Gevonden: iemand die NIET onder de indruk is van Max

Auteur: , 103 Reacties

We kunnen natuurlijk niet alleen de hosanna en heiligverklaringen optekenen.

Max gelooft het ook niet

Afgelopen zondag vond een van de opmerkelijkste races van de laatste jaren plaats. In slechst 15 rondes weet Max Verstappen meer dan de helft van het veld voorbij te rijden. Volgens sommige een fenomenale race, anderen vergelijken onze Max zelfs met niemand minder dan Senna. Er leek echter één gemene deler: iedereen was onder de indruk van Max Verstappen.

Dat blijkt echter bezijden de werkelijkheid, bij Sky Sports is het ze gelukt om iemand te vinden die niet onder de indruk was en Max zelfs ‘enorm overgewaardeerd noemt’: Sam Collins. De journalist van Racecar Engineering, niet de Youtube-ster mocht je twijfelen. Hieronder gewoon een paar quotes uit het interview, om je een idee te geven hoe Collins denkt over Verstappen.

He’s got no finesse to his driving, he gets in the car and it is like a PlayStation game for him – he doesn’t really understand what he is doing

He just turns up to each corner, whacks on the brakes and it is crash or make the move.

Missing the wall was luck, he got onto the high grip surface on the inside and it came round just at the right moment for him.

Een tikkeltje zuur, maar het staat een ieder vrij te denken en te zeggen wat hij wil. Zolang je dat in de comments maar netjes verwoordt… *hint*103 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
duidelijk een kenner…
@tdi-goeroe: Hij heeft z’n feiten ook niet op een rij

“He just turns up to each corner, whacks on the brakes and it is crash or make the move.”

Max ‘crash-record’ is zo slecht nog niet: over 2016 alleen een stuurfoutje dus in de barricades in monaco.

Zet dit eens naast een ‘gefrusteerde rijder’ als Vettel die o.a. in Malaysia, Rusland, Belgie en Mexico de fout in ging.. dan lijkt verstappen haast wel een rijdende engel
@martinus: ik vergis mijzelf ook weleens tussen Jos en Max.
@TDI-goeroe: we spreken de beste heer Connor over een aantal jaar weer goed?
Haha wat is dit nou weer. Ik ben niet iemand die nu ineens als een zogenaamde ‘fan’ achter Max Verstappen aanhobbelt omdat hij successen boekt, maar hij heeft overduidelijk talent
@apriliarsv: helaas zit heel Nederland ineens vol met “fans”
@ewoudhoed: inderdaad, daar erger ik me soms echt aan. Mensen die ineens ‘alles’ van F1 weten en ‘altijd’ kijken.

