In je roze tenue naar de Mercedes-dealer. Dat is natuurlijk…

Auteur: , 62 Reacties

A) Gay B) Hip C) Een sponsorverplichting voor de Ajax-selectie. D) All of the above

2 dudes, 1 Benz

De voetbalfans onder jullie weten het natuurlijk: Ajax is weer landskampioen, wat een mooie opsteker is voor de fans en voor sponsor Mercedes-Benz (dat rijmt). Voor de gelegenheid en de nodige fotomomentjes bezocht een deel van de selectie met hun kampioensschaal de Mercedes-dealer, die op zijn beurt een aantal A-klasses passend had bestickerd. Dit zorgde voor een sterrenfestijn, eentje in de motorkap en drie op de kleding.

Tijdens het PR-momentje werd meteen het nieuwe uitshirt gepresenteerd, met zuurstokroze accenten, wat je voorheen eigenlijk alleen nog maar in het Italiaanse voetbal tegenkwam.

DIE DERDE STER, DAAR DOEN WE HET VOOR!! PANNEKOEK!

Toch gaat de bestickering waarschijnlijk snel van de A-klasses af, je actieradius is immers wat beperkt met een dergelijke wrap. Naast café ’t Haantje in Rotterdam-Zuid hoef je ‘m zo niet te parkeren.

Na de Veyron en de Mercedes SLK is dit het derde projectje dat we in Amsterdams clubtenue zien. Audicoupe84 was er bij, en maakte een setje (familie-)foto’s, die je op autojunk kunt zien.62 reacties

A !

Wat dacht je dan ?
ha! gayyyyyyy
@MAB: watch?v=eyQca1cwe54
Voetbal voor en door retards ;)
D
A natuurlijk gayboys
Sickkkkkk. (Niet echt eerlijk want ik ben groot fan)
Roze met zwart is toch geen combi..
Ik vind het wel hard staan, is weer eens wat anders dan zwart met rood en wit
Als je gaat lopen kermen van de pijn terwijl je je knie vasthoudt, als een tegenstander je schouder ff aantikt, dan past dit toch perfect?
Het maakt niet uit in wat voor kleur ze spelen.
Het is toch altijd GAY!!
Barca speelde in hun top tijd in een volledig tenue met deze roze tint. Ik heb er alle vertrouwen in! :p
Mercedes en ajax… beide A
Waarom nou niet gewoon respect tonen voor een goed voetballende ploeg die drie keer op rij landskampioen word. Natuurlijk verdienen deze mannen veel te veel, maar zij doen wel wat ze moeten doen en zijn gewoon weer de beste. Verder hoopte ik toch wel dat we hier oud genoeg zijn om niet bij elk roze tintje “bah” en “gay” te roepen, zeker niet in combinatie met zwart. En Mercedes maakt de laatste jaren weer prachtige auto’s waar ik ook alleen maar respect voor kan hebben.
@bastiaanstultjens: een plus 100000000000 voor jou!
@bastiaanstultjens: maar dit uitmelken van een goed resultaat waar Mercedes geen enkele invloed op heeft gehad anders dan betrouwbare auto’s te leveren waarmee de spelers op tijd op de training konden zijn is wel een beetje misselijkmakend.
@mashell: het is toch vrij netjes om even langs te gaan bij je sponsor waarvan je prachtige auto’s krijgt met heerlijke korting. En ik denk dat de heren het zelf ook wel leuk vinden.
Ik houd er niet van, van dat roze. Vind het een goedkope kleur die past bij hoogblonde types die thuis de boel decoreren met porseleinen poedels en messing. Op zich kom je dan wel in het straatje van een gemiddelde voetbalvrouw, maar om het nou in een voetbaltenue te verwerken? Daar komt mijns inziens alleen een Italiaan mee weg.
@pieterveer: Ik had het niet beter kunnen verwoorden.. Chapeau!!!
@bastiaanstultjens: zo is het!!
Amsterdam, de stad van hasj en coke
Waar vrouwen zich vrouwelijk gedragen…..

En de mannen ook! :)
Voetbal is en blijft een keiharde janetten sport dus A
@trolle: hahaha +1
Zuurstok roze is ernstig dubieus. Zoals Palermo het doet kan het nog wel, zacht roze, beetje zalm roze.

