Lewis Hamilton wilde helemaal niet de autosport in

Auteur: , 49 Reacties

De Brit had namelijk een glansrijke schaakcarrière in het vooruitzicht, tot 'ie door papseflaps in een kart werd gepropt.

Cheers

Nee, da’s gelul, maar Hamilton had in eerste instantie helemaal geen trek in racerij met vier wielen. De jonge Lewis wilde namelijk niks liever dan een motor, maar de poor bastard kreeg op achtjarige leeftijd een kart. Dat de tweevoudig wereldkampioen het uiteindelijk niet slecht doet in de Formule 1 vindt-ie fijn, maar nog steeds zou LH44 graag een keer een MotoGP fiets willen proberen.

Ex-collega (van Hamilton, niet van mij helaas) Michael Schumacher maakte ook al eens een uitstapje op een MotoGP-fiets van Ducati en dat ging ‘m helemaal niet slecht af. We zien Lewis dan ook graag een keer een rondje op een dikke 1.000 CC rondblaffen.

Overigens geeft de Britse ster volgens Mirror eveneens aan graag een keer een ritje in een NASCAR-auto te willen maken. Ook in die klasse zijn of waren redelijk wat (ex) F1-coureurs actief, denk Juan-Pablo Montoya, Jacques Villeneuve en Kimi Raikkonen. Wellicht een mooi kampioenschap dus voor als Hamilton zich in de herfst van z’n carrière bevindt.

Of LH ook een ritje met Rihanna heeft gemaakt? Autoblog Boulevard denkt van wel. Wat een baas is het toch ook.

Rum pum pum pum49 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Eindbaas!
@maxhunter: dacht eerder een zeeman met al die afzichtelijke tatoeages
Snap ik, is ook best ruk om heel de wereld over te reizen, miljoenen binnen te harken, de mooiste circuits te mogen gebruiken waar ze voor bedoeld zijn, en van de ene zangeres naar de andere te switchen…
Ik wilde ook nooit Autoblog redacteur worden… Oh wacht, dat ben ik ook niet, ik werk voor de flair
@gertjan2012: wees blij dat je niet in een bootje op de Middellandse Zee dobbert…
@freezzr: Dit is denk ik het meest random wat ik vandaag zal horen, thanks.
@freezzr: als hij bij flair werkt dobbert ie eerder in een bootje over de Amsterdamse grachten
Wat een stoutert die Rihanna!
Hij heeft al een keer een ritje in een nascar gemaakt. Btw wat een paupert blijft het toch.
@alpinaa: Jaloezie?
@marikoelolo: tuurlijk ben ik jaloers, had ook wel graag coureur willen zijn en miljoenen willen verdienen. Maar ik vind het patserige karakter van Hamilton niks.
@Alpinaa: tja dat karakter. Ben Hamilton een keer tegengekomen bij Pagani in Italië. Daar werd hij ontvangen. Personeel verzameld in de showroom, toespraakje van Horacio zelf. Zoals hij daar stond, was het een rustig, bescheiden kerel. Reed later ook heel normaal met die kar weg. Zegt niet alles, maar voor mij is hij gewoon ok.
@alfablog: zo heb ik meerdere mensen gehoord idd. Maar als iemand vol met tattoos zit, zich eigen graag goed, kwestie van smaak, kleed en een goed leven leid word hij/zij vaak meteen voor patser uitgemaakt. Triest
Ik had een rapperscarrière verwacht…
@e1000bmw523i: Ja of voetballer..
@mikkeloentje: nee daar is Lewis te intelligent voor.
@str8six: whaa haahhaaha
@gregorius: lach je me nou uit omdat ik een tweevoudig wereldkampioen F1 hoger inschat dan een voetballer? Behoor je tot de voetballers?
@str8six: Nee, ik moest oprecht lachen omdat ik dacht dat je reply chain afsloot met een grap. Aangezien hij, tov de andere coureurs, zich juist veel meer met die subculturen identificeert.

Maar serieus. Ik denk niet dat Lewis behoort tot the 50% slimste mensen onder de huidige F1 coureurs.
Wel denk ik dat hij tot de top 50% behoort van de coureurs die de slimheid die die heeft ook gebruikt tijdens zn werk.
@gregorius: fair enough. Wat je zegt in je laatste zin is het verschil om WK te kunnen worden en niet. Zie Rosberg.. Die doet het tegenovergestelde met z’n slimheid van wat jij schreef. En wat brengt het hem? Een eeuwige tweede plaats.
@str8six: Het lijkt als Rosberg t wel wil: nadenken over alles: maar er niet zo goed in is.

Overigens: ik zou er voor tekenen: voor 4 jaar de eeuwige nummer 2 zijn in F1 en bij mijn team.
Over 4 jaar met pensioen! :)
Lewis ging afgelopen zaterdag nog met een powerboat door de grachten in Amsterdam.
Haha, mooi leven heeft die kerel toch. Beetje flair hebben en patsen met je centen mag ook wel, alleen gaat ‘ie wel al behoorlijk de richting van een ‘domme’ voetballer op, en dat is niet nodig.
@trustmeiamanengineer: Hij is voorbij ‘de richting’ van domme voetballer. Enige verschil is dat hij het zich ‘beter’ kan veroorloven.

