Hoe naai je iemand terug die vier parkeerplaatsen blokt?

Auteur: , 60 Reacties

Supercars en andere fallusverlengers kunnen wonderlijke dingen teweegbrengen bij de mens. Zo soppen bepaalde vrouwen bijkans het trottoir over, waar mannen hun fatsoen en gezond verstand bij het dichttrekken van de (al dan niet vleugel-)deur vaarwel zeggen. Dat schreeuwt in sommige gevallen om gepaste maatregelen.

Totaallul in een Gallardo

Laat zulks gerust aan de Amerikaanse politie over. De dienst komt de laatste tijd niet altijd even positief in het nieuws, maar geslaagde acties vragen om een beetje exposure. Wat was het geval? Een totale dick vond een viertal gehandicaptenparkeerplaatsen wel een mooi plekje voor z’n Gallardo en zette hem daar dan ook neer.

De lokale 5-0 anticipeerde getuige onderstaande foto op passende wijze, door de lulhannes zowel van voren als van achteren te blokken met een stel politieauto’s. Briljant! Zouden die agenten soms familie van deze stratenmakers uit Elst?

Serves you right!60 reacties

Lekkere actie van de politie haha
@supercar777: Wat gaan die agenten doen dan? Daar drie uur donuts staan eten tot de eigenaar van de Lambo klaar is met winkelen?
Lol wat een pannenkoek.Een beetje overdreven. Ik moet wel toegeven dat ik soms ook 2 plaatsen neem. Genoeg van die randdebielen die met uitstappen hun deur hard opendoen.
@erind: Aso
@p924: degene die een deur tegen je auto aan knallen en niet netjes een briefje achterlaten, zijn inderdaad wel aardig aso.
@jpoers: hadden wij laatst ook iemand die een deuk ons spatbord had getrapt, niet een briefje ofzo achter laten schade van 150 Euro, het is toch wel weer 150 euro
@ronaldddvos: Ja want je doet doorgaans wel een briefje onder de ruitenwisser van een auto waar je een deuk in trapt toch?

Wat zet je daar dan op “Hee man. Ik moest ff een deuk in je auto trappen maar hier …….. Zijn mijn gegevens” ? Lijkt me een leuke confrontatie worden.
@p924: Dat kun je zo wel zeggen, maar het is dan ook aso als iemand zijn deur tegen je auto aan gooit. Kan ik me best voorstellen dat je het moe bent en dan eens dubbel parkeert. Waarmee je alleen nog maar meer ‘reactie’ uitlokt, maargoed.
@p924: aso? Na een paar keer langs de garage gaan word je dat wel een beetje beu trust me. Ik krijg dan liever een boete voor dubbel parkeren
@erind: ik vind het altijd heerlijk om m’n auto zo strak mogelijk langs asociaal geparkeerde auto’s als die van jou te zetten, het liefst dat je er niet meer in komt. Als je 100k uitgeeft aan een auto, dan kan je vast nog wel 5k extra missen voor een brakke Astra voor je boodschappen.
@cbr600rr: of je laat je boodschappen bezorgen door AH als je zo bang bent voor deukjes. Zelf boodschappen doen is immers voor het plebs, nietwaar?
@CBR600rr: Lol, deed ik vroeger ook altijd, met mijn 205’je raakte ik overal wel tussen…
@erind: Dat maakt jou dan net zo irritant als die randdebielen. Parkeer fatsoenlijk en accepteer de risico’s of pak de bus maar.
@berlinetta: Ja ben is benieuwd hoe je gaat reageren als je 100k uitgeeft aan je auto en je komt uit de winkel en je ziet deuken aan je deur.
@erind: Dan zou ik niet blij zijn nee. Maar je weet dat het kan gebeuren. Wat schiet je ermee op om andere mensen te irriteren door twee parkeerplekken in te nemen? En dat je auto een ton kost, maakt een deuk echt niet opeens erger dan bij een tweedehands auto van 5k dus dat argument gaat niet op in mijn ogen.
@berlinetta: echt de grootste onzin wat jij zegt…..
@borro4: Waarom is dat zo volgens jou? Als je nou eens met goede argumenten komt dan kan ik je reactie misschien begrijpen.
@erind: Ik ben ook zuinig op mijn auto, heb gespaard voor dat ding maar omdat hij geen 100.000 kost is het niet erg? Wat een onzin. Dubbel parkeren is asociaal om welke reden dan ook.