Maar dit is geen porem.
Gayjax..
Daley valt wel op erg jonge meisjes!
Roze? Het is eerder fluor rood? Of ben ik nou weer de bijtende idiot?
Zeker A!
Als ze in deze shirtjes WEER kampioen worden vind ik het goed. En ik vind ze nog eeens niet zo lelijk. Maar er zijn.hier volgens mij alleen maar voetbalhaters.
A
Ajax en Mercedes doen tenminste wat voor hun supporters, persoonlijk komen Ajax spelers een shirt brengen bij je. En dat gezeur over gay weten we nu wel. 32x landskampioen punt! En ja, ik ben Ajacied.
Roze is niet zo bijzonder toch? Wat dacht je van FC Utreg.. die had roze met zwart ipv zwart met beetje roze..
Toch blijf ik bij antwoord A, voetbal is zowieso gay
@gieltj: zowieso niet goed kunnen spellen is sowieso gay.
@Marijn90: lekker belangrijk.. schrijf lekker zoals ik het wil.
Ze douchen samen, knuffelen elkaar erg grondig als eentje doet waar ie vet voor betaald word, ze worden bekeken door duizenden mannen,… en nu dragen ze roze accenten.
Voetbal gay? hoe kom je erbij….
@Bartholomeo: jij bent zeker altijd de leukste op feestjes….
@jordy14: Op feestjes heb ik het over wielrenners.
@Bartholomeo: Gefeliciteerd, je hebt zojuist elke teamsport opgenoemd die er bestaat.

Samenwerken in een team is blijkbaar gay.


Nou, dan ben ik harstikke gay. De enige hetero’s zullen dan nog einzelgängers en kluizenaars zijn.
@Bartholomeo: Overigens, als je van ‘met elkaar douchen’ als gay-associaties krijgt, lol, misschien tijd voor een vertrouwelijk gesprek met een therapeut over je latente gevoelens.
Als er wat en waar dan ook iets over Amsterdam en in het bijzonder in combinatie met Ajax geschreven word, zijn de zure en jaloerse reacties weer niet van de lucht.Jammer.Ik ben autoliefhebber en Ajacied van kleins af aan en heb respect voor iedereen die een andere mening heeft, dat maakt het leven alleen maar leuker.
Nee ik ben geen Ajacied. Ja, ik vind het wel cool dat Ajax kampioen is geworden. Ook al ben ik nee geen voetbalfan. En het is nog lang niet roze genoeg om het gay te maken.
@toyotafortuner: Eh? Een non-voetbal fan die een gewone en genuanceerde opmerking kan plaatsen over een voetbal-met-vleugje-gay-onderwerp?


What sorcery is this?
ieuw roze + fucking voorhang bij A klasse
@KaCh1ng: overhang* vanvoor
Precies dezelfde strepen als mijn Hema en
B. Ajax durft tenminste anders te zijn dan de rest, fijn,verfrissend,weer eens wat anders.
Ja ik ben ajacied en ja ik ben heel blij met de 32e titel en ik hoop dat king Frank nog meer titels binnenhaald de aankomende jaren en voor alle zeikerds onder ons “if you dont like us, we don’t care”
@biohazardracer: niet arrogant gewoon weer de beste ;)
@biohazardracer: wzawzdb!
Tis ajax dus natuurlijk A
Ik vind het er beter uitzien dan het uitshirt van dit seizoen.
@astonmartin20,

En jij bent zeker een kakkerlak?,of een boer uit 040?
En ja,voor jij begint te zeiken,ik ben Ajaxcied en Bayern Munchen fan.
Dat is pas een maffe combi.
Maar jullie kraken Ajax maar af,afgunst.
Wij weten wel beter,wij zijn wederom wéér de beste,prutsers.

Sjaloom.
@bayernmunchen: Hey, hij bedoelt het positief.Amsterdam is toch de gay capital of the world? Ik snap zijn redenatie wel dat deze trotse benaming voor Amsterdam ook van toepassing is op het plaatselijke voetbalcluppie…
Hey, als het voldoende geld oplevert… Een sponsor is een sponsor. Ik kan me nog herinneren in het begin van de 90’s dat Paul Haarhuis furore ging maken en steeds vaker het nieuws kwam. Met HEMA emblemen op zijn mouwen. Toen dacht ik dat het sneu was en vroeg me af bij welk merk je ‘nee’ gaat zeggen? Zou hij met Libresse Action gaan lopen op zijn borst? Nu ik wat ouder ben zou ik er schijt aan hebben. Sponsoren leveren het nodige geld op…

Dus mijn keuze is C
@BrutaalAapje,

‘Hey’,zo heet de hoerenbaas in Hongkong.
@bayernmunchen: Zeker een van mijn favo uitspraken… ;-) Hey Joh is zijn zoon.. ;-)
@BrutaalAapje,

Ja,en, Jah Joh, zijn vrouw,Ping-Pong zijn dochter,en Hoelang zijn hond,bij-de-handje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).