Live: Bij de Mercedes E-Klasse gaat het dak eraf

Auteur: , 12 Reacties

Hij is pas net officieel onthuld, maar natuurlijk hebben we al een stapeltje live pics voor je.

Ja hij lijkt veel op de open varianten van de C- en S-klasse. Toch oogt de dakloze E wat ons betreft lekker bulky. Bij de introductie krijgt de E-Klasse Cabriolet de beschikking over vier verschillende motoren, met vermogens tussen 184 en 333 pk.

Verder krijgt de klant vooralsnog één dieselblok om uit te kiezen, het is de E 220d met 194 pk en 400 Nm. Gemakshalve gaan we ervan uit dat meer (hete) varianten zullen volgen, we houden je uiteraard op de hoogte.12 reacties

Ja, dat is een knappe cabrio.
Wauw, ik vind hem echt prachtig! Net zoals bij de sedan is deze E-klasse Cabrio veel meer in proportie dan de C-klasse en S-klasse. Ik vind het echt een hele mooie auto. Diepdonkerblauw met een cognacbruin of beige interieur voor mij graag en daarna lekker touren langs de kust van Italië, heerlijk.
@viezefreddyw: Bij de sedan vind ik de C juist z’n charme hebben door de relatief korte kont en lange motorkap. De E is bijna te perfect en mij daardoor gewoon saai.

Maar bij de cabrio en coupe kan ik je alleen maar helemaal gelijk geven! Daar klopt bij de C gewoon iets niet…
@viezefreddyw: shit je bent me net voor wat betreft je kleurkeuze…dan ga ik voor een wijnrode metallic kleur met een parelwit interieur.

Wat een pracht wagen zeg!!!
Kan niet wennen aan het gigantische schermoppervlak zoals die op foto 10 te zien is..
Coupe had ook wel op de foto gemogen, chique uitvoering zo te zien
Precies wat @bartteeuwen zegt, iets te veel van het goede. De groene E coupé op de achtergrond ziet er wel echt strak uit.
De vorige E Cabrio/Coupe vond ik echt vreselijk, maar dit, dit is echt echt echt mooi.
En ook bij deze is de kont net zo lelijk. De coupe konten zijn gewoon niet mooi.
Ontzettend mooi gewoon. De S-klasse vind ik toch iets te dik in de negatieve zin van het woord en bij de C-klasse vind ik vooral de heup in verhouding veel te groot. De E-klasse doet dat gewoon precies goed. Doe hem mij maar zoals die coupé die op de achtergrond staat de shinen: Smaragdgroen exterieur en bruin interieur
Wat is ie mooi en die velgen ook zo chique . Prachtbak en dat van een BMW rijder.
Vind het toch niet kunnen, een diesel in een cabrio

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).