Je kunt hem bv ook een verdieping hoger zetten. Of juist in een vakje wat iets verder lopen is en daardoor vaak wordt genegeerd door mensen. Dat soort truukjes doe ik persoonlijk al jaren en heeft me tot nu toe nog altijd een parkeer deukjes vrije auto op geleverd zonder anderen te hinderen.
@Donstil:
Jij speelt een beetje vals, hele vent die een deuk maakt is een polycarbonaat Smart deurtje….
Die van mij heeft alleen een paar paintchips dankzij die lomperikken en dat hou je niet tegen.
via iPhone app
@Donstil: groot gelijk, ik doe precies hetzelfde, en dan nog het liefst langzij of in een hoek, om elk risico te vermijden, bijna nooit een deukje.
via Android app
@erind: ja want dar gebeurt altijd? Man man. Zo’n deukje heb ik nog noooit gehad. Je kan ook overdrijven.
@erind: of je nu 1k of 100k aan je auto uitgeeft, het is altijd balen als ie wordt beschadigd, zeker wanneer de dader zich horizontaal onder een gedenksteen bevindt. Maar het blijft een gebruiksvoorwerp en die kunnen en zullem beschadigingen oplopen. Als reactie daarop bewust dubbel gaan parkeren is geen oplossing en het maakt je bepaald niet sympathieker.
@erind: Parkeer dan ergens anders! Met opzet dubbel parkeren is echt aso.
@widodh: denk trouwens niet dat het echt 4 plekken zijn….maar dat het er 2 zijn met ruimte erachter om ook een rolstoel in en uit te kunnen pakken.
@erind: Dan ben je een asociale prutser.
@erind: Hoe is dat nou, zo’n vagina?
@dutchcourage86: Hahahah ow men! Nice one.

@erind: You’re a dick. Dacht je dat iedereen je stoer ging vinden als je zoiets stoms en belachelijks doet? Prutser!
Karma is een bitch
Stond hier bij de supermarkt laatst ook een BMW schuin over twee gehandicapten parkeerplaatsen. Nu kan je stellen dat als je zoiets doet je geestelijk redelijk gehandicapt moet zijn maar ik ga eerder voor de lamlul optie. #douchebagparking
@SDM: De gemiddelde BMW rijder kan ook gewoon echt niet parkeren. Een collega van me heeft altijd BMW gereden, kon voor geen meter parkeren, rijd nu sinds kort in een audi leasebak en parkeert hem nogsteeds als een BMW, hij kan gewoon niet meer anders.
@SDM: sinds 1-1-2015 kost dat € 370,- + administratiekosten.
@406_v6: als die persoon in staat is zich een Gallardo aan te schaffen, dan is deze boete een eitje voor hem man, wat maakt hem dat nou uit, zet ie hem daar nou lekker terug de volgende keer :)
@spotterkevin: was een reactie op de BMW van hierboven; d’r Gallardo is minimaal $ 250 kwijt.
Hij kan er toch nog makkelijk uit?
@dutchdriftking: uhm, je hebt gezien dat er wat agenten paraat staan en dat hij eerst überhaupt nog in de auto moet zien te komen
via Android app
Wat een naai actie! Ongelofelijk! Hij krijgt zelfs nog privé bewaking van de politie.
Douchebag!!! Meer heb ik er niet over te zeggen.
Parkeren op een invalidenparkeerplaats, of het er nou 1, 2, 3 of 4 zijn, moet je gewoon niet doen (niet uit principe hoor: het is gewoon te duur!)
In de VS is het echt niet nodig om meer dan 1 plek te nemen, ze zijn daar, in tegenstelling tot in dit Aygo-land, ruim zat. Hier zet ik mijn 194 cm brede auto (215 over de spiegels) ook wel eens in 2 parkeerplekken.
@367pk: ik kan me voorstellen dat in de gemiddelde Q-park garage (ook sQueeze park genoemd, de vakken zijn er klein en je portemonnee wordt uitgewrongen) je auto ook helemaal niet in een vak past.
@367pk:
Een Aygo (zeker de 3deurs) past ook last in die smalle Hollandse vakken, a is zo’n ding gewoon 1,7m breed en b heb jij weleens goed gekeken hoe groot die deuren zijn….
In de breedte heeft zo’n hokje dus net zoveel ruimte nodig als bv. een E46 M3.
@367pk: daar kijk ik anders tegenaan. Ten eerste vind ik de boetes voor het parkeren op invalidenparkeerplaatsen lang niet hoog genoeg, die mogen van mij best verdubbeld worden. Daarnaast vind ik dubbel parkeren gewoon not done, ook niet als je een hele brede auto hebt, de mijne is ook geen kleintje en ik doe het ook niet als er keus is. Ik heb tot nu toe pas één keer (deels) dubbel geparkeerd en dat was bij mij op school. En niet omdat ik het leuk vind maar enkel en alleen omdat ik er anders écht niet meer uit kon als iemand daar fout zou parkeren (en dat is bijna elke dag). Gelukkig hinderde ik niemand, dat plekje naast mij was en is sowieso al vrijwel onbruikbaar. Ik stond daar overigens alleen ondat er verder geen plek meer over was.
@ej20g: Ik zag laatst in Rotterdam in een parkeergarage een BMW 6 Gran Coupe in twee vakken staan. Echt niet omdat hij het zo leuk vond… het ging gewoon niet anders. Ja, dat is een grote auto, maar parkeervakken zijn hier belachelijk klein!
@367pk: misschien heeft hij wel een gehandicapte passagier bij hem
In elk vak een Prince Charles…
Ik vind het niet zo heel erg raar dit, ok beetje aso om een invalide plaats te gebruiken. Neem dan gewoon twee vakken in voor de normale auto’s. Z’n winkelkarretje komt al snel tegen je bumper aan, en dat is een dure grap op een lambo.

