Nicht schießen! Duitse Polizei schiet op Nederlandse auto

Auteur: , 27 Reacties

In het Duitse Herzogenrath ging het vanmiddag Kra-Kra-Kra.

polizei

De Duitse Hermandad heeft een Nederlandse auto beschoten. Het incident gebeurde in Herzogenrath, een plaats vlak over de grens nabij het Limburgse Kirchroa Kerkrade. De auto kreeg daar een stopteken, maar in plaats te stoppen deed de bestuurder precies het omgekeerde en gaf een dot gas.

Een agent van de eins-zwei Polizei was niet gediend van deze manoeuvre en schoot met zijn blaffer in de richting van de motorkap van de auto. Kennelijk was de bestuurder hier toch wel enigszins van onder de indruk, daar de Bundes-autoriteiten één van de inzittenden van het voertuig heeft aangehouden. Drie anderen sloegen volgens 1Limburg echter op de vlucht.

Zowel de Duitse als Nederlandse politie is momenteel op zoek naar de voortvluchtigen. De Duitse media speculeren inmiddels al dat het gaat om drugsrunners, maar dat bericht is nog niet door de politie bevestigd.27 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Moj wark
Shoot to kill please, heeft NL weer 4 problemen minder.
@awesome:

4x minder ??
Kost je 20 rooitjes ..
@lincoln: ghehehe, ik moest gniffelen :)
Kerkrade, tja… Ik kom uit Zuid-Limburg, maar puur op basis van vooroordelen is dat nooit goed.
@granlusso: gecondoleerd
@granlusso: Wow, ik lees m’n reactie nu pas terug. Bedoel Kerkrade zelf, niet mijn afkomst uit Zuid-Limburg, voordat ik dadelijk een hele bevolkingsgroep wegzet. Nu is het maar een stukje ;)
@granlusso: ’t sjunste op de welt wat d’r herjod hat jemaat
@granlusso: gelukkig woon ik best dicht bij kerkrade??
@granlusso: Haha, wat grappig! Ben uit Heerlen
@granlusso:
Er staat Herzogenrath. Dat is over de grens van Kerkrade. Maar dat begrijp jij kennelijk niet. 046?
Etnisch profilerende teringlijers ..
Commissaris Rex, der Alte, Derrick en Tatort zijn op de zaak gezet. Heb begrepen dat Baantjer onderweg is vanuit Nederland om zich aan te sluiten bij z’n Duitse collegae, maar bij de grens is aangehouden omdat ze het niet vertrouwde toen hij de hele tijd riep: “Cock met C O C K”…
@Rick-dos: Harry, holt den Wagen!
Alles klar, Herr Kommissar?
Gelukkig heeft de Nederlandse politie de daders hoogstwaarschijnlijk al in het vizier…
En nog hoogstwaarschijnlijker al jaren lang.

De daders zullen nu wel bibberend van angst ergens ondergedoken zitten.
@moveyourmind:

Dit waren de 4 rotte appels die het voor alle andere rotte appels verpesten ..
@moveyourmind: al jaren lang? Eerder nog jaren lang…

Btw. Wat een stemmingmakende kop boven dit artikel. De politie, Duits of anderszins, had waarschijnlijk alle reden om te schieten.
Zo hoort het.
Die agent had gericht op de voorruit moeten schieten!
@e36m3gt: Tjongejonge, alsof die voorruit er iets aan kan doen.
Maar ff serieus, rijdt de Deutsche hermandad met MINI’S?? Mein Gott, dat land is toch ook behoorlijk afgegleden in de loop der jaren….Zo hou je natuurlijk nooit die lieve boys met hun A4-RSjes na een ramkraakje bij….
@tinustiguan: Nee, is geen officieel politievoertuig; waarschijnlijk filmset of promotie. Sowieso worden die wit-groene wagens uitgefaseerd (sinds 2004 of ~5) en is inmiddels bijna het gehele wagenpark zilvergrijs-blauw (m.u.v. natuurlijk de ‘onopvallende surveillancevoertuigen’).
@benzinehoofd: Ah, juist. Je stelt me gerust. Leek me ook al onwaarschijnlijk….Zelf jaaaaren terug eens aangehouden door de Polizei op de LinksRheinische Autobahn voor te hard rijden , mannen hadden een vette 5 serie en maakte wel indruk……Zal nooit vergeten hoe ze optraden: boete voldoen of anders…..Of zoals die ene letterlijk zei: “Zahlen oder Festname”. Hoef je hier niet om te komen als ze uitstappen uit zo’n lullig VW busje..
Zoals er al gesuggereerd werd zijn het inderdaad drugs runners. Anderen stoppen wel gewoon.
@dutchdriftking: Volgens mij zijn het police-runners, tenzij in Nederland de popo’s het ook verkopen?
Wanneer je iets wil quoten doe ’t dan goed. Het is alsnog Krakaka. Als je uitspreekt wat er hier staat klink je meer als een vogel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).