Leuk dat zo’n sport meer fans krijgt doordat er eens Nederlands succes te vieren valt, maar straks hebben we naast 17 miljoen bondscoaches ook 17 miljoen teambazen in dit land
@apriliarsv: bel Verstappen dan maar op dat iets minder zijn best doet. Wat een onzin, zo werkt het toch met iedere sport.
@apriliarsv: loop niet zo te piepen man je lijkt vettel wel. Ik ben ook zo’n persoon die het leuk vind sinds max rijd. Ik heb me ingelezen in de sport verdiept en kan lekker mee kletsen met de mensen die al veel langer kijken maar waarom zou het slecht zijn dat ik nu ook wat vindt? Omdat ik nog niet lang genoeg de sport volg? Laten we samen genieten ipv zeuren op een nieuwe generatie fans bij een nieuwe generatie coureurs!
@daandebree: jij hebt je, in tegenstelling tot 95% van de nieuwe fans, ingelezen. Jij weet waarschijnlijk waar je over praat. Het gemiddelde Nederlandse publiek weet niet eens met welk merk banden er gereden wordt…
@ewoudhoed: o…ik dacht dat er alleen kleurtjes opstonden
@apriliarsv: het verschil tussen de bondcoaches en teambazen is dat de bondcoach het wel verkeerd kan doen, maar Max doet noooooooit wat fout
@87sandyd: ik wordt vooral moe van de ‘ I thought it was cool before it was cool ‘ types. Die door dit soort gemekker vooral willen laten zien dat zel veel langer, dus betere en échte fans zijn.. Die vind je al jaren in muziek, films en nu dus ook in de f1 liefhebberij. Ik ben blij voor je!
@87sandyd: voetbal is dan ook een k*tsport. Dus klopt idd. Ze kunnen beter die hele zooi gewoon opheffen.
@ewoudhoed: wat een onzin. Ik ben ook een verse fan. Waarom is dat erg? Omdat jij al keek toen Max niet in de F1 reed heb jij meer rechten om te kijken of erover te praten? Huilebalk!
@powerrr: mooie stelling met goed onderbouwde argumenten. Wat een grap zeg. Het maakt mij niet uit dat mensen kijken en er over praten. Het niveau is wat mij stoort. Zoals ik hierboven al zei weet de gemiddelde Nederlander niet eens welk merk banden wordt gebruikt. Het is uiteraard mooi voor de sport. Prachtig dat het in Nederland meer gaat leven. Echter is het wel erg jammer dat er wordt gekeken omdat er een Nederlander succesvol meerijdt, niet omdat mensen genieten van de sport en het uitzonderlijke talent. Als jij je verdiept hebt in de sport is er niets aan de hand. Ik hoop toch wel dat je begrijpt dat het frustrerend kan zijn dat mensen niets zinnigs te vertellen hebben als ze over de F1 praten. Ik ben benieuwd naar jouw reactie
@ewoudhoed: Zoveel onderbouwing gaf jij ook niet voor je stelling :-)
Ik behoor tot de categorie die nu geen seconde van de wedstrijd en kwalificatie wil missen. Daarnaast heb ik me genoeg ingelezen om maximaal van de race en media te kunnen genieten. Sec historische kennis is niet aanwezig, maar groeit wel met de dag.
Heb ik Senna ooit live zien rijden… nope… Maar daarentegen jij waarschijnlijk ook niet. :-)

Gelukkig heb ik een paar vrienden die al decennia F1 nauw volgen. En gelukkig vinden die het niet erg me bij te praten als ik het niet weet of de plank mis sla. Maar het komt tegenwoordig ook wel eens voor dat ik ze eea kan vertellen over F1 (wat dan wel klopt :-)) en zij nog niet wisten.
En de keer dat ik toch mis zat wijzen ze me daar met liefde op. Het is toch immers leuk iemand te corrigeren? Dat is namelijk waar we hier op het forum in promoveren.
Wie?
Zucht.. Het leven is toch gezelliger met die Max bril op.
“Een tikkeltje zuur, maar het staat een ieder vrij te denken en te zeggen wat hij wil. Zolang je dat in de comments maar netjes verwoord… *hint*”

U vraagt, wij draaien, en om het speciaal te maken doe ik het in mijn moedertaal om Max een halfvlaams hart onder de riem te steken.

Sam Collins is nen azijnpisser eerste klas en moet zijn bakkes houden. Als ge der ni tegen kunt dat de jeugd dingen doet op een leeftijd waar gij nog aan de fles hing (een Breezerke om precies te zijn), en dat hij het wél gemaakt heeft terwijl gij ni verder zijt gekomen dan stock car en formule V (ja ze, research gedaan en al) daar kunnen wij ni aan doen.
@vinox: Achja mijn ouders hebben mij altijd geleerd om niet te liegen en wanneer je niks zinnigs kunt zeggen je je beter stil kunt houden. iets in mij zegt mij dat deze meneer die 2 regels niet kent of niet volgt..
Als dit het geval is was hij echt niet van Torro Rosso naar Red Bull gepromoveerd.
Het team heeft alle data en weet waarschijnlijk nog beter hoe hij rijdt dan Max zelf.
Ook een manier om te bekendheid te krijgen…
@bmwkevin: dat is t denk ik, hij komt wel in beeld met zijn ( domme ) analyse ..
Azijnzeikers ook…
Ik heb een abonnement op het blad (note aan redactie: het is engineering, niet enginering), ik heb het blad, samen met de auteurs daar, hoger in waardering staan dan de gemiddelde F1-blogger of Jack Plooij.

