Paris Hilton lapt €4298 per maand voor gekregen Lexus LFA

Auteur: , 33 Reacties

Er zijn niet veel zaken zeker in dit leven maar als je Paris Hilton date word je een ex. Net voor óf net na een gelekte sextape maar het gebeurt. Cy Waits heeft haar in ieder geval een mooi afscheidscadeautje gegeven: een krediet van €4298 euro ($5603 dollar) per maand op een LFA die hij haar als verjaardagscadeau gaf.

Lexus LFA ex-vriendje kost Paris Hilton 4298 euro per maand

Het begon allemaal zo mooi: Paris Hilton was samen met Cy Waits die haar misschien wel het mooiste denkbare cadeau gaf in de geschiedenis van mooist denkbare cadeaus: een Lexus LFA. We dachten eerst dat het ding vlageel was maar dat bleek allemaal alleen maar voor de publiciteit te zijn: La Hilton werd namelijk alleen maar in het bovenstaande witte exemplaar gespot.

Dat die griet een LFA rijdt -een auto die Lexus alleen wilde verkopen aan mensen die hem zouden gebruiken zoals hij bedoeld is- is natuurlijk idioot maar als je weet wat ze ervoor betaalt per maand is het misschien best wel een beetje beter te verkroppen. De financiële gegevens van Paris Hilton zijn gelekt op internet en dus hebben we nu ook inzicht in wat de Lexus LFA haar kost per maand. Niet dat de eigenares van een roze Bentley die wel eens vergeet te tanken en niet kan parkeren een fuck zal geven overigens: 60 maanden lang $5603 dollar is een schijntje voor het vermogende nazaatje van de hotelbaas dat ongeveer 100 miljoen dollar waard is en tussen de $25.000 en $100.000 dollar opstrijkt om op een feestje te verschijnen. Jep, vier avondjes stappen (inclusief gratis drank) om een LFA bij elkaar te verdienen: zo doet La Hilton dat. Waarschijn zal ze de lening op haar auto dan ook lachend hebben overgenomen van mister Waits. Het leven is oneerlijk.33 reacties

Wij mogen al blij zijn met 4200€ netto, voor haar zou dat een schande zijn…
@ravi: Ehh, ik denk dat de gemiddelde/nominale NLer al blij zou zijn met 4200 bruto hoor ;)
Wat is nou het punt? Ze rijdt er toch in?
Achja, zolang ze haar Lexus maar niet zo de vernieling in rijdt, zoals ze dat bij d’r edele delen gedaan heeft..
@miittcchell: je bedoelt dat ze haar edele delen ook gebruikt heeft?
@betonstaal: nee maar dr ex vriendjes wel..
@betonstaal: nog 1 keer goed lezen. Dan begrijp je hem! Het is gewoon een vieze afgelikte boterham..
@miittcchell:
Dat vind ik nu zo’n onzin, een vent die alles neukt wat voor z’n lul komt is helemaal het mannetje en als een vrouw dat doet is het een vieze….
@jrk68: Ik heb het over de persoon in kwestie, niet over de vrouw of man in het totaal. Btw als je graag een emancipatie preek wil houden: Go somewhere else!
@miittcchell:
Dat heeft niets met emancipatie nog met preken te maken.
Jammer dat je op je narrowminded pikkie getrapt bent….
@jrk68: Uw Nederlands is ook ‘narrowminded’
@dbsj:
Valt voor een duitser best mee toch…?
@jrk68: daar is een goede uitleg voor, een sleutel die op elke deur past is superhandig, maar een deur waar elke sleutel in past heb je niks aan.
@jrk68: if a key fits in every lock it’s a masterkey, a very good key to have.. if you have a lock that opens with almost every key on the other hand, you have a very shitty lock..
Dit type mens verdient het niet om deze auto te gebruiken en al helemaal niet voor woon-werk(?)verkeer…
Buiten wat ik over La Hilton denk, je bent echt een schrale Harry als je een verjaardags cadeau terug neemt als het uit gaat….

