Politie slingert video’s verkeerszondaars A7 op YouTube

Auteur: , 107 Reacties

Grappig. In een land waarin je geen ongecensureerde videobeelden mag laten zien van mensen die anderen beroven of kapotschoppen, vindt de politie het niet zo erg om met uw privé te spelen. Klevers en andere zondaars op de A7 in het noorden van het land gaan onherroepelijk op youtube.

Klevende Audi

De video’s zijn een initiatief van het project “A7 Veilig”, en tot nu toe zien we alleen klevers in de database. Met hun kenteken netjes geblurred, dat wel.

Meestal is er geen excuus voor om je voorligger in de kont te kruipen, maar we willen u toch even deze video laten zien van een Prius die een vrachtwagen met 95 km/u inhaalt, en een A5 in zijn nek krijgt.

Deze bestuurder moet dus niet alleen het pestgedrag van een gierige belastingontduiker doorstaan, die te beroerd is om even het gas in te drukken, hij wordt als beloning ook nog op internet (en waarschijnlijk op de bon) geslingerd. Komt deze bestuurder nu ook in aanmerking voor een lagere boete, omdat hij door de media al genoeg gestraft is?107 reacties

De eerste zin nails it.
@E34M5Touring: precies! de politie zou is moeten optreden tegen de echte problemen! De criminaliteit, ik vind dit wel een stomme actie zeker een boete waard. Maar ze kunnen beter zorgen voor een veilig nederland, ipv alleen een “veilige” snelweg. Maar waarschijnlijk levert echte problemen aanpakken niet genoeg op, dus word er van boven uit beslist dat dat geen prioriteit heeft.
@bartjuh: de eerste zin is: “Grappig.”.

OT: Nieuwe manier van geld binnen halen? Het is net een commercieel programma zoals Wegmisbruikers.
Gewoon cashen op de views!
-edit: nutteloze bijdrage-
@johannes79:
Die is knap irritant idd.
@kor1: Ik had nooit voor deze nickname moeten kiezen, lijk blijkbaar gelijk op een fanboy…

Het ligt allemaal aan mij. Zondag (over het algemeen een rustige dag) Rij ik even de a27 op en neer en binnen 1 uur heb ik 6 audi’s op mn bumper gehad waarvan er 2 er persé rechts voorbij moeten. Die gasten zijn vroeger te veel gepest denk ik.. Huren vervolgens iets met een fout imago om de badboy uit hangen of hun midlife door te komen. Prima maar dan niet raar opkijken als ik gas geef wanneer je er rechts voorbij probeer te komen en als ik uw mijn prachtige middel vinger laat zien….

Ik zeg niet dat alle audi rijders arrogant zijn, ik zeg alleen dat alle arrogante mensen een audi rijden (blijkbaar).

So long, gayboys!
Als ik naar de filmpjes kijk is het wel vaker een verhaal van ja als die ervoor niet zo stom doet is er niks aan de hand. Maar ja links plakkers krijgen hier dus vrij spel. Weet niet of het mag maar als iemand 100 op de meest linkse baan gaat rijden waar je 120 mag. dan sein ik door 2 x mijn groot licht aan en uit te zetten. Dan gaan ze meestal aan de kant.
@sjeppie156: Ik zet er dan ook nog even mijn linker knipperlicht bij aan..
@2800cc: ik tik ze meestal even aan, nascar style
@beiersmonstercocksyndroom: hahahaha good one!
@2800cc:
Ik toeter ook altijd hard, en toon de gestrekte vinger.
@faalhaas: Ik zit ook nog te fulmineren achter het stuur.. ;)
@2800cc: allemaal nergens voor nodig, Gewoon pedaal onderin en rechts voorbij die *******-prius-rijder
Ga dan ook niet met 100 een paar vrachtwagens inhalen met je milieubak. Gewoon 130 op de snelweg dan ben je ook geen gevaar dat je de rest achter je opstopt en dat ze uberhaubt bij je kleven
Bevestigd maar weer alle vooroordelen over Prius-rijders. Bezit zou alleen al strafbaar moeten zijn.
@baseone:
Dan gaan alle leasemaatschappijen op de schop aangezien zij de eigenaar zijn, niet de bestuurders ;-)
@baseone: Helemaal mee eens!! Dacht eerst: wat een eikel die AUDI bestuurder. Maar toen ik zag dat de Prius bestuurder werkelijk irritant links reed, zeg ik hetzelfde!!
Veilig op de A7!!! pas uw snelheid aan het overige verkeer als u de linkerbaan opgaat…dus geen 95 rijden waar de rest harder rijdt!! Asociaal weggedrag…
Ik heb vroeger tijdens rijles geleerd dat een maximumsnelheid ook een minimumsnelheid is, mits je dit veilig kunt rijden. Die Prius moet die rechterpin dus gewoon intrappen en die extra grammetjes CO2 dus maar even voor lief nemen. Hij plant maar een nieuwe boom zodra die thuis is.
@berlinetta: Incorrect, de minimale snelheid op de snelweg is 60.
Tussen de maximale snelheid en de minimale snelheid mag worden gevarieerd naar keuze.
Of dit het meest veilig is of goed voor de doorstroming, is een ander verhaal.
@kakhead: Volgens mij is dit nog altijd 80.