Zo’n uitgesproken mening verbaasd me dan ook. Ze zijn het blijkbaar niet gewend dat er echte coureurs bestaan. Hebben liever een race-engineer achter het stuur die alles op basis van (big)data doet.

Well guess what, dat is niet per definitie beter meneer Collins. Ook in de engineering kopiëren we vaak van de natuur (biomimetics). Accepteer nou gewoon dat max een natuurtalent is en kopieer zijn stijl/data
@mmarzzz:

Het ironische is dat er maar weinig coureurs zo ver gaan in het analyseren van de eigen data en die van anderen, als Max. De kennis die daaruit voortvloeit past hij direct toe en dat is ook één van de redenen waarom hij continu progressie boekt en nieuwe lijnen en nieuwe manieren van inhalen uitbuit.

Door hem als hersenloze lompe pedalentrapper te weg te zetten, diskwalificeert meneer zich volledig. Doe dan eerst zelf wat research t.a.v. de persoon Max.
Laat mij maar meedoen met zo’n race als in brazilië. Zal ik eens demonstreren wat er gebeurt als je er echt niks van kan.
@clarkson: Dan hebben we ook nog iets leuks om naar te kijken mocht Max een keer niet de ruimte krijgen. haha, Dat lijkt me serieus wel gave tv. Zet een paar betweterige journalisten in zo’n F1 auto en filmen maar. “Kom op jongens.. nog 52 rondjes! Je bent toch niet al moe he?”
@ardonjr: hahaha
@ardonjr: ik durf te wedden dat er geen 1 van de lijn komt… slaan allemaal af, en zo hard zitten pompen op het gaspedaal dat de benzine de uitlaat uitloopt. als er dan een paar van start komen bij de 8e herstart, staan ze ruim 100 meter voor bocht 1 stil en in zn achteruit. een echte coureur zou allang de race hebben uitgereden ondertussen.
@gwnbmw: de koppeling is niks anders dan een knopje op het stuur. Wegrijden in een normale auto is moeilijker te leren
@melkkoe: de eerste keer kom jij niet weg…
@gwnbmw: friiiiiiiiiicccccckkkkk wat een tiepvout zeg… senna tijdperk bedoel ik natuurlijk!
@clarkson: Ik denk dat even kijken naar het Top Gear stukje waarin Richard Hammond een F1-wagen probeert te besturen al duidelijk genoeg zou moeten maken hoe verdomd lastig het is om F1 te rijden. Zelfs paydrivers die qua niveau eigenlijk niet in de F1 thuishoren kunnen gewoon veel beter racen dan zowat iedereen hier.
@Edge: zullen de auto’s van toen niet lastiger zijn dan de auto’s van nu? Ik heb er geen verstand van hoor maar niks staat stil dus zullen ze het vast niet moeilijker hebben gekregen.
@clarkson: Volgens mij hebben wij al een pastor maldonado gehad…
Ik ben wel benieuwd waar hij vandaan haalt dat Verstappen niet weet wat hij doet in die auto. Blijkbaar kan de man in de auto en het hoofd van Verstappen kijken.
Heeft beroepschagrijn Jacques Villeneuve zich eigenlijk al gemeld?
@motoragent: Jazeker wel, kijk maar. De hapsnurk…
@motoragent: Jazeker! Die begon te zeuren over de vergelijking met Senna. Belachelijk volgens hem.

Ik begrijp hem wel. Want max is natuurlijk beter.
Ben het wel eens met deze mijnheer! Max rijdt niet netjes met F1 skills maar gebruikt al zijn kennis en kunde uit alle raceklasses en past dat toe daar waar nodig. En dat zet het overgrote deel van de F1 rijders voor schut :-). Max is thinking out of the box. En dat maakt Max zo bijzonder. Hij gaat tegen alle wetten in van de gevestigde orde wat zelfs resulteert in regelwijzigingen.