Overigens ken ik maar 1 fatsoenlijke parkeergarage in NL, en dat is de Schiphol Excellence parking, met vakken van 3 meter breed. EUR 42,50 maar dan heb je ook wat ruimte voor je auto , priceless
@slickrick: Je vind het eigenlijk niet zo raar om heel asociaal je auto te parkeren want een winkelwagentje tegen je Lambo kan aardig in de parpieren lopen, maar eventjes je auto parkeren voor €42,50 is dan weer geen probleem.Double standards my friend..
Dus 4x 370euro en de afsleepkosten a 200 of zo? Ik denk niet dat ie het dan vaker gaat doen.
@w0o0dy: In de US of A kost het US$ 250,- + eventuele additionele fee’s
Als bijbaantje ben ik crewleider parkeerwacht/verkeersleider. Wat mij de afgelopen jaren is opgevallen is dat voornamelijk “BMW’s” en “Porches” het meest (lees bijna altijd) asociaal parkeren. Daar tegenover valt mij op dat berijders van “Range Rover” en “Skoda” het meest sociaal parkeren.
Ik parkeer ook vaak dubbel, koop dan gewoon 2 kaartjes.
Ik parkeer ook wel vaak uit mijn parkeervak, maar dan wel altijd in het laatste vak zodat ik geen 2 plaatsen inneem
Als je zo parkeert mankeert er wel wat aan je koppie.
Dus, gehandicapt :)
Dat de man op twee vakken parkeert bij een Amerikaanse supermarkt (waar ALTIJD genoeg parkeerplekken zijn, dus je rustig twee plekken kunt innemen zonder aso te zijn) vind ik het ergste nog niet. Ik begrijp hem ook wel, want uit een Lambo komen tussen twee andere geparkeerde auto’s is ook niet eenvoudig.

Maar wat deze man wel zeer aso maakt is dat hij ook nog eens op de invalide parkeerplaats gaat staan. Het is jouw keuze om Lambo te rijden, dus dan parkeer je maar iets verder weg en loop je een paar meter extra. Top actie van de politie!
Als je je auto niet durft te parkeren op een normale wijze, misschien heb je dan de verkeerde auto gekocht… of met de verkeerde auto daarnaartoe gereden….
fantastisch dat die politie zo die Lambo bewaakt zodat er geen krasje kan aan komen. Very considerate ! Ik ga in het vervolg ook zo parkeren en dan text ik wel zelf naar de politie dat ik gearriveerd ben in shopping mall.
Kan me voorstellen dat je bang bent voor krassen, maar dan doe je je boodschapjes maar op de fiets.
Ik heb wel eens de Micra van m’n vriendin er precies nog bij weten te zetten op een parkeerplaats waar een dikke Audi S7 midden op twee plekken stond. Was ook de enige die nog vrij was. Toen ik terugkwam was hij met veel pijn en moeite bezig in z’n auto te klimmen, maar hij zei niks.
Kan mij voorstellen dat je in sommige Nederlandse parkeerplekken 2 plekken nodig hebt met een lambo maar in Amerika moet hij makkelijk passen. Daar passen wel 2 lambos in een plek
@mauritsh De lambo staat helemaal niet op een parkeerplaats maar op het voetpad tussen de parkeerplaatsen in. De grote vakken met rolstoel zijn de parkeerplaatsen, dit is een gestreept pad.
Het zijn maar drie parkeervakken
Een verhaal heeft altijd 2 kanten. Als ik om welke reden dan ook de gallardo aan een vrouw zou moeten meegeven… Dan zou ik haar verplichten zo te parkeren…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).