Heiligschennis! Een Audi RS3 met Martini-pyjama [535 pk]

Auteur: , 25 Reacties

What's next, een Toyota Prius in John Player Special zwart/goud?

De aandacht op jezelf vestigen door schaamteloos met de heritage van anderen aan de haal te gaan; het zou niet moeten kunnen. MR Racing kegelt echter alle heilige huisjes omver en hult een getunede Audi RS3 in Martini-kleuren. Voor wie het overzicht kwijt is: de merken die dat zomaar mogen doen, vind je terug in dit lijstje. En nergens anders.

MR Racing nam, zoals reeds aangegeven, wel de moeite om de 2.5-liter vijfcilinder op te kietelen naar hogere sferen. Een verbeterd inlaattraject inclusief sportfilter zorgt voor een vrijere adem, evenals een RVS-uitlaatsystem van Friedrich Motorsport mét bonusklep voor meer herrie in de sport-modus. Da’s nog altijd beter dan een Golf GTD met V8-sound over de speakers.

Een en ander wordt uiteraard afgetopt met een remap van de ECU, resulterend in 448 pk en 653 Nm. Gaaf, maar wie niet bang is voor nóg meer onderstuur (grapje) gaat voor de upgrade naar 535 pk en 700+ Nm. Dan komen er alleen wel een andere turbo, heftigere brandstofpomp en een betere intercooler aan te pas. 19 inch ATS GTR-velgen zorgen voor de garnering, KW Clubsport-vering neemt de wegligging voor z’n rekening.

Check al dat moois in de gallery, inclusief custom vloermatten.25 reacties

Ik zag van de week een Volkswagen Up in Gulf livery…
@DCG:

Zag er 1 met “no fear” livery op zijn achterruit ..
Stond naast een MB met AMG livery op zijn kofferdeksel ..
@dcg: die heb ik ook gezien. Was een vervangend voertuig
@DCG: waarschijnlijk ook echt een auto van gulf zelf, bij mij in de buurt staat er ook altijd een bij het tankstation. niet om te tanken gok ik zo
@dcg: Was het heet water dan? Echt mooie timing aangezien het bericht later pas van toepassing was! Chapeau
Vrolijk ding ..
Maar in tegenstelling tot @Rob snap ik asymmetrie niet ..
Nou mooi vind ik het niet.
Lekkah….
Ach, Martini is sowieso voor meiden dus daarmee rij je toch voor paal. Scheelt dat het er niet op staat natuurlijk. Dus we hebben het gewoon over gekleurde stickertjes die het ding best vrolijk maken.
@davelepeef: overigens krijg ik wel kriebel als zulke lijnen niet door lopen; die lijn vanaf de voorbumper loopt netjes door tot de achterbumper, maar die twee over de zijkant kappen plotseling na het achterscherm. Was het op? Bedachten ze dat ze zouden kruisen met de lijn over het dak?
@davelepeef:

Mateloos irritant en volstrekt onnodig ..
Ik zou em zo ook niet met de wereld willen delen ..

Het moet iemand opgevallen zijn dat het niet strookt ..
@davelepeef:
Ja, dat snap ik ook écht niet. Die stickers zitten er enkel en alleen voor het esthetische effect en dan kap je die horizontale banen zo abrupt af…. Dat verzin je toch niet?!
@Rob: met zo’n door een huisvrouw ontworpen MR logo kun je ook niet veel meer verwachten.
@davelepeef: Laat mij maar voor paal rijden in een Martini 911 dan.
Misschien is een Schultenbräu beter..
De basiskleur is wit, dat leent zich veel beter voor zoiets: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Audi_S1_Pikes_Peak.jpg
Beetje opvallende verschijning voor een vluchtauto.
700nm? Hoe dan! Dat is net zoveel als de S8 plus (oke in overboost heeft deze iets meer, maar het gaat even om de vergelijking) Ik vind het stiekem wel mooi!
@dutchdriftking: Een verbeterd inlaattraject inclusief sportfilter evenals een RVS-uitlaatsystem van Friedrich Motorsport, een andere turbo, heftigere brandstofpomp en een betere intercooler. Dat is althans wat ik eruit op maak. Wellicht ook nog een ander chipje.
Meh, laat maar zitten. Dik, maar veel te schreeuwerig en de livery past er ook niet bij. Een beetje alsof je Patty Brard in een stringbikini op de cover van de Playboy zou zetten.
Hij kan het hebben
Sexy hoor
Sinds wanneer is martini heilig verklaard? 😣🙄
Hmm vind het niet lelijk maar het hoeft niet voor mij..
Audi RS3 Williams?

Er zijn auto’s die er gewoon “wow” uit zien in Martini livery.Bij deze Audi is er geen wow-factor wat mij betreft.Overigens gaat het in het geval van de Martini livery meestal over witte auto’s er zijn blijkbaar niet zo veel mensen die weten dat er ook rode auto’s zijn geweest in de Martini livery. Ook in dit geval was het een Lancia Delta.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).