Nieuwe trend: golddiggers te kakken zetten op video

Auteur: , 41 Reacties

Een paar weken geleden verscheen een video waarin 'bewezen' werd dat knappe vrouwen eigenlijk allemaal oppervlakkige, geldhongerige gouddelvers zijn. Het succes hiervan inspireerde andere mannen met een camera en een supercar het truukje te kopiëren.

Stap maar in, dames

De eerste video toont een verlegen jongen die nieuw is in de stad en graag wat mensen leert kennen. Oh, en hij heeft ook een Ferrari 458 Spider, waar best twee vrouwen in passen:

VitalyzdTV wil natuurlijk ook een stuk van de taart, dus hij deed gisteren nog een versie: eerst probeert zijn maatje in een oude niesbui een mooie blondine op te pikken, en kwartiertje later probeert hij het zelf in een Maserati GranCabrio:

Video 1 heeft bijna 5 miljoen views in 1 week verzameld, video 2 staat al op 1,3 miljoen views in 1 dag. Dat schreeuwt om een Nederlandse versie! Dus huur een Lambo, laat een vriend de boel filmen, en upload je resultaat op autojunk als snelste weg naar internetfaam. Ka-tsjing!41 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Sooooo amazing, really? Need to buy myself a Ferrari too! ;)
@cargek: Er staan nog wat betaalbare Ferrari youngtimers te koop……………
@Emile_Benz: Relatief betaalbaar in aanschaf bedoel je.
@azenomei: uiteraard. Maar voor een die-hard hobbyist moet dan geen probleem zijn. O wacht, de gemiddelde autoblogreaguurder is daar vies van…
Murica’
Het spijt me, maar vrouwen die hier in trappen vind ik echt vreselijk… Van de andere kant, als man zou ik Adriana Lima ook niet laten staan…
@DeeBee: wat heeft lima met een auto te maken ?
@sandniggah: Dat andersom een het trucje ook werkt.. Lelijke vrouwen laten we staan, bloedgeile meisjes nemen we mee :D!
Betalen jullie de Lambo? Dan zorg ik voor meer kliks naar AJ. Fair deal.
Zo zielig dit, zowel vrouwen als mannen gaan beter als ze beter kunnen, voor mannen is dat looks en voor vrouwen geld.
Dierlijk instinct, alleen is een sterke grote man die goed kan jagen geëvolueerd in een goed verdienende man, die kan beter zorgen voor veel nageslacht
@yerrie: helemaal correct
@yerrie: B.S hoeveel mensen zijn na het kopen van een Ferrari straat arm geworden ?
@sandniggah: geen idee…. zijn daar cijfers van bekend dan? Het lijkt mij dat het gros dat een Ferrari koopt, dit ook kan betalen.
@pieterveer: Wat wil zo’n gozer nou eigenlijk zeggen, dat rijke mensen meestal dom zijn ?
Verbaasd mij toch al dat men er hier van uit gaat dat supercar eigenaren allemaal dikke, domme, lompe sukkeks zijn die niet kunnen auto rijden.
Het enige wat je dan eigenlijk zegt is dat je zelf wereldvreemd bent
Echte vrouwen die jouw leuk vinden nemen genoegen met de bagagedrager vanje fiets.
De rest, is beter om die links te laten liggen.

Zoals die ene, die ik ooit een lift naar huis gaf ’s nachts en arrogant vroeg of ik die MGB had meegenomen om haar te imponeren.
Ze kon verder lopen.
’t was een MGC verdorie nog aan toe !
Met een zes cilinder !
gedwongenleaser
@desjonnies: juist alleen zijn zulke vrouwen vaak lastig te vinden als je niet op de juiste plek zoekt. Meestal een kwestie van het juiste aas op de juiste plek uitgooien, in dit filmpje zijn ze -pronkend met hun sportwagentjes- duidelijk niet aan het vissen naar ‘echte vrouwen’…
gedwongenleaser
Gaat weer helemaal nergens over dit. Natuurlijk krijg je als ‘vreemde/onbekende’ iemand makkelijker mee als je iets te bieden hebt. Het zij dat je als persoon een bepaalde x-factor hebt en iemand met je mee gaat omdat die oprecht in jou geïnteresseerd is of je hebt iets anders te bieden waar die persoon in geïnteresseerd is, in dit geval een ritje in een sportwagen en daar zeg ik dan persoonlijk niet zo snel nee tegen (behalve natuurlijk als er een redelijk vermoeden is dat er iets niet in de haak is).
@gedwongenleaser: Inderdaad, zijn vrij flauwe filmpjes en een grietje in filmpje 1 uitnodigen voor een ritje in een Ferrari en vervolgens als zij enthousiast ingestapt is zeggen, “your a golddigger get out” klopt van geen kant!
En filmpje 2 slaat ook nergens op, want die blonde stapt argwanend in die Maserati omdat die gast haar gewoon glijerig overhaalt t.o.v. zijn sullige maatje.

