Nederlander crasht op van viaduct gegooide boomstam

Auteur: , 33 Reacties

In Duitsland is een Nederlander op een boomstam geklapt die van een viaduct naar zijn auto werd gegooid, het zal je gebeuren!

Willekeurig plaatje van Polizei voertuig dat wordt gebruikt voor diepgravende onderzoeken

De van het viaduct geworpen biologische verlagingsset belandde net vóór de auto van de Nederlander die ondanks een noodremactie vol op de boomstam knalde. Een andere auto kon de boomstam ook niet meer ontwijken en beide auto’s liepen als gevolg van de crash flinke schade op, aldus de Duitse politie. Beide slachtoffers overleefden het ongeval maar het is niet duidelijk of ze gewond zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag op de B56 bij Schüm, net over de grens bij Sittard. De politie van Heinsberg vraagt getuigen om zich te melden omdat er vooralsnog geen spoor te bekennen is van de daders.33 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Altijd als er een dergelijk bericht voorbij komt vraag ik me af wat er in hemelsnaam mis is met sommige mensen. Met een beetje gezond verstand haal je zoiets toch niet in je hoofd???
@towi1989: ja dat vraag ik me ook altijd af… Hopeloze mensen
@towi1989: Nu is het mooie dat we reizen naar Mars aan het voorbereiden zijn. Ik stel voor om dergelijk volk daar permanent heen te sturen.
@vondeyck: Wat dacht je ervan de normale mensen daarheen te sturen, en dit soort personen hier op aarde te laten, die is toch niet meer te redden.
@snorrie11: da’s misschien nog wel een beter idee. Jammer dat die planeet optisch niet in de buurt komt van deze, al die rooie shit verveelt snel denk ik…
@vondeyck: Zodat ze die planeet ook kunnen verzieken? Beter stoppen we ze in een raket zonder eindbestemming.
@berlinetta: Haha als ze met z’n allen elkaar verzieken heb ik daar geen moeite mee. Dan kunnen we dit prachtige stuk grond gewoon voor onszelf houden. Ruimt meteen flink op hier.
@vondeyck: Nou ik las laatst op nu.nl dat de aarde over zoveel miljard jaar vergaat en dat we dan naar Mars moeten gaan. Laten we die klootzakken dan ook maar niet naar Mars sturen, want dadelijk kunnen onze achterachterachterachter(x10.000)kleinkinderen ook nergens meer leven ;)
@berlinetta: Zo ver was ik nog niet ingelezen maar dan wil ik inderdaad wel dat de toekomstige generatie het goed heeft. Als ze tegen die tijd maar niet komen met “sorry maar Mars vergaat eerder”. Dan word ik boos jongen!
@berlinetta: Mwaha, zoveel miljard…

Ik geef het nog 130 jaar. Max…
Mijn oom en tante kregen een paar jaar geleden een fiets op de auto geflikkerd vanaf een brug in Maastricht, op weg naar de vakantiebestemming ’s nachts… Moeten we nu alle overgangen boven een snelweg gaan inpakken in gaas?
@Jochempie:
Nee, gewoon hard straffen. Poging tot moord, dus 50 jaar gevangenis zonder kans op vervroegde vrijlating.
@yipikaye: Precies, al zal het in Nederland eerder neerkomen op 20 uur propjes prikken…
@yipikaye: Ze zijn echter in de meeste gevallen niet meer te traceren…
@yipikaye:
door streng straffen onthuftert de samenleving nog niet (zie bijvoorbeeld de usa waar miljoenen vast zitten). Er zal een manier moeten worden gevonden om mensen zich weer “netjes” te laten gedragen, maar dat is lastig in het “verlichte” nederland waar “moraal” een vies woord is en niemand elkaar aan durft te spreken op elkaars gedrag (wat dan weer tolerantie wordt genoemd).
@yipikaye:

Dus kwajongens die een fiets van een brug gooien (ok, toegegeven dat geeft niet echt blijk van veel empathie, manieren en een gezond inzicht in samenleven met anderen) moeten veel zwaarder gestraft worden dan een inbreker die oude mensjes marteld en doodmept om hun juwelen te pakken te krijgen? Want zo’n kerels komen vrij na 7 jaar (toegegeven een aantal daarvan in voorarrest).
@Jochempie: Is hier in de buurt al vrij normaal…..helaas blijkt het nodig te zijn… zucht.
@Jochempie: Ik stel voor dat ze overal maar fietstunnels onderdoor graven, en de overgangen alleen toegankelijk maken voor auto’s.
Enge mensen die dit soort dingen uithalen. Als je hier al geen probleem mee hebt, waartoe ben je dan nog meer in staat? Zelfs als het kids zijn. Mag aannemen dat je weet dat dit niet anders dan verkeerd kan aflopen.
@E34M5Touring:
Gezien de gegevens:
– In de nacht van zaterdag op zondag en;
– Een boomstam,
kan ik maar tot één conclusie komen:
Dit kunnen geen kids zijn geweest, want je loopt als kind niet zo maar even midden in de nacht met een boomstam een viaduct op, om die er vervolgens vanaf te gooien. Zal wel behoorlijk veel alcohol en/of drugs in het spel zijn.
Dit soort mensen is in mijn optiek behoorlijk gestoord en moet zeer zwaar bestraft worden. Als ze ze tenminste te pakken kunnen krijgen.
@E34M5Touring:

’s nachts is nu niet echt het moment dat professionele houthakkers aan het werk gaan, maar een beunhaas die ergens wat hout is wezen pikken… maakt een ongeval stukken waarschijnlijker.

Is dit per se moedwillig geweest?
@Hupke:
…..”maar een beunhaas die ergens wat hout is wezen pikken… maakt een ongeval stukken waarschijnlijker.”….. Vraagje: Denk je nu werkelijk, dat een beunhaas ‘s-nachts hout gaat pikken om het vervolgens van een viaduct af te gooien?
….”Is dit per se moedwillig geweest?”…. Antwoord: Nee, de dader deed dit uit pure liefdadigheid!
@9000cse:

Nee ik denk niet dat een beunhaas ’s nachts hout gaat pikken om het van een viaduct te gooien. Maar ik denk wel dat zo’n idioot ’s nachts hout gaat pikken om het vervolgens van z’n aanhangwagen te laten vallen net op een via-duct.
Dit is toch niet normaal meer?
Deden ze jaren geleden al met koelkasten etc. Hoe gestoord ben je dat je wildvreemde mensen wilt vermoorden? Gelukkig hebben we er al jaren niks meer van gehoord maar het begint dus opnieuw.
@Alfarobert: Ik denk dat het probleem is dat mensen niet in zien wat de gevolgen van dit soort acties kunnen zijn (lijkt mij vooral iets wat jongeren zouden doen). Het gebeurd echter al jaren (ook gewoon dingen op de snelweg leggen), maar het is maar goed dat het niet al te groots in het nieuws komt anders worden mensen nog op ideeën gebracht.
@CasperH -edit: check- De ‘Kreis’ waar ik ook in woon, niet ver van de ongeluksplek, overigens.
Waar hebben jullie de foto van de ‘Soylent Green’ Unimog gevonden? Gaaf ding…
@Klassiekerrally: Geweldige referentie aan een schitterende classic. Nice one!!! :-D
@Rohrl-fan: Graag gedaan :)
@Klassiekerrally: Deze Unimog heeft weinig van doen met “Soylent Green”… gewoon voorlader voorzetstuk, standaard optie voor Unimogs. In Soylent green had je vuilniswagens die over de cabine heen de bak konden laden.
@406_v6: Weet ik. Maar moest toch aan Soylent Green denken…
Waarschijnlijk een gefrustreerde Duitser, Welke het niet eens is, dat wij Nederlanders de autobahn vervuilen met caravans en linksplakkers.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).