Max Verstappen: “zou alle prijzen ruilen voor een titel”

Auteur: , 39 Reacties

's Lands hoop doet een paar fraaie uitspraken in een recent interview.

De coureur die tegenwoordig in Monaco woont (maar de was nog wel uitbesteedt aan moeders) viel afgelopen maanden meermaals in de prijzen vanwege zijn talent en inhaalcapriolen in de internationale racerij, maar zou alle bekers zo met de vuilniskar meegeven in ruil voor een heuse wereldtitel.

Momenteel viert Max vakantie in Dubai, waar hij naar eigen zeggen zijn ‘andere rijkwaliteiten’ op punt zet. Wellicht doelt Verstappen jr. op de kameel of de buggy, maar wederhelft Mikaela is eveneens van de partij. You do the math.

Verder blijkt eens te meer dat pa Jos niet te beroerd is om de Toro Rosso-coureur van kritiek te voorzien als de situatie daarom vraagt. Het houdt Max echter wel met beide pootjes stevig op de grond en het zorgt er bovendien voor dat ‘ie te allen tijde z’n best blijft doen.

De grote held van Max? Niemand minder dan Sebastian Vettel, de coureur die volgens onze landgenoot niet alleen snel is, maar ook privé de boel op de rit heeft. Het hele interview lees je hier.39 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Hihi wat een schuine grapjes!
Geniet er van Max! Welverdiend die vakantie.
offtopic: waar blijven de bloopertapes??
@rutger97: Daar is vast iets fouts mee gegaan.
@rutger97: Er zijn er al twee geweest.
@berlinetta: Je hebt gelijk! Compleet gemist…😢
Mooi interview, hij heeft helemaal gelijk… gewoon normaal blijven, privé geen rare dingen doen ( net zo als zijn held Vettel ), geen golddigger als vriendin nemem en keihard blijven werken.
@maxpower: Dat klinkt toch wel erg saai.
@csx3000: Kan best, maar het leven wat showboy Hamilton erop na houd zou totaal niet bij Max passen haha.
@VeniVidiVici: Hamilton is een jonge gozer met heel veel knaken er zijn er weinig die zich kunnen inhouden met zoveel poen op jonge leeftijd.

Ik zou het niet kunnen.
@csx3000: Ja klopt, tenslotte is Max al een oude vent hè 😂
@VeniVidiVici: Vergeleken met Hamilton verdient Max een fooitje.
@csx3000: Dat is altijd als je een rookie bent. Wacht nog maar een aantal jaren… En dan nog blijft Max nuchter en geen showboy.
@VeniVidiVici: We zullen zien.
@csx3000: Als Max over een paar jaar wereldkampioen is (* fingers crossed *), dan mag die best swag hebben; eerlijk verdient. Hamilton is echter zo zwaar aan het playboy’en, dat ik denk dat ie wel eens snel van z’n voetstuk zou kunnen vallen volgend jaar of het jaar daarop…
@csx3000: wat is er saai aan f1 coureur zijn? Daar moet je soms dingen voor laten… je kan toch niet optimaal presteren als je privéleven een puinhoop is…
@maxpower: ik zou zeggen kijk eens de film “Rush”. Want eigenlijk hoort een playboy lifestyle ook wel een beetje bij de F1.
@mashell: gezien… ik zou toch eerder voor het gestructureerde leven van lauda kiezen dan het losbandige leven van Hunt…. Hunt ligt al een tijd aan de verkeerde kant van het gras, terwijl lauda nog volop geniet van Mercedes gp
@maxpower: Wat ik van die film geleerd heb is dat het om talent gaat. Talent kun je slijpen door training, door goede training kun je een beetje gebrek aan talent compenseren maar als je echt talent hebt dan maakt je levensstijl niet meer uit.
@mashell: Dat geldt misschien nog voor muziek, of schaken o.id., maar in de F1 zijn de marges anno 2016 zo klein dat fysieke en mentale topconditie een pre is. Zo maar half-dronken en kettingrokend een race winnen gaat anno 2016 niet zo snel meer gebeuren. Die romantiek behoort tot het verleden vrees ik.
En ik wil al mijn stuivers ruilen voor een miljoen…
@norge: als je er genoeg hebt moet dat geen probleem zijn lijkt mij.
@MrSkyline: Is twintig genoeg?
Hoop dat z’n vriendin ook wat van z’n steigerende paard merkt
@87sandyd: hmm. Deze opmerking was leuker geweest als hij voor ferrari reed…
@gitaarknul: Nog paar seizoenen geduld dan, dan maakt hij die opmerking nogmaals en past het beter…
@87sandyd: Zweedse meisje…..Max mazzelt!
Titel? Dan ga je toch studeren. Als Limburger met wat geld is de titel van prins carnaval vast ook nog wel een keer te regelen.
En Jos maar hopen dat ie zo braaf blijft, ik denk het niet.
@csx3000: Elke ouder is bezorgd om hun kind.
En ach, Max zal geregeld tegen Jos aan de telefoon zeggen, “Pa ik rij nu een tunnel in je valt weg zo!” Tuut tuut tuut…
@VeniVidiVici: Niet alle ouders.
@csx3000: Dan is het ook geen ouder maar alleen een harteloze voortplanter!
@venividivici: ….. aan 210 per uur
Laat hem maar goed uitrusten. Hij heeft volgend jaar weer de belangrijkste taak ter wereld: mij vermaken.
@clarkson: Dat vind ik wel heel egoïstisch van je haha 😜
@clarkson: dat klinkt een beetje gay…
@jesse_rutjes: En? @Clarkson heeft gewoon een paar simpele eisen. Een daarvan is dat dat knaapje van Toro Rosso De Here Clarkson behaagt daar waar mogelijk ;-)
@gtwillem: Precies. Verdere details zijn op Autoblog verboden.
@jesse_rutjes: dat klinkt een hoop gay… Trouwens, laten Max geen knaapje meer noemen, dat klinkt zo respectloos, de knaap is inmiddels 18 :]

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).