Playmate of the year krijgt een Mini Roadster

Auteur: , 14 Reacties

Leuk zo'n dakloze Cooper S Works, de dame in kwestie was helaas niet topless tijdens de ontvangst.

Playmate of the year krijgt een Mini Roadster

Playmate Kennedy Summers (27) is volgens Playboy nu al de leukste meid van het jaar. Hugh Hefner beloonde haar met een Mini Roadster voorzien van bijpassend kenteken. Alsof dat nog niet genoeg is krijgt mevrouw Summers ook een bedrag van 100.000 dollar en een horloge met 72 diamanten.

Voordat er gegrapt gaat worden over de haarkleur van deze Playmate is het misschien goed te weten dat Kennedy Summers een bachelor Antropologie op zak heeft en momenteel studeert ze voor plastische chirurgie (kan ze in de toekomst zelf het nodige rechttrekken).

De Mini mag ze overigens maar een jaartje houden, dan moet ze hem weer inleveren. Ach ja, met die 100.000 dollar kun je over een jaar genoeg leuk spul halen. Wil je meer foto’s van de Playmate zien? Check dan haar Instagram.14 reacties

Geen F-type dit jaar? Dat vond ik eigenlijk toch een veel betere auto voor de Playmate of the year. Een mooie snelle poes voor de Playboypoes van het jaar.
@mgmgb:
Zat net te denken
Vroegâh -toen er nog haar op zat bij de playmates- , kreeg de playmate of the year een E-type of een Mercedes SL.
Bezuinigen?
Nu zo’n K*T Mini.
@desjonnies:
Mooie tijden… Dat haar hoeft voor mij niet zo nodig maar een F-type lijkt me toch een waardig modern alternatief voor een E-type, of een moderne SL om de legendarische Gullwing te vervangen.
@mgmgb: Laat de F-type nou gewoon een mannenauto en koppel daar geen Playboy-imago aan. Lekker in die Mini’s laten rijden!
@Brutus:
Ze moet er eigenlijk ook niet in rijden, maar een mooie vrouw in een mooie auto is toch een leuk uitzicht voor alle mannen?
Kennedy Summers doet het niet echt voor mij.
@sacha: dat denk ik ook niet maar je kunt het haar lief vragen… ;-) You might get lucky.
@sacha:
Yep, dan rij ik nog liever in die Mini..
Paar jaar geleden kreeg de PMOY een Corvette, nu ja het zal overal crisis zijn.
Ergens had ik wel verwacht dat ze hersens zou hebben en ja hoor de ziekte zeg slim mens. Daar heb je wel een goede vrouw aan! The beauty & the brains.
Oke AB, haar gezicht is niet super mooi of beter gezegd wel mooi maar een beetje standaard…maar om het nou te verbergen achter de titel/reacties teller op de lead foto is ook niet nodig hoor…doet me denken aan die aloude zak over het hoofd humor/ongein.

De MINI volledig zichtbaar en haar niet is de verkeerde keuze.
Die kan mijn MAXI krijgen!
Lekkere meid, zeer nu voor plastisch chirurgie, dus dat zou betekenen dat ze al basis arts is??? anders zou dat niet mogelijk zijn.
Plastische chirurgie is een chirurgisch specialisme.
New pik is inside, aldus de tekst op een foto op de website.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).