Hamann Mystère, nog steeds een enorme bullebak [video]

Auteur: , 16 Reacties

Nu mat, en met hood scoop!

De bodykit-tekenaar bij Hamann nam de instructies ‘hou je vooral niet in’ van zijn chef wel heel letterlijk toen hij met de nieuwste Range Rover aan de slag ging. De bodykit die uit 4 delen bestaat voegt maar liefst 80 mm extra breedte toe aan de toch al niet heel smalle Range Rooney.

Het exemplaar dat we in Genève zagen was roze-chroom, dit keer is voor een sinister mat kleurtje gekozen. Omdat het front wat braaf oogde heeft Hamann besloten de motorkap van extra bult te voorzien, net wat de SUV nodig had. De kap is overigens van 100% echt carbon. Scheelt toch weer een paar kilo’s..

De voorspoiler heeft geïntegreerde LED dagrijverlichting, voor het geval je de 30 vierkante meter aan front in je spiegels nog niet zag komen aandenderen. Als ik het geld had zou ik hem kopen, en dan afladen met champagne en hele ordinaire blonde Russische Playboy-bunnies. Video op asojunk!16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Duister, ordinair en een hoog Batman-gehalte. Daarentegen vind ik het interieur wel geslaagd!
Interieur vind nog bestwel mooi hoor
Mooi huis.
Krijg je er ook een robocop outfit bij?
Misschien iets voor mij!
Transformers! Robots in the sky!
De tering! En dat op de vroege ochtend! Hier wordt je ook niet echt wakkerder van
Wat een lelijk gedrocht zeg. Bah.
Mad Max 2.0
Hoodscoope is powerdome
Panelgap much? Snap niet dat ze de wide bodykit niet laten aansluiten op de achterbumper en daar bij het achterlicht. Het zou mooier zijn als het niet zo’n ‘stick-on’ look had.
Interieur is wel heuuul lekker!
Ik vind die wielen wel erg fraai. Staan ook mooi onder een 5 serie. Ik had destijds iets soortgelijks onder m’n Cherokee zitten. De rest vind ik zwaar over de top. Persoonlijk vind ik zo’n Stormer pakket wel mooi. Maar die widebody vind ik echt niet passen.
Wij snappen dit soort projecten gewoon niet denk ik… Tot n jaar of 10 vonden wij dit ook gaaf. Maar zo ver zijn die Arabieren lang niet ontwikkeld. En dat i.c.m. geld is verkopen die troep!
Hej, wat doet die afstandsbediening op de grond?
Gewoon lachwekkend als je hem schuin van achteren bekijkt. Die panelen erop. Het is echt net robocop.
Interieur ziet er lang niet slecht uit, voor de rest lekker over de top zo als Hamann dat kan. Misschien wel bijna leuk uit lelijkheid, het stoort me op een of andere manier niet zo veel als het normaal doet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).