Lewis Hamilton schaakt topmodel Winnie Harlow

Auteur: , 63 Reacties

Dit is ze, inclusief een beetje side-boob.

Winnie-Harlow

Na zijn breuk met Nicole Scherzinger zat Lil’ Lewis natuurlijk in zak en as. Je zag het gewoon aan hem, vooral als hij niet de pole position behaalde of de race won. Die pijn op het gelaat. Dat gun je niemand. Je ziet ook wat het met een coureur doet als de thuissituatie goed is. Kimi trouwde onlangs met Minttu en gelijk zie je dat hij Vettel het vuur aan de schenen legt op de baan.

Gelukkig lijkt Lewis een nieuw project gevonden gevonden te hebben. Haar naam is Winnie Harlow, hoewel ze bij haar geboorte nog Chantelle Brown Young heette.

LH44-winnie

Enfin, Winnie komt uit Canada, is 22 jaar oud en deed mee aan de TV-serie America’s Next Top Model in 2014. Ze werd daarin uiteindelijk zesde van de veertien kandidates. Na dit succesje is ze doorgebroken in de modewereld en vertegenwoordigt ze inmiddels onder andere het Spaanse merk Desigual, samen met bijvoorbeeld Adriana Lima. Tevens heeft ze verschillende covers gehaald van toonaangevende bladen in de wereld van de high-fashion.

Zoals je wellicht al was opgevallen toen je door de foto’s bladerde, heeft Winnie een apart gekleurde huid. Dit is het gevolg van de ziekte vitiligo, waarbij sommige delen van de huid of zoals in het geval van Michael Jackson de hele huid pigment verliest.

In het verleden werd Winnie hierdoor vaak gepest door andere kinderen, die haar bijvoorbeeld ‘koe’ of ‘zebra’ noemden. Kids are cruel. Des te knapper is het dat het model zich hierdoor niet heeft laten tegenhouden.

Naar verluidt zijn Lewis en Winnie tot op heden elkaar in het publiek met opzet uit de weg gegaan, maar gisteren gingen ze helemaal los in een nachtclub in New York. Om vier uur ’s ochtends tuimelden ze de straat op om gezamenlijk in een auto te vertrekken. De twee ontkennen voorlopig dat er wat meer gaande is dan een goede vriendschap, maar autoblog-boulevard weet wel beter…63 reacties

