Kan het lelijker dan Techart, Mansory of Lumma? Jawohl!

Auteur: , 29 Reacties

Maak kennis met de Porsche Cayenne door het Belgische Expression Motorsport.

Over smaak valt niet te twisten, maar het zal mij benieuwen of er iemand onder jullie is die geen moeite heeft zijn ontbijt binnen te houden bij het zien van deze Cayenne. Expression Motorsport ‘ontwikkelde’ 37 verschillende stukjes plastic en carbon fiber, waaronder een motorkapverhoger die je -net als de wielkastverbreders- gewoon op het oude plaatwerk plakt. So clever, much wow!

Het geheel oogt niet alleen rommelig en over the top, maar ook matig afgewerkt. Gelukkig dient al die plastic opsmuk wel een goed doel: op het circuit krijgen de motor en remmen meer lucht en presteren daarom beter. Aldus Expression Motorsport. Oh ja, om de claim uit de titel te verifiëren, check je hier de Cayenne’s door Techart, Mansory en Lumma. Doen we er nog een Topcar en Wald bij als bonus. Als je ontbijt dan toch al weer achterstevoren naar buiten kwam…29 reacties

Als je een auto mooier zou moeten kunnen maken moet het toch wel de cayenne zijn, want wees nu eerlijk die is standaard al niet bepaald een ‘looker’. Maarja ’t blijkt toch moeilijk te zijn.
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: wat tuners vaak doen is de al bestaande lijnen accentureren of extra lijnen toevoegen. Als de basislijnen al niet mooi zijn, dan zal het niet meevalken om er iets moois van te maken.
Ik kan er nog wel mee leven is niet 100% geslaagd maar ze mogen hem toch steeds wel brengen hoor
Wat leuk! Een knutsel doos voor een bushokje voor het kind in ieder van ons! Beetje WD40 en duct tape rn Presto!
Geïnspireerd door een Leon cupra
Daar mag flink wat cayennepeper overheen en rectaal ingebracht worden bij deze tuner die het peop al in z’n oogballen had…
Ik weet niet hoe het tegenwoordig is, maar dit is typisch Belgische tuning. Althans, vroeger was dit de norm. Net niet passend opplak-plastic met kleurverschil op een 1.9 turboloze diesel…
@baasbas: Overigens…zo gesproken omvatte Nederlandse ‘tuning’ vroeger kralen op de autostoel, ANWB schildjes op de grille (of doe eens gek: een hoefijzer) en deurreflectors
@baasbas: vergeet de Hella strip tussen de achterlichten niet!! Stond superstoer op je Ascona!
@gtwillem: Hella Heckblende, als je er eentje wilt voor je golf 2 of 3 zal je nu diep in de buidel moeten tasten! Mooi is het overigens nog steeds niet.
Met z’n bochel
*mompelt iets van “men zou het belgisch staatsburgerschap moeten kunnen afnemen van bepaalde individuen”
Wat is het probleem? Het was lelijk, het is lelijk en zal altijd lelijk blijven. Er verandert dus niets.
Mijn krentenbol is opeens niet meer zo lekker…
Haha weer eens genieten hoe een ontiegelijk slechte smaak sommige (lees de meeste) tuners hebben
Wie heeft die handdoeken opcde motorkap laten liggen voor de foto’s. Tsssss slordig hoor 😉
Zou me niks verbazen als dit het werk van RTL4 is. Jeweetwel, voor dat programma waarin Johnny de Mol mensen met het syndroom van Down helpt hun dromen te verwezenlijken.
Vind de Cayenne van Lumma nog wel gaaf, dit gaat echter te ver
Waarom.. Waarom….
Het enige wat nog mist zijn wat plamuur resten….
@dutchdriftking: daarom is wit als kleur gekozen. Dan valt dat minder op…
Ik vind hem heeeeel erg mooi..!
Bedankt nu is me eetlust verdwenen
Vind het wel meevallen, had het erger verwacht. Maar doe toch maar een Cayenne Techart of Mansory. Of nog beter: door Wald, minus de motorkap opschmuck.
Als hij nu ook 1500pk zou hebben…
Hebben die gaten in de bonnet ook een functie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).