Hamann Range Rover Vogue is stijlvol

Auteur: , 7 Reacties

Rij je graag een aangedikte PC Hooft-tractor, maar is de Hamann Mystère je toch 10 tandjes te ordinair? Dan kan je bij de Duitsers uitwijken naar deze stijlvollere Vogue.

Dit exemplaar deelt de achterbumper en uitlaten met zijn uitgebouwde broer, maar ontbeert de verbredingskuur die deze onderging. De voorbumper is volledig anders, ook hier gaat meer stijl en minder agressie van uit. Op gebied van de wielmaat worden echter geen compromissen gesloten: 23 inch Edition Race-jetsers met titanium bouten or go home. Als je wilt kan de spoilerlip in een ander, contrasterend, kleurtje gespoten worden.

In het interieur maken luxe leer, sportpedalen, vloermatten en hoofdsteunen uit Hamanns interieurcollectie de dienst uit. Wij vinden hem geslaagd.7 reacties

Mooi interieur !
De velgen op foto 1 vind ik erg fraai. Sieren menig BMW in mijn Forza garage!
@E34M5Touring: mijn buurman heeft soortgelijke onder zijn E39. 20″ matzwart met gepolijste velgrand.

Erg nice inderdaad.
@awesome: Ik heb wel is gekeken hoe ze zouden staan onder de Touring destijds. Maar zwarte wielen en daytona violett vind ik niet zo goed samen gaan. Maar zeker een mooi wiel!
Dat interieur hebben ze wel strak en netjes gemaakt.

Naar mijn bescheiden mening net iets te strak. Ik mis de houtafwerking en mooi beige leer op de stoelen en het Engelse sfeertje aan boord.
Aardig subtiel! Iets kleinere wielen eronder en af is ie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).