De domme voetballers waar we het over hebben, komen in de media omdat ze erg veel glimmende en opvallende dingetjes kopen. Soms rijden ze een keertje te hard, soms maken ze baby’tjes bij (bekende) vrouwtjes (of oefenen er op) en zetten ze domme uitspraken op internet.

LH heeft dat allemaal al lang gedaan (hard rijden doet ie voor zn werk).
Verschil is wel dat er voor een race zat tijd is in het weekend om een interview met hem te doen. Weet niet welke race t was dit jaar, maar tegen de BBC in een rustige setting verklaarde hij dat juist express zich zo bezig houdt en de halve wereld afvliegt tussen t racen door. Volgens mij gedeelte om zich niet te vervelen maar ook omdat hij nu het leven kan leiden waar hij van kan dromen.

Als je ene Elia hetzelfde ziet doen met zn dure auto’s, denken de meesten hier: doe nou even normaal, voor je t weet heb je al je geld er doorheen gepomt voor je 35e en sta je straks in een kapperszaak haar te scheren (misschien ook leuk, maar daar kan ie geen Bentley van kopen). Want ja, als je in je eind 20 bent en terug gaat naar Feyenoord; moet je waarschijnlijk concluderen dat je nog niet financieel onafhankelijk bent.
Je mag hem of:
Je mag hem niet

Me wou dat ik zo’n leven had. Wine, Women Porsha’s sorry Benzen !
@desjonnies: dan ben je gelukkig? Na de breuk met madam scherzinger zal hij wel gedacht hebben; vrijheid blijheid, uiteindelijk vroeg of laat, zal hij beseffen dat hij op grote roze wolk leeft, en dat houdt ook een keer op. Voor nu is dat genieten, maar de toekomst zal niet altijd zo genieten blijven.
@ghost:
Hij heeft één enorm voordeel op de meeste onder ons : Never nooit financiële zorgen in je leven, enig idee wat dat scheelt, ik heb het niet zo zeer over de accessoires, neen, de man hoeft zich qua poen never nooit meer zorgen te maken.

Geen zorgen over zijn baan
Geen zorgen over de hypotheek
Geen zorgen over de energie rekening
Geen zorgen over het schoolgeld.
Geen zorgen over de alimentatie LOL – je moet natuurlijk geen Gullitje doen-
@desjonnies: eens, maar is dat het antwoord op wat ik vraag?
@ghost:
ja.
@desjonnies: Ach zulke mensen hebben andere zorgen, vooral hun image.
@desjonnies:
Om iemand te mogen moet je hem/haar kennen, wat ik hier lees is pure kift van lieden die het hem niet gunnen.
Best sneu eigenlijk dat dit soort reacties na al die jaren nog steeds doorkomen.
Maak eens een grapje over olie en het halve blog begint te stuiteren dat die grappen afgezaagd en oud zijn.

Wat mij betreft gaat hij lekker zijn gang, als hij met oorbellen wil lopen moet hij dat gewoon doen, daar gaat hier niemand over.
@renaultje8:
As jij maar niet de kift krijgt dat ik de boy-racer versie heb van jouw avatar LOL !
@desjonnies:
Welnee, ik heb respect voor mensen die dat erfgoed koesteren, net als dat ik respect heb voor mensen die een beetje ruimdenkend zijn.
LH kan beter in de F1 blijven als patsertje met oorbellen. In de motogp is ValeRossi namelijk (imo) degene die precies als LH is.
@ghost: imo is hij eerder een Senna van de MotoGP als je kijkt hoeveel fans hij heeft en hoe geliefd hij is naast de baan.
Is Sylvie Meis of Yolantje niks voor hem, als we toch bezig zijn in die categorie vrouwen.
@harrie: Ja!! Laten we als volk gezamelijk Sylvie of Yolanthe schenken.
@fmgarcia: Sylviemeis760BH ed.
Heerlijk gewoon doen wat je wilt en geen ruk geven wat iedereen van je denkt
Ach, geef hem eens ongelijk, motor rijden is nou eenmaal gewoon heeel leuk.
Plus een bijpassende rastarappa haircut https://instagram.com/p/553doer0-9/ en pass that kush. Allemaal voor RiRi, maar dan heb je ook wat.
@stephanotis: Mwah, die pussycat was toch beter…
Je kan altijd nog overstappen
Man man die gaat er niet op vooruit kwa vrouwen, madam scherzinger had heel wat meer klasse dan deze afgelikte boterham. Het blijft een pauper die LH.
Wat een glamourboy is het. Bah doe normaal
Haten over Hamilton. Dan heb ik nog veel liever Hamilton dan die natte rosberg!
Ik heb helaas LH nooit ontmoet, Wat ik wel weet dat hij altijd tijd maakt voor zijn fans en ook regelmatig gehoor geeft om een ziek kind even te bezoeken. En nee dat is geen pr stuntje.

Hij is goed in wat doet, een van de beste. En hij promoot zijn sport over de hele wereld. USA heeft niks met F1, maar Lewis Hamilton kennen ze allemaal daar.

Ik houd niet van tattoos, maar verder is hij top. En zijn muziek is niet voor mij, maar klinkt zeker niet slecht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).