Kijk hoe een 2.000+ pk Gallardo records verpulvert [video]

Auteur: , 38 Reacties

Hallo, kinderen! Houden jullie van Lamborghini's? Houden jullie van tuning? En houden jullie van Russen die heel hard rechtdoor kunnen rijden? Dan is de volgende video zeker iets voor jullie.

Onboard-view van de recordrit

De Russische tuningscene is springlevend, en dit vertaalt zich naar optredens in de zogeheten ‘Unlim’-evenementen die sneller en sneller worden. Voorwaarde voor een hele snelle staande mijl is een auto die tot de nok toe gevuld is met pk’s, en en deze ook nog kwijt kan op het asfalt.

Enter deze meneer met zijn tot 2.005 pk opgevoerde Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4, of eigenlijk: LP2005-4. Yep, dat is deze Gallardo. Deze door Underground Racing aangepakte oranje bliksemflits is voorzien van een handbak, wat betekent dat de bestuurder alle paarden moet temmen terwijl hij niet altijd beide handjes aan het stuur heeft. Ain’t no thang voor een stoere Rus.

Met doorslippende wielen in ongeveer elke versnelling blijft het ding, dat gevuld is met racebrandstof die in de wodkaflessen van de avond ervoor getransporteerd wordt, tussen de lijntjes, haalt een snelheid van 426,7 km/u, en is met 21,8 seconden een volle seconde rapper dan deze GT-R met 1.700 pk. Hoe dat er uitziet? Dat weten we dankzij een onboard-camera. Best wel leip eigenlijk.

Bedankt voor de tip, @Flowmotion!38 reacties

Underground Racing bla bla, Altechno bla bla. Vodka, dat deed het hem.
Gaat dat lang mee ?
@reggie-boy_rood: Nee. Niet meer met dit soort modificaties. Maar als men beetje kundig genoeg is om dit uit te voeren dan weten ze dat ook.

En de zakken van de eigenaar zullen diep genoeg zijn.
@bozewolf: Denk dat die zakken inderdaad vrij diep zijn. Op het einde van het filmpje wordt er gewed om 25.000 en om 100.000 dollar…. Van die laatste weddenschap komt er nog een filmpje….
@reggie-boy_rood: Ja, makkelijk. In Egypte is onlangs de eerste 2.000 pk Twin-turbo Gallardo gespot met meer dan 1 miljoen km op de klok.
@sir_smokalot: ja lol, alles gaat lang mee als je het regelmatig onderhoud en je shit netjes vervangt. Dat is dus het punt van “hoe lang gaat dat mee (zonder idioot veel onderhoud)?”
Shit, dit is echt bruut snel! Ik vraag me af wat voor een topsnelheid deze Lambo heeft!
@rufctr01: haalt een snelheid van 426,7 km/u.

Analfabeet?
@v12biturbo: dat is niet de topsnelheid……
@gast: als ie dat haalt, dan blaas je hem wel op lijkt mij, want het blok wordt tot zijn einde geperst.
Dus eerst gaat die Nissan pakken rapper dan de Lambo? En moet je je raketbrandstof eerst koelen in stikstof? En dan pas gaat de Lambo sneller?

Denk dat ik dan liever een AMS Alpha 12+ aanschaf!
@Vincegail: En de naden afplakken met Ducktape vind ik ook wel wat schraal.
@Vincegail: aerodynamica! Deze auto’s zitten op de top van hun kunnen, net zoals het feit dat de acceleratie van de Veyron praktisch niet veel sneller kan door luchtweerstand en rolweerstand e.d. (Elektrische, superinnovative cars uitgesloten). Elke millinewton minder tegen de auto aan scheelt. Buiten dat is een Gallardo hier helemaal niet voor gebouwd uiteraard, maar dat spreekt voor zich. ;)
@julesaudi: Dat weet ik ook, maar dan mag ik het nog wel schraal vinden!
@Vincegail: uiteraard! Ze hadden op zn minst een matching kleur kunnen zoeken. ;)
Idioot snel 0_0


GT-R blitzt ‘em wel hard van de lijn af trouwens. Die handbak in de Lambo zal wel het enige zijn dat de power een beetje aan kon.
lol, 300pk meer voor een seconde minder :P
echt ziek als je naar de teller kijkt vanaf 04;00.
@maseratizzzzzzzz: op 4:14 slaat die teller stuk!?
@maxman: Denk dat het de snelheidssensor in de versnellingsbak is die het niet meer bij kan benen, als ik zo een gokje moet wagen.
Zo die heeft vast red bull op :b
Nou helemaal blij… Vind ik er geen hol aan.
@schellekens006:

je had er bij moeten zijn ..
Tering , deze auto was wel echt dodelijk snel :|
Die kerel moet eens bij PPR langs gaan (http://www.autoblog.nl/nieuw-423-kmu-texas-mile-record-ford-gt).
Shit man, dat gaat écht hard, ik heb ooit met een auto gereden die onder de 5 seconden de 100 aantikte, ik plastte toen bijna in mijn broek, na een half uurtje rijden met die auto stond ik op mijn benen te trillen. Maw, ik ben een dikke loser vergeleken met die gasten daar…
@Volvo_440_turbo: Misschien valt dikke loser nog wel mee. Arme sloeber vergeleken met die gasten… …dat waarschijnlijk wel.
@Volvo_440_turbo: Over welk jaar spreken we hier? Tegenwoordig tel je niet meer mee als je niet <3,5 naar de 100 gaat. Tien-vijftien jaar geleden was dat anders (360 Modena bijvoorbeeld, volgens mij in 4.6 of 4.8).
@phaeton: Ik spreek over een tien jaar geleden, kan zijn iets minder of iets meer dan tien jaar, de MX5 turbo van een maat, ding woog maar 1000kg en had +250pk aan boord, bij ideale tractie haalde je 4,5 sec, hij kon met dat ding een toenmalige Porsche GT3 volgen
De ophanging was wat aangepast maar toch niet echt genoeg, het ding voelde vooraan wat zweverig. Om 2000 pk in bedwang te houden moet je toch wel ballen hebben, ik zou het gewoon niet durven.
@ zelfrijikeenbarrel, zo kan je het ook noemen ;)
Gekkies met geld
Wij,Russen kunnen en durfen alles-jullie kunnen alleen dingen bij MamaMini kopen en autos uit 1985 aanschaffen))))))))
Stop met jullie onzin……… Wij runnen de wereld…..Jullie niet)))))) trootste Rus
@jaguar1981: Het doorgeschoten chauvinisme forum is 2 deuren verder, товарищ
@bozewolf: Rustig jij….Ga maar slapen!!!!
Pauze @ 3.23
Ik heb wel op jullie pijnlijke punt gedrukt))))) jongens
Iemand erop gelet bij de onboard camera dat de snelheids teller er op een gegeven moment gewoon genoeg van heeft en trug naar nul draait… ziekelijk..
:O En totaal geen aerodynamische aanpassing naast je ducktapie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).