Mijn rij-instructeur zei altijd dat te langzaam rijden wanneer het onnodig is leidt tot ergernis bij andere weggebruikers en daarom leidt tot onveilige situaties zoals hier. En daar ben ik het helemaal mee eens. Als ik zo’n slak voor me heb zitten plakken, word ik er ook ongeduldig van. Rij gewoon de snelheid die geldt of ga rechts plakken.
@berlinetta: Vrachtwagen die maximaal 60 mogen met een bepaalde lading mogen ook gewoon op de snelweg.
Dat wat je rij-instructeur vertelde klopt.
Het liefst zou ik ook willen dat iedereen de maximale snelheid of harder rijdt.
Maar af en toe heb ik ook zin om rond de 100 km/u te rijden. Natuurlijk geef ik dan, iedereen die wel doorrijdt, maximaal de ruimte!
@kakhead: Er is ook niks mis met 100 rijden. Maar inderdaad, geef andere mensen dan de ruimte. En als er geen plaats is om rechts te rijden dan trap toch maar even het gas in. Van mij mogen ze deze Priusrijder dus ook op de bon slingeren.
@kakhead: Even ter info: in België is de minimumsnelheid op de snelweg (bij normale omstandigheden) 70km/u. Bovendien dien je in België als personenwagen wanneer mogelijk de maximum toegelaten snelheid zo dicht mogelijk te benaderen wanneer dit op een veilige manier kan. Opzettelijk trager rijden kan aanzien worden als het verkeer hinderen. Ook inhalen met een te klein snelheidsverschil kan beschouwd worden als het belemmeren van de verkeersdoorstroming.
Ik zou wat kunnen zeggen over Audi rijders. Maar zo’n millieuhippie met 90kmh-100kmh op de linkerbaan in z’n halve batterijbakje is gewoon ergerlijk.
‘en tot nu toe zien we alleen klevers in de database’

Database vol met Audi’s dus :P Die mogen ze sowieso preventief ruimen, kunnen ze die Prius rijders ook gelijk meenemen zijn er gelijk weer twee problemen op de weg opgelost.
-edit: nutteloze bijdrage-
Hij moet gewoon optyfen met z’n Prius. Ik was er al lang rechts voorbij gegaan…
@MLTB: terwijl ie een vrachtwagen inhaalt en daarna een vrachtwagen laat insorteren?
@utr1984: sowieso moet al het invoegend verkeer voorrang verlenen. Dus leuk dat sommige/te veel mensen de snelweg vrij maken voor invoegers, maar ondertussen creëer je daarmee alleen maar opstoppingen voor het overige verkeer, zeker als het druk is. Invoegers moeten zorgen dat ze eerst voldoende snelheid (rond de max. snelheid) hebben en dan zelf een leeg plekje opzoeken.
@erwh: het is gewoon netjes om invoegers de vrijheid te geven, gewoon een stukje sociaal gedrag. Als je daarmee iemand in de weg zit moet je het inderdaad niet doen, anders vind ik dat je gewoon even aan de kant moet gaan. Ook doordat mensen niet (kunnen) ritselen ontstaan files en ontstoppingen.
@ej20g: helemaal mee eens, maar helaas komt het maar wat vaak voor dat degene die deze ruimte geeft vervolgens zijn wagen met 80 op de linker baan plant daarbij de auto die daar 120 rijdt niet ziet en vol laat remmen. Het hele zooitje daar achter moet vervolgens ook op rem en hop iedereen rijdt 70. Niet bepaald sociaal en ook gevaarlijk als je het mij vraagt…
Ook schrikbarend hoe weinig mensen hun spiegel gebruiken, bizar.
@kaasboerin: ja zelfde volk dat zogenaamd nooit over de schouder kijkt.
Zeker lachen! Ik hoop dat ze mijn filmpje ook snel op youtube zetten!!
-edit: nutteloze bijdrage-
Sorry hoor, maar als ik 100 rij op de cruise control en ik moet een vrachtwagen inhalen ga ik niet bij geringe drukte altijd naar de 120. Helemaal niet als een A5 gelijk op m’n bumper plakt
@utr1984: De trein rijdt ook altijd een mooie constante snelheid.
@utr1984: Zo’n mensen als jij mogen van mij dus een ov-jaarkaart krijgen.
@utr1984: zeker niet zo goed op zitten letten bij het halen van je rijbewijs? iets met overig verkeer hinderen?….
@dinobreezy: nou ja, als ik een vrachtwagen inhaal met 100 en er zit nog niet direct een auto achter me, ga ik niet altijd naar 120 nee. Moet ik de auto tussen een paar andere auto’s duwen geef ik wel een extra dot gas om niemand te hinderen.
@utr1984: I rest my case
@utr1984: Je kan ook gewoon achter de vrachtwagen blijven rijden, lijkt mij de beste optie.
@tr81passat: grapjas…
@tr81passat: en sorry hoor, maar als het rustig op de weg is, ga ik niet 120 rijden omdat een Audi niet 5 sec even van het gas af wil. Bij drukte zou ik overigens niet een hele stoet achter mij creëren, dus wees maar niet bang…
@utr1984: Was maar een grapje. Onlangs een beste ruzie gehad met een idioot in een Opel die op de A7 170 km/h reed en maar niet aan de kant wou ondanks het feit dat beide banen leeg waren. Zulke idioten moet je straffen. Voordat iemand op mijn snelheid reageert, ik was met spoed onderweg naar ziekenhuis en was me bewust van de gevolgen die konden ontstaan.
@tr81passat:

