Man sloopt zijn Lamborghini, maakt een hilarische video

Auteur: , 24 Reacties

Met je oude Lamborghini door de regen rijden, terwijl je achterbanden versleten zijn, is niet heel verstandig. Dat ondervond Rob Dahm aan den lijve.

Rob Dahm crasht zijn Lamborghini

Hij raakte in een slip op de snelweg en sloopte zijn geliefde gele Diablo. Oplettende lezers zullen Rob Dahm ongetwijfeld nog wel herkennen als de man die een tijdje geleden een enorme tirade afstak over de ervaringen met zijn Diablo. Op een grappige wijze liet hij zien waarom het een verschrikkelijke auto was, maar diep van binnen houdt deze man van zijn Italiaanse supercar.

Naast de Diablo uit 2001 heeft hij ook nog twee getunede Mazda RX-7’s in zijn garage staan, dus hij is wel gewend aan veel vermogen. De schade aan de Diablo lijkt op het eerst gezicht mee te vallen, maar vergeet niet dat onderdelen zeer prijzig zijn. Rob rekent op minimaal het volgende: setje remschijven ($11.000), voorbumper ($5.000), velgen ($4.000), spatbord ($5.000) en dan moeten er ook nog wat delen van de ophanging vervangen worden.

Het verhaal achter de crash kan je bekijken op Autojunk.24 reacties

Hilarische video? heb hem helemaal gezien maar vond het reuze meevallen.

Presentatie skills heeft hij ook niet echt.

Leuk dat hij sportief omgaat met het feit dat hij zijn Diablo naar de tering heeft gereden. Maar toen ik mijn 2e autotje totallos reed maakte ik daar ook geen video van.

Wel respect dat hij de auto met originele onderdelen wil repareren en niet voor de tuning oplossing gaat (aftermarket frutvelgen ipv nieuwe murcielago velgen, of een of ander tuner voorbumpertje)
@lamdi: NOFI maar ik vond het prettiger om naar te kijken dan de presentatie van sommige AB video’s.

Kerel lijkt oprecht en baalt gewoon van de situatie en deelt dat met de wereld.
@lamdi: Het gaat hier om een Diablo, Murcielago wielen zou ook niet orgineel zijn…
@lamdi: jij hebt ook geen lamborghini dus niemand wil jou video zien.
Tof t-shirt.
Als de video goed viral gaat kan hij zo een klein gedeelte met YouTube money betalen. Niet zo’n gek idee dus.
@ErikkNL: Hij heeft er niet eens advertenties bij, dus denk niet dat hij er veel aan zal verdienen :) Autoblog dan wel weer, na het rippen en heruploaden van de video :-/
gedwongenleaser
Iemand met (schijnbaar) een aardige bak geld die niet overkomt als de zoveelste poser, het kan dus toch.
@gedwongenleaser: Natuurlijk kan dat. Raar vooroordeel wat veel mensen hebben. Deze man heeft gewoon een relatief klein computerbedrijfje wat relatief goed loopt. Verzuipt niet heel erg in het geld, maar heeft gewoon hard gewerkt om zijn droomauto(‘s) te kunnen betalen. Hij heeft een paar leuke video’s gemaakt over hoe hij het geld vergaard heeft voor de Lambo :)

http://www.youtube.com/watch?v=VE_okp-4G4Y
gedwongenleaser
@fant: ik weet dat het kan, je ziet het alleen zo weinig. Natuurlijk ook heel logisch want de normale mensen met geld zijn, gewoon normale mensen met geld, die vallen zeg maar niet zo op. Het zijn juist die pozers (rappende jochies/jong doorgebroken voetballertjes etc) die constant de aandacht op zich vestigen en een vertekend beeld schetsen van de gemiddelde rijkaard…
Nja ’t is jammer, maar dat ding komt er wel weer bovenop…
Irrritant man. Dat autojunk. Gun die filmpjes gewoon de views van waar je ze vandaan haalt.

Opnieuw uploaden voor een extra hit op je site….op mobiel is het al helemaal klote. Excuus.
Kan iemand mij aangeven wanneer het grappig is?
Meh, volgens mij houdt ‘ie hoofdzakelijk heel veel van zichzelf.
@gash: Klopt ja, dat denk ik dus ook..
En hij doet net of het helemaal niet tof is om een supercar te hebben om heel duidelijk aan de wereld te laten zie dat hij er toch een heeft…
@gemaskerde muchacho: Ach, da’s zijn gevoel voor humor. Ik volg de man op Youtube en Facebook, en de kijkers vragen om dit soort video’s; hij levert. Niks mis mee. Bekijk eens wat andere video’s van hem, dan zie je dat het best wel meevalt. Komt een stuk oprechter over dan kereltjes als Robert Himler en andere youtube lamborijders.
Video was het bekijken niet waard, sorry. Zonde van die bijna 10 minuten …
$11.000 voor een setje remschijven is totale nonsense, al zijn het er 4.
Daar kun je 2x een compleet nieuw remsysteem upgrade voor kopen.
@T16: Ehh, nee. Ga maar eens shoppen bij Brembo voor een setje voor en achter.
Knap als je onder de €6500,- uit komt.
AP Racing is nog duurder. En alles wat je uit de USA haalt wordt vanzelf duurder na de staatsafdracht en transportkosten.
Beetje lullig dat Lamborghini schijven alleen per 4 levert, maar ja, that’s life.
@n54coupe: Oja, en da’s dan voor een gewone straatauto. Voor een Diablo zijn de prijzen nog veel hoger want de maat van de schijven en klauwen is nog even groter.
@n54coupe: Brembo servo-assisted four-wheel disc brakes, 320 mm x 32 (13.0 in) front × 284 mm x 28 via Amazon site: http://www.amazon.co.uk/LAMBORGHINI-DIABLO-90-98-BREMBO-09-5394-10/dp/B0077QAE56

Voor 198 britse pond een setje voor en nog minder voor het setje achter. Met nog geen €500,- of $675,- is hij klaar, daar komen de remblokken, remvloeistof en arbeid bij is x3, voor $1350,- zit het er onder. Met $3500,- totaal zijn de remklauwen ook gereviseerd en is het echt wel klaar, wordt hier dus extreem afgezet.
@n54coupe: Filmpje nu gezien en hij heeft zijn extra dure lichtgewicht remsetje aan barrels gereden. Goed, eigen schuld, dikke bult. Standaard remsetje voldoet prima, is iets zwaarder. Even een mental note dat ik nooit maar dan ook nooit zo’n zinloos duur setje koop.
Eigenschuld dikke rekening
In eerdere filmpjes van hem is te zien hoe hij tijdens het remmen de auto elke keer in z’n vrij zet ( midden op de snelweg ) echt handig in een supercar
En hij doet dat elke keer dus dat is ws ook de reden dat hij op een gladstuk weg alle kanten op ging
OM EEN KORT VERHAAL LANG TE MAKEN

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).