Kortom, als je maar aan het eind van het seizoen WK bent, hoe, dat maakt niet uit, toch?
Ik dacht dat Jacques Villeneuve een zuurpruim was, maar dit slaat echt alles. Wat een lulkoek joh.
@viezefreddyw: zit al te wachten op de reactie van Lincoln….
@dieselkameel: ho, wacht, hier zeg je iets! Misschien IS Lincoln, Sam Collins wel!!
@str8six: Durf mijn handen ervoor in het vuur te steken dat Lincoln een gouden vent is, 100%. Hij wordt alleen zwaar onderschat door een hoop medereageerders hier op AB. Maar het zijn vaak zeer doordachte reacties die hij plaatst en zo af en toe een dikke troll. Die heb je wel eens nodig. Zijn toetsenbord is heel scherp.
@viezefreddyw: absoluut! Geniet ook altijd van de minder-actieve reaguurders of newbie’s die z’n stijl niet kennen en lekker happen naar z’n posts. Pure entertainment!
@viezefreddyw:
Ben niet zo’n liefhebber van zelfgenoegzamen. En daar heeft betreffende reageerder (of – zo je wil – reaguurder) net iets teveel van weg. Maar z’n taalgebruik is soms wel origineel en da’s ook wat waard. Daarom mag-ie blijven. Maar ’t is wel “met de hakkies over de sloot”.
@amghans: Ik denk dat je het aardig mis hebt. Het woord zelfgenoegzaamheid komt niet in Lincoln zijn woordenboek voor. Hij heeft alleen een zeer realistische blik op een hele hoop onderwerpen waar onze wereld mee te maken heeft.

Wat ik nog erger vind is dat jij zegt dat hij, ondanks zijn taalgebruik volgens jou, ‘nog net mag blijven’. En dan ook nog eens met hakkies over de sloot… Ik denk dat wij, als reageerders zijnde, er maar barweinig over te zeggen hebben wie er wel of niet mag blijven.
@viezefreddyw:
1e alinea : wij verschillen klaarblijkelijk van mening. Verder niet belangrijk.