Het filmpje wat eerst uitkwam met die Gallardo vind ik nog de beste. Gewoon onschuldig praatje aanknopen en pas als zij ziet in welke auto hij stapt wil ze ineens toch wel iets leuks gaan doen.
gedwongenleaser
@VeniVidiVici: ja klopt, situatie is daar heel anders. In het Gallardo filmpje wordt geprobeerd op een normale wijze een vrouwtje op te pikken en pas NA te zijn afgewezen wordt voor het vrouwtje duidelijk dat de geparkeerde sportwagen van hem is waarop zij terugkrabbelt en ineens wel interesse heeft.
Je kan zeggen mensen zijn oppervlakkig en nep en dat heeft niets met geld te maken.
Flikkert die blonde op 1:00 (vid 2) nou de deur tegen die paal? Niet alleen oppervlakkig, maar ook dom/onhandig/ongeïnteresseerd dus…
Een eerste indruk is toch altijd oppervlakkig? Ik kan mij wel iets voorstellen bij de reactie van de vrouwen in de video. Goede start. Als ik een mooie vrouw zie, dan gaat het mij ook niet om haar karakter.
@pieterveer: Ja, ik heb in elk geval geen seks met het karakter haha. Het oog wil dan ook wat :-)
@VeniVidiVici: ze moet wel erg lekker zijn wil ik het nog doen als het qua karakter totaal niet klikt hoor. Is toch wel een erg bepalende factor.
Whahaha lekker handig zo’n hoge stoeprand (2e filmpje @58 sec)
In video 2 krijgt meneer zelf het kwakje in zijn gezicht ipv mevrouw.
Ben ik de enige die dit nep vind? Echt te overtrokken hoe de dames in die filmpjes reageren…
@greenhell: Eerste video lijkt mij overduidelijk nep. Vreselijk geacteerd. Twee video is een twijfelgeval. Vitaly is al een paar keer in opspraak gekomen dat sommige van zijn video’s in scène gezet waren.
@greenhell:
waarom staat dat vrouwtje daar 15 (of langer, want in het eerste stukje is het nog niet zo donker) niks te doen? lijkt me nep. Youtube hits zijn big business.
Wat een onzin, draai de boel eens om.
Je hebt de keuze uit een dikke trol of een bloedmooi geil jong blond meisje van 20.
Welke zou je kiezen ;)
@bofkont: fat girls try harder
@bofkont:

Hoezo? Een mooi meisje heeft daar (meestal) niets voor hoeven doen. Een gast met een Ferrari heeft in ieder geval of een rijke pa of iets slims gedaan met internet of een uitvinding!

En er zijn genoeg mannen die een mollige vriendin hebben.
Als de vrouwtjes beginnen te kwijlen over mijn auto heb ik het meestal snel gehad met ze. Laats een slimme meegemaakt, merkte op dat het een diesel was en dat ik niet zoveel km maakte. “Dat kan niet uit” had ze al berekend. Slimme meid, gezellige avond gehad.
@Laue: nou jij hebt je aanstaande ontmoet hoor ik
@Laue: kwijlen vrouwen tegenwoordig bij een diesel ? panamera diesel ? toch niet gaan zeggen dat die duitse sedan meuk indruk maakt op de vrouwtjes he want dan moet je wel wat betere plekken gaan bezoeken waar de betere vrouwtjes komen
Bitches gonna whore
Bitch bad, woman good, lady better.
hoe erg is dit…
kleine meisjes verleidt je met snoepjes, grote meisjes met een gehuurde auto, ze mogen nog blij zijn dat het hier voor een grap is, voor hetzelfde geld gaat het richting dezelfde kant uit als die vele pedofielen.
Ik geloof dat het nep is, de vrouw in filmpje 2, en die lange vrouw in filmpje 1. Zijn misschien wel dezelfde vrouwen.

Bovendien: ik zou eigenlijk hetzelfde hebben bij een vrouw met een leuke auto hoor. Is de vraag hoeveel mannen van vrouwen verschillen daarin ;)
Oh wat vies.. Hahahaha :’)
Dat meisje wilde ook niet in de maserati stappen in dat laatste filmpje. De eerste jongen vroeg alleen of hij haar een lift mag geven en gaf het al snel op. Vitaly in de maserati werd eerst ook afgewezen, maar door zijn mooie praatje en overtuigingskracht stapte ze toch in. Hoe haalt ie het in zijn hoofd om haar dan zo te vernederen. Dit ging niet om de auto, integendeel tot zijn filmpje met de gallardo spider.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).