Honda CR-V voortvluchtige ‘Bonnie & Clyde’ gevonden [updated]

Auteur: , 37 Reacties

In de enorme klopjacht op het schietgrage duo Antonio (25) en Enise (19) is hun vluchtvoertuig boven water gekomen: de Honda CR-V die ze 'leenden' van hun laatste slachtoffer is in Münster aangetroffen, maar de twee boefjes niet. Naar welke auto we nu moeten uitkijken?

Honda CR-V gangsters

De twee, die in korte tijd allerlei gewelddadige overvallen pleegden waarbij als laatste een man in Enschede werd neergeschoten, zijn momenteel onvindbaar. Enise komt oorspronkelijk uit Enschede, Antonio uit Harkema, op de grens van Groningen en Friesland.

Na hun laatste wapenfeit in Enschede worden de twee opeens overal gespot: eerst in Gronau, vlak over de grens bij Enschede, vervolgens in Winschoten, en Hoogezand, zeg maar 100 kilometer noorderlijker langs de lijn A31 (Duitsland) en A7 (Nederland). En de zwaarbewapende arrestatieteams blijven er achteraan kachelen, vooralsnog zonder succes…

Inmiddels is bekend dat de CR-V dus in Münster is aangetroffen, maar de twee kunnen zowel in Duitsland als in Groningen zijn. Mocht bekend zijn in wat voor auto ze zich nu voortbewegen dan melden we het.

Blijft nog best lastig, om 2 personen te achterhalen. Het hele land, maar ook Duitsland, zoekt naar ze, dus je zou zeggen dat het niet meer lang kan duren.

Update: volgens het laatste nieuws is het tweetal in Munster op de trein naar Keulen gestapt. They’re your problem now, Germany..

Update 2: Boefjes nu ook gevonden. Ze zaten in een hotel in Schwerte (Duitsland). En ze nu graag niet al na 2 dagen weer laten lopen, politie, ok? Bedankt!37 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: ontopic aub, en suggesties kunnen via de mail-
kwestie van (veel) tijd
Kan niet geloven wat zo een 19jarige in staat is. Vraag me altijd af waar het mis is gegaan.
De “Bonny&Clyde” van de lage landen.
@MAB:

Ik denk dat een jeugdig persoon tot veel meer in staat is dan iemand op leeftijd.
@Hupke: Je hebt een punt daar en dat maakt me nog angstiger.
@MAB: Nou als ik die emotieloze uitstraling van dat mens zie dan is het geestelijk al misgegaan bij de ontwikkeling in de baarmoeder!
@VeniVidiVici: haha i dont know
@MAB: Geboren in Brasil, getogen in Friesland
Ja leuk, maar weet jij alles van vluchten voor de popo? Check dan deze geweldige Honda CR-V!
Die vastgezette reclamepost geeft wel een leuk antwoord op ieder artikel hier op AB :p
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@pjp911: Volgens mij bedenkt Autoblog de teksten voor hun adverteerders.
@pjp911: Autoblog heeft nog altijd niet door dat deze advertenties niet geschikt zijn om bij dit soort nieuwsberichten te plaatsen.
@MrSkyline: Huilie Huilie. Net of dit je echt wat doet.
@martijnh: In dit geval doet het mij niets, maar bij het bericht van Michaels ongeluk en een tijd terug bij het overlijden van een coureur stond er ook “ja leuk”. Iets waar dus totaal niet over word nagedacht, het is zo’n kleine moeite om even naar een bericht te kijken en te bepalen of het passend is. Pas anders de text aan naar “Interessant, maar….”
Maar in het geval van een treurig bericht lijkt het mij positief voor de adverteerder en voor autoblog om de advertentie niet neer te zetten.
Daar kijken we ook naar, dus knap dat je het bij je Schumi-artikelen kennelijk toch nog weet te vinden. In dit geval vond ik het geen ramp om het te laten staan.
@sir_smokalot: Dat hoeft wat mij betreft niet hoor, mensen met een IQ boven de 50 zullen begrijpen dat de tekst niet op het artikel slaat en het slechts om een advertentie gaat.
@sir_smokalot: bij schumi artikelen is het weggehaald na commentaar in reacties.
Voor de rest van je leven in de bak. En dat op je 19e … Veel plezier ermee!
@schellekens006: Hahahaha, geloof je dat zelf? Hij is net vrijgelaten. Wordt ie een paar jaar opgesloten en daarna gaat ie weer net zo vrolijk verder met waar hij nu gebleven is……. Een aangeboren hersenafwijking repareer je niet met een paar jaar gevangenisstraf.
Bokito is weer los, wat een rotkoppen!!
-edit: check!-
via Android app
Wat een ultra suffe auto zeg. En al helemaal niet de ideale boevenbak.
@jesse026carman: waarom? Een stuk minder verdacht dan een BMW M5, Audi RS 6 of Mercedes CL. Trouwens de CRV was “geleend” van de man die zijn gegijzelde gezin kwam ophalen, veel keus om zich in stijl te verplaatsen had het boeventuig daarmee eigenlijk niet.
@mashell: Nou als je zo vaak met je kop als hun op tv komt dan lijkt mij dat je redelijk snel herkent wordt. En kom op zeg je gaat toch niet in zo’n afgrijselijke auto rijden.
@jesse026carman: Beter dan geen auto en op de fiets te moeten gaan.
@sjaakk: Als ik in een dergelijke situatie zat dan zou ik al helemaal niet gaan rondrijden of fietsen. Ik zou onderduiken en me het liefst niet op straat vertonen.
en ik wilde vandaag ik Köln gaan shoppen…
Volgens de NOS zijn ze opgepakt.
Wat een onzin die laatste zin van update 2..

De twee waren op last van het openbaar ministerie in vrijheid gesteld. De politie heeft hier zelf niets over te zeggen en heeft dus gewoon haar werk gedaan!
De politie valt hier niets te verwijten.
@ford: en zelfs al was het de politie te verwijten, dan had de politie zelf onderzoek gedaan met de volgende conclusie: de politie valt hier niets te verwijten
Dat meisje blijkt turks te zijn, die krijgt (als ze ooit nog thuis komt) een harde slipper op dr hoofd (turkse cultuur)
Ik zou haar doen.
Jaa als je toch niks hebt kan je ook niks verliezen.
Ze hadden ze een kogel door de kop moeten jagen.Moeten wij ze ook nog onderhouden?Komt nooit meer goed zulk volk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).