2e alinea : in absolute zin heb je absoluut gelijk, hier gaat alleen de Autoblog-redactie hierover. Dus had misschien “van mij” tussen “mag-ie” en “blijven” aan m’n vorige post toe moeten voegen. Maar dat leek me voor de goede verstaander niet perse nodig.
@amghans: Maakt ook niet uit dat wij van mening verschillen. Is alleen maar goed. Verder is het ook een vrij zinloze discussie.
Hij beschrijft toch precies een goede coureur. Alles op gevoel
Na alle zoetigheid is dit wel verfrissend. Ieder zijn mening en waarheid. Zo ben ik van mening dat deze journalist geen juiste analyse heeft gemaakt en geen kennis van zaken heeft. Had hij dat wel gehad dan was hij tot een andere conclusie gekomen.
Jaja.. hoe gaan we dit eens netjes verwoorden…
Als je instaat bent om op een natte baan van 16e naar 3e weet te knokken binnen 16 ronden (meen ik) kun je absoluut wat. Alle grootheden hebben er waardering over uitspreken. De actie met Vettel was de enige actie waarvan ik dacht, dat had misschien wel iets anders gekund om gezeik te voorkomen.
Nikki Lauda, Toto Wolff, Martin Brundle hebben allemaal hun absolute waardering uitgesproken. Als ene Sam Collins het daar niet mee eens is, mag hij helemaal zelf weten maar probeer het dan wel correct te funderen.
Zijn eerste stelling over het Playstation racen: Verstappen heeft jarenlang gekart. Sinds dat hij kan lopen kart hij ook al bijna, dus heeft die jongen al een jaar of 15 race ervaring. Zowel in droge als natte omstandigheden. Als je denkt dat iemand met 15 jaar race ervaring en zo’n shitload talent niet weet wat hij doet, ga naar een dokter.
Zijn 2e stelling over het remmen en crashen: Wanneer is hij gecrasht door het te laat remmen? Max neemt risico dat is duidelijk, soms te veel zoals in Monaco. In de race van zondag heeft hij 1x te ver over de kurbs gereden waardoor hij BIJNA spinde. Verder heeft hij met zijn acties bij het inhalen d.m.v. later remmen geen gevaarlijke situaties gecreëerd.
Zijn 3e stelling over het missen van de muur: Hij heeft inderdaad een stukje geluk gehad, maar puur geluk kan het niet geweest zijn. Met zijn talent, ervaring en een stukje geluk heeft hij de auto kunnen houden. Elke sportieve prestatie kent zijn geluk, maar is in mijn optiek altijd vermengt met talent en ervaring.
Ik heb een donker bruin vermoeden dat Sam Collins codetaal is voor Sebastian Vettel, vind dit al net zo’n ongelukkig jankverhaal.
Maar goed voor de rest Sam Collins mensen zoals jij heeft iedere topsporter nodig. Misschien kan Verstappen er volgend jaar wel helemaal niks van volgens jou. Hoop ik dat hij kampioen wordt.
@dieselkameel: actie op vettel was ff het laatste middelvingertje voor dit seizoen gok ik. ff laten zien wie er ook alweer in de beste kar zit, en wie de betere regenrijder is.
@dieselkameel: Of de rest is nog slechter.
Ben geneigd om de reacties van ervaren coureurs zoals Webber, Lauda en Andrstti hoger in te schalen qua geloofwaardigheid dan die van Sam Collins. Maar mooi om te zien dat Jacques Villeneuve en Vettel niet de enigen zijn die op een ontbijt van citroenen, augurken en azijn leven. Als iedereen het alleen maar met elkaar eens is, is de relativatie ook verdwenen.
Haal de hooivorken, steek de fakkels aan! Op naar Racecar Engineering!
Volgens mij istie gewoon jaloers.
Het is algemeen bekend dat Jacques Villeneuve onder het pseudoniem Sam Collins stukjes schrijft voor Racecar Enginering…. ;-)
Was het niet een sarcastische opmerking?
Het artikel van Sam complert uit z’n verband getrokken. En alleen de negatieve opmerkingen behouden. Behoorlijk kansloos artikel dit.
@razer: blijkbaar moet Autoblog wat moeite doen om eens ergens iets niet laaiend enthousiast over Max te vinden.
@razer: inderdaad, het had Autoblog gesierd als ze het complete artikel hadden geplaatst met ook de positieve reacties over Verstappen.
In zoverre mee eens dat ie mazzel had dat ie niet de muur in schoof. Tuurlijk is het stuurmanschap maar had evengoed in tranen kunnen eindigen. Maar om nou te zeggen dat ie geen talent heeft gaat wel heel erg ver.
Een azijn pisser pur sang, ik ben benieuwd wat hij zegt als ik zijn wijf naai, fucking my wife was luck, you got into her high grip surface on her inside and you came just at the right moment..
@dhrschaaphok:

