je toch redelijk wat geld hebben denk ik…
@fit4fun: wellicht het verschil tussen oud en nieuw geld
Ik weet niet wat ik erger moet vinden: Petjes-auto’s bij de Mc, of statige automobielen bij een van der Valk hotel…
– edit: thanks, inmiddels aangepast –

Hebben er vandaag nog een aantal voorbij zien tuffen mooi om te zien dat ze nog rijdend worden gehouden. Ook leuk dat het eens hier in de buurt was.
@fit4fun, dat lijkt mij idd ook, vandaar de verrassing dat dit gespot is bij een Van Der Valk, nou niet bepaald een zaak dat bekend staat om zijn stijl, “sophistication” en luxe.
@FB_501375949: maakt niet uit toch. Van mij zou een top hotel ook niet bovenaan mijn lijstje staan als ik met een paar maten een roadtrip zou doen. Goed uitgerust met je favoriete auto op pad gaan is voor mij het belangrijkst.
Kijk eens wie ook een RR heeft gekocht …..


http://instagram.com/p/nQnSBAOa_D/
mooie rolls-royce, die 5e van de rij ;p
Ik ben inmiddels 3x meegeweest met een gezamenlijk evenement van de Rolls-Royce / Bentleyclub en de Jaguar Daimler club. Daardoor heb ik regelmatig met de eigenaren van deze wagens gesproken en hoewel je er inderdaad niet een hele lege beurs voor moet hebben, zijn de mensen die aan die evenementen meedoen tamelijk gewone personen. Er zijn zeker erg rijke mensen bij, maar ook heb ik gesproken met een man die deurwaarder was en een gepensioneerde fietsenmaker. Beide eigenaar van een Silver Shadow. Zelf ben ik serieus geïnteresseerd geweest in de aanschaf van een Bentley Turbo R. Uiteindelijk heb ik een huis gekocht, en geen Bentley.

Het nieuwe spul zie je inderdaad vrijwel niet op die bijeenkomsten. Wellicht omdat het totaal geen patserige bijeenkomsten van nieuw snel geld zijn, maar van autoliefhebbers.
Net als bij de Jaguar Daimler Club Holland (waar ik lid van ben, zonder Jaguar, trouwens).
In ieder geval een Continental de s3, de sportieve aluminium variant van de RR Silvercloud II. Lichter, lagere radiator en sportievere lijn. mooi!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).