Het is in ieder geval vrij symmetrisch.
@marijn90: Fock die vitiligo ik zou dr doen
@audir8v10: tevens een Dumpert/GS reaguurder?? Haha
@audir8v10: hoorde dat ze naast een contract bij desigual ook in de gaten word gehouden door campina.
@marijn90: dat is ook een kenmerk van de aandoening.
Top voor dr dat ze ondanks dr ziekte dit heeft bereikt, maar het is niet mijn kopje thee.
@jaguarjunk: kans is groot dat ze dit juist door dr ziekte heeft bereikt, USA zit vol met linkse pannenkoeken die iedereen die anders is de hemel in prijzen omdat ze anders zijn, niet omdat ze daadwerkelijk wat voorstellen.
@lambo4all: In Amerika? Overal hoor. Ik herinner mij nog dat er vorig jaar of het jaar daarvoor een transgender deelnemer van Hollands Next Top Model was. En dan gaf zij dat niet van te voren aan (zodat mensen wisten waar ze aan begonnen )of achteraf (om een punt te maken tegenover mensen met vooroordelen), maar midden in de competitie. Mag jij drie keer raden wie ineens in populariteit steeg en het programma won.
@lambo4all: Nederland idem.
@lambo4all: De enige reden waarom die Israƫlische diva en die Oostenrijkse Worst hun songfestivals hebben gewonnen.
Ik wil wat gaan zeggen, maar dat is ongetwijfeld te onaardig. Ga vandaag maar niemand koeieneren..
@rd1991: Ik denk dat wij hetzelfde product in gedachten hebben…
Ok.
Heb weleens wat gehoord over haar, schijnt heel nuchter en down to earth te zijn. Kan Hamilton wel gebruiken, al is het maar om z’n naam wat te zuiveren. Over zijn gedrag oordeel ik niet, dat verneem ik alleen uit de media, ik was er tenslotte niet bij (net als de meesten hier).
Gun ze veel plezier samen!
Niks mis mee.
Dan heeft Kimi het toch stukken beter voor elkaar. Want potverdikke, wat is dat een prachtige vrouw zeg!
Mooie dame toch? Toch een soort van ‘geluk bij een ongeluk’ dat de pigment uitval redelijk symmetrisch is.
@dutchdriftking: niet echt. Make-up maakt t symmetrisch…
@svenska_aeroplan_ab: Hoeft niet. Vitiligo komt in een symmetrische vorm voor. Aan de andere kant: makeup doet onderen.
Ben ik de enige die fijne gevoelens krijg van de symmetrie van haar pigmentvlekken in haar gezicht?
@2jzpower: OCD level staat hier laag. 8-D
@2jzpower: HAHA!
In interviews waarin ik haar heb gezien, komt ze, wat @granlusso zegt, heel nuchter en lief over. Mooie meid om te zien ook. Lil Lewis is een mazzelpik.
Daarmee kan hij natuurlijk zeggen dat hij een blanke, alsmede een donkere chick heeft gescoord
Lijkt alsof ze veel op haar knietjes heeft gezeten… Beestachtig mooi vrouwtje dat wel.
Ik ken alle genoemde namen behalve Lewis Hamilton niet
via Android app
@mrrallycross: Kimi zegt je niets?
@mrrallycross: op een autosite zou je juist verwachten dat je die andere namen niet kent.
Een soort man bear pig. Half man, half bear and half pig
Tsja veel geluk samen maar qua looks zit kimi er naar mijn mening toch echt beter bij
Tsja, het meisje kan niets aan haar aandoening doen. En qua looks (en vorm) ziet ze er erg goed uit. En toch denk ik dat Lewis niet met haar is om wie ze is. Want als ze geen model was geweest en in de anonimiteit had geleefd dat had Lewis haar waarschijnlijk niet eens zien staan. Heb bij dit soort jongens altijd het gevoel dat het gaat om pronken en niet om de diepere verbondenheid… (Dit is een aanname wellicht zit ik er compleet naast).
@potjak: Ze is niet mooi, ze ziet er bijzonder uit en dat maakt haar interessant voor opdrachtgevers. Hij zal haar daarom ook niet vanwege haar uiterlijk gekozen hebben. Mensen die er zo uitzien blijven vaak gewoon of zijn zelfs sympathiek en dat kan aantrekkelijk zijn.
@meridian: precies, hij heeft haar niet gekozen omdat hij haar mooi vind maar omdat ze anders is. Met het anders zijn heeft ze herkenning en succes. Als zij geen succes etc zou hebben dan had Lewis haar helemaal niet interessant gevonden.
@potjak: een aanname die je nooit kan onderbouwen.
@gunthervogler: klopt is inderdaad een aanname. En ‘goed’ onderbouwen kan ik het niet. Echter weet ik wel hoe het werkt, symphatie uit medelijden. Ik heb zelf een ooievaarsbeet in mijn gezicht en ben reeds 40 jaar ervaringsspecialist. Onderbouwen kan ik het niet omdat niemand zich daar om ethische reden over uit laat. Maar goed het is inderdaad een aanname zoals ik in mij eerste post hierboven al vermeld had.
Dan kun je bijna iedere vrouw in de wereld krijgen met zoveel geld en roem en dan neem je zo’n vrouw. Voor de huilebalkjes onder ons, zo word je ook door de vrouwen afgewezen. Ik heb liever een normaal ogende vrouw, zoals bijna iedere vrouw een normaal ogende man kiest.
@meridian: En wat is normaal?
Altijd mooi, die koereursvrouwen
Mooie vrouw toch
Iedereen zegt altijd wat zielig of wat mooi over mensen met een been, brandwonden of een hoop extra kilo’s etc. Maar als puntje bij paaltje komt en ze moeten kiezen tussen een normaal ogende partner en iemand zoals dit model. Dan kiest bijna iedereen gewoon voor een normaal ogende partner. Er is een groot verschil tussen wat mensen zeggen en wat ze daadwerkelijk denken/doen.
@meridian: wat een nonsens, ik als normaal ogende man kies probleemloos voor de dunste fotomodellen, de geilste hockeymeisjes of meest afgetrainde fitness juffen maar dat soort types kiest helaas maar zelden voor een normaal ogende man. Het is gewoon soort zoekt soort.
En wat voor auto rijd mevrouw?
@mars: Een koepee?
22 en dan nog niet eens je make-up goed kunnen doen
Wel mooi symetrisch maar ik zou voor iets anders gaan: Karruche Tran of Rita Ora of zoiets..
Doe eens iets respectvoller over vrouwen.
Lewis is binnenkort de nieuwe Michael Jackson ?
Dit of nicole scherzinger…..dat is een moeilijke keus….
Mijn voorkeur gaat wat de topmodellen betreft toch uit naar onze eigen Doutzen Kroes. Niet dat Lewis ook maar iets om die mening geeft, maar dat terzijde. Als hij gelukkig met dit meisje is, mooi toch?
Ze is niet goed gespoten!
@fordje: siliconenprobleempje bij het spuiten
Ik zou d’r laten wrappen…:)
@napo: goed overspuiten
Dan heb ik liever Nicole Scherzinger. Wat een stuk is dat zeg!
Gewoon een mooie vrouw. Ik vind het eigenlijk wel leuk, ik voorzie een nieuwe trend. Dat is als men een beetje lef heeft natuurlijk.
Ik ben toch geschokt over sommige opmerkingen hier. Ook ik heb vitiligo maar gelukkig ben ik blank en valt het bij mij minder op.
@fordnut: ik vind de aantal negatieve reacties eigenlijk heel erg meevallen, over het algemeen reageren ze best positief. Maar er zijn er natuurlijk altijd mensen bij met minder aardige opmerkingen. Dat hou je toch.

Nog even een reactie van mij over Winnie Harlow: mooie vrouw met ballen en ze is ook erg aardig. Heb haar laatst ook en keer gezien bij RTL Late Night
Wtf, nog nooit van gehoord hiervan of gezien.
@alcantara: er zijn meer mensen met vitiligo dan je denkt, let er maar eens op. Bij blanke mensen zal het echter natuurlijk niet zo opvallen omdat het verschil tussen pigment en geen pigment dan natuurlijk niet zo groot is.
Paula
Nieuwe kleurstelling voor Mercedes F1 volgend jaar…..
Volgens mij is dit niet eens waar want op z’n instsgram refereert hij naar haar als z’n kleine zus…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).