Comment van de week..hahahaha!
Eigenlijk te makkelijk om hiervoor het pennetje in de welbekende gifbeker te dopen maar vooruit…via youtube heb ik het stukje gezien – omdat ik momenteel alle media afschuim om vanuit alle perspectieven de magische rit nogmaals te zien. Tijdens het programma kreeg hij wind al van voren en stond volkomen alleen in zijn beschouwingen. Geef me dan liever iemand als Lauda die scherp veroordeeld maar als het subliem is ook z’n pet afneemt. Deze zgn. ‘tegen de stroom in zwemmer’ geeft een brevet van onvermogen af met z’n commentaar.
Oef tegen het zere been van fanclub M Verstappen dit.
Die stuur correctie/slippertje was volgens mij ook meer geluk dan wijsheid.
@bofkont: daarom rijdt hij F1 en jij niet. Volgens jou is niet veel waard. Hij zegt zelf 50/50 geluk en skill. Feit is dat hij exact doet wat hij (nog) kan doen op het moment en wel zo snel dat het geluk aan zijn kant is.. geluk dwing je af. 98 Vd 100 coureurs hadden de auto niet gered. Of ze de muur in waren gegaan is dan afhankelijk van geluk of pech..
@w0o0dy: oh sorry vergeten alleen de fanboys mogen reageren , maar een vraagje jij rijdt toevallig wel F1 dan?
@bofkont: nee daarom hecht ik meer waarde aan zijn eigen oordeel en dat van (ex-) formule 1 coureurs.
@w0o0dy: Wat is jack villeneuve dan??
En je weet het toch, de beste stuurlui staan al wal, tenminste als ik al die comments hier elke dag zo lees ;)
Ik moet zeggen dat ik een beetje Verstappen-moe ben. Ja hij zal wel goed kunnen racen, maar het is gewoon een verwend arrogant kereltje. Next!
@poolaapje: Leuk dat je een mening hebt die, net als die van Sam Collins, tegen de stroom in gaat. Maar zou je wel graag je mening willen onderbouwen? Waar baseer je bijvoorbeeld op dat hij een verwend en arrogant kereltje is?
@edge: Dat is vrij makkelijk , kijk naar zijn gedrag de afgelopen maanden, sterallures en met de dag meer.
Dat hij goed kan rijden zal ik ook niet ontkennen, maar mijn hemel wat een overgehypt gedoe, laat hem eerst F1 kampioen worden.
@bofkont: Ik vraag me oprecht af waar het vandaan komt dat Max arrogant zou zijn. Dat beeld heb ik juist totaal niet, maar misschien mis ik iets. Zou je eens een voorbeeld kunnen geven?
@motoragent: wat de 1 voor jezelf opkomen en de elite wakker maken vind, is voor de ander arrogant. en het zal ook niet meehelpen dat de meeste ABers er al waren tijdens het tiener tijdperk, en we het nog steeds over een puber hebben…
@edge:

Haphaphaphapperdehap…Niet zo bijten, joh! Dat vindt zo’n trol ‘dolletjes’…
Ik ben zeker geen fan van Max, maar wat hij afgelopen weekend liet zien was wel heel bijzonder. Enige negatieve wat ik te zeggen heb was meer over Red Bull Racing, Dat een team met zoveel kennis en weersimulatie zoveel fouten maakt met de strategie kan ik echt niet begrijpen. Waarschijnlijk was Max een mindere hype geweest als zij wel een goede strategie hadden gehad en werd er meer gesproken over dat het kampioenschap weer spannend is tussen HAM en ROS. Want hij was zeker voor Rosberg gekomen.
Zijn beargumentering getuigd niet bepaald van kennis van zaken…
Hij raced hard maar fair.
Ik snap dat het voor de heren “coureurs” even wennen is na jaren rustig in de rondte te rijden zonder echt gevaar.
Maar is toch echt de koningsklasse.
Max zit gewoon continue op de limiet van de auto, en weet precies waar die zit.
De rest zit echt maar op 60 tot 90% n hammilton zit wat meer richting de 90% al stressed die hem helemaal de tering als die onder druk wordt gezet of niet direct op P1 rondt kan cruisen.
Go MAX! Die elitaire figuren moeten maar gaan golfen!
Laat Sinterklaas deze zwarte zeurpiet maar eens lekker in een zak stoppen. Weg ermee!!
@musclecar: en dan gelijk die andere zeurpiet met haar enge clubje ook een enkele reis in de zak naar Spanje.
Mijn grootste verbazing was eigenlijk niet hoe goed Max in de regen was, maar meer hoe slecht de rest.
Blijkbaar wordt daar amper op geoefend.
Vanaf 2min20 wordt het uitgelegd. https://www.youtube.com/watch?v=OrAsTqbJ3bo
@smiley70: Inderdaad. Ik zag vrijwel niemand regenlijnen rijden terwijl Max toch duidelijk liet zien dat deze zeker wel effect hadden. Zelfs na aandringen van enkele teambazen om hetzelfde te doen waren er maar weinig die het echt deden/aandurfden.