[email protected] benenwagen: ze gebruikt de auto in elk geval
Wie koopt nu zo’n dingen op krediet…
@xilver:
Amerikanen…, die kopen werkelijk alles op krediet.
@xilver:

heel de fokking oe es of ee…
@xilver: Ik heb wel eens ergens gelezen dat de overheid dat zelfs stimuleert zodat mensen op krediet gaan leven. Raar land.
@berlinetta:

als de Amerikanen (of de rest van de wereld) vanaf vandaag ineens gaan sparen en/of hun schulden afbetalen, dan kunnen 9 van de 10 bedrijven hun deuren sluiten en ben je nog verder van huis…

ik ben het wel met je eens dat ze er te ver in doorgeschoten zijn

overigens heeft NL als land sinds WOII hetzelfde gedaan, vandaar dat we nu zo’n staatsschuld hebben. Vergelijk voor de gein eens wat we per jaar betalen aan aflossing en rente over die staatsschuld, met het bedrag wat we kwijt zijn aan zorg en onderwijs…
@xilver: Die auto wordt geleased, zoals alle ‘celebs’ doen.
@xilver: doen ze bijna allemaal, maar ook hier in nederland hoor.. denk niet dat dj afrowreck zijn auto’s cash afrekend… Je betaalt wel rente als je het aflost maar als je genoeg geld compenseer je dat met rente van het geld wat je daardoor langer vasthoud.
@xilver:
In Amerika kon je de LFA niet direct kopen. Je kon hem alleen leasen (twee jaar periode, waarna indien je de auto wilt houden het een lening wordt). Dit heeft Lexus expres zo gedaan om de “buy it and flip it” markt tegen te werken.

Echter voor mensen zoals Ms.Hilton gelden andere regels. Zij heeft waarschijnlijk een voldoende krediet score om 0,9% APR (rente) of zelfs minder te krijgen op haar lening. Stel dat zij met haar grote financiële vermogen 4% rente krijgt bij de bank (waarschijnlijk meer). Dan is het in haar geval beter om die $250,000 (?) dat ze nog schuldig is op de auto in de bank te laten staan waar het rente genereert over 5 jaar, dan om de auto direct in een keer afbetalen. Kort om : “It pays to be rich….literally.”
Ze draagt toch precies aangepast schoeisel ipv hoge hielen, da’s toch al iets…
Eén ding scheelt, die auto heeft ’t niet zwaar en de eerstvolgende eigenaar(waarschijnlijk wèl iemand die die auto zal gebruiken waarvoor ie gemaakt is) koopt een bijna nieuwe auto…
Wie betaalt nu zoveel per maand voor een Toyota? Als je gedumpt wordt door je vriendje, geef je zijn Yaris toch terug en betaal je niet voor je cadeau. Dan koop je gewoon iets anders in haar geval, en geef je je ex de middenvinger!!!
Heerlijke bak, heerlijke chick. Bovendien geeft ze per maand meer aan telefoons uit dan aan die auto denk ik. Lekker laten sjeezen!
“een auto die Lexus alleen wilde verkopen aan mensen die hem zouden gebruiken zoals hij bedoeld is”
Hahaha, jajajajaja….
Niet zoveel Megafactory propaganda kieken Caspert.
En nog zou ik niet met haar willen ruilen. Zelfs niet als die ex een knappe vrouw was.
Die man is een sukkel hij geeft het weg aan een beetje hoer voor zijn arme medemens is ie te gierig. lol
Zo’n twee jaar terug kwam ik deze auto + mevrouw Hilton tegen in Hollywood. De gele vond ze lelijk dus die werd gelijk ingeruild voor deze witte. Bij vertrek liet ze ook goed blijken waar zo’n LFA nou voor bedoeld is, met vol gas en flink geschreeuw van de V10 vloog ze weg over Hollywood Boulevard.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).