Ik kan me niet voorstellen dat het iets nieuws iets voor de heren coureurs, zelfs ik heb in mijn vroege tienerjaren tijdens een kartcursus (ja, dat bestaat…) regenlijnen leren rijden, op een indoorbaan nota bene.
Hij geeft aan niet de grootste fan van Verstappen te zijn maar dat de race in Brazilië wel laat zien dat Verstappen talent heeft. Ik vermoed bij meneer Collins ook een combinatie van realisme en halsstarrig vast blijven houden aan een mening die ze al lang verkondigen. Dit was zonder meer de beste race de meest spectaculaire race die ik heb gezien van Verstappen. Maar toch vond ik Spanje echt buitenaards. Net ingestapt in de RB12 en dan ronden lang de aanvallen van Kimi af weten te slaan en een race uiteindelijk winnen. Dat was een van de beste “drives”in de F1 ooit.

Maar goed. Een beetje tegengeluid is nooit weg. Plaatst het allemaal een beetje in perspectief.
Die vent durft zelf waarschijnlijk niet eens voldoende snelheid te houden om de remmen, banden en downforce voldoende te houden.

Ik zou zeggen, Max; daag hem uit voor een wedstrijdje in een sportcoupé oid. Even laten zien wie de baas is. Desnoods geef je hem een half rondje voorsprong
Zo dat is een azijnpisser zeg. Max zorgt weer voor spanning, roering en elevatie in een sport die door alle regelgeving was ingedut, de aantallen fans en kijkers namen al jaren af. Sinds dit jaar nemen ze weer toe, rara? Nu is uncle Bernie zich ook aan het roeren en wil dat al die K** F1 regels in zijn geheel van tafel gaan en weer vanaf de basis opnieuw moeten worden opgesteld. Als dit ook maar een heel kleine beetje met de acties van Max te maken heeft dan ben ik erg trots op deze ‘jongen’ van 19 jaar. De azijnpisser mag doorgaan met zeiken, ik adviseer hem elke dag een flink glas azijn plus paardenzeik tot zich te nemen, dat zal hem leren ….
Je kan lang praten over wat deze man te zeggen heeft, maar dit geeft wel aan dat het allemaal complete onzin is: “he got onto the high grip surface on the inside and it came round just at the right moment”….
Ik weet niet, maar je voorbanden komen als eerste op ‘the high grip surface’. Ik denk dat zelfs hij snapt wat er dan staat te gebeuren als je niets doet…
Gezien Priestly zijn tegenpool is in deze en ik zijn programma’s goed in elkaar vind steken neem ik collins op voorhand al minder serieus.
Enough said. Die man is realistisch. Dat hij de muur raakte is 99% geluk. Eenmaal in slip in regen is het wachten waar de auto heengaat. Dus thats the thruth
Die had ik een paar dagen geleden al gevonden, toch @lincoln?
Die man heeft een kapsel waarbij je geen eens een helm op kan.. wat een frikandel met slechte argumenten.
Ik heb één advies voor meneer Collins: kijk Max zijn seizoen in de Formule 3 nog eens terug.
@jager: tip voor jou. Kijk de band van de GP van Monaco van 2016 nog maar eens terug. Max is briljant, maar (nog) niet altijd!
Beetje flauw om een foto van Max te plaatsen van voordat hij zijn ontbijt (bij 19 jarigen als Max bestaat dat uit 3 blikjes Red Bull en een Sultana) op heeft.
Ik ben absoluut onder de indruk van wat hij laat zien, en gun het hem.

Maar, wat als vettel, raikonen, en rosberg dit seizoen niet uitgeweken hadden voor hem op Spa, Bra en Mex? Ik heb het idee dat hij daar 3 keer erg goed weggekomen is.
As a driver Collins has competed in stockcar racing, Formula Vee, stage and road rallying as well as many local events. He still competes occasionally in the European Late Model Series. His fairly random musings on motorsport can be found on the official twitter feed @racecarengineer
Ik ben onder de indruk van Max, ben grote fan zelf.
Maar waar ik niet van onder de indruk ben zijn de 100000 artikels per dag die jullie over hem posten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).