Geen problemen mee Idd,

Heb zelf ook vaak genoeg dit soort tafferelen meegemaakt,
Rijd zelf in een klein koekblik met 60 pk, maar ook ik kan die maximumsnelheid halen (vaak er iets boven). Ik rijd zelf veel links aangezien het meestal redelijk druk is wanneer ik op de weg zit,…. zie ik echter een grill verschijnen en dichterbij komen (zoals genoemd: vaak een Audi, BMW, Mercedes, Volvo en vaak ook niet de A-klasse of A3, C30 of 116 maar dat was te verwachten) ga ik netjes naar de rechterbaan (als er ruimte is) en geef ze vrij baan.

Ik heb echter een hekel aan doordauwers wanneer er geen plaats is voor mij op de rechterbaan en ik al duidelijk boven de maximumsnelheid rijd,..
Maar mensen die zoals die prius naar links komen denderen met een kutvaartje, die mogen daarna lekker wachten achter de vrachtwagen,… (zolang er niet te veel achter mij rijd) want dan rijd ik lekker rustig op de linkerbaan ernaast en laat men snelheid zakken tot de 85,… voelen zij ook eens wat zo ergerlijk is,….

130 max betekend rechterbaan = 90 linkerbaan is minimum van 120,… ook als je een skikoffer of ander freubelding op je dak hebt, prius of kever, cls amg of lambo, gedraag je eens….
@m4ple: Ik kan niks anders zeggen dan respect hiervoor. Jij toont tenminste respect voor je mede-weggebruikers.
@tr81passat:
Yep, bumperkleven met 170 is inderdaad een goede manier om snel in het ziekenhuis te belanden….
@tupperware: Uit welke zin maak jij op dat ik aan het bumperkleven ben? Voor de duidelijkheid: ik was niet aan het bumperkleven, reed wel te hard.
@utr1984: Waar is die -1 knop als je ‘m nodig hebt?!
@utr1984:
Groot gelijk! ik doe hetzelfde, soms heb ik surfspullen op het dak en dan maakt het veel lawaai om hard te rijden of soms heb ik gewoon zin om rustig te rijden en dan rijd ik ca. 10-20 km onder de max snelheid. Ik probeer zo weinig mogelijk mensen te hinderen, maar soms gebeurt het inderdaad dat iemand moet remmen. In mijn optiek heeft hij/zij dan gewoon pech gehad, ik was er eerst. Als ze echt moeilijk gaan doen, bumperkleven en seinen enzo wordt ik niet echt behulpzamer van eigenlijk, mistlichten aan, ruiternsproeiers, te lang links blijven dat soort werk. Ik heb daarbij een vrij snelle auto dus als het moet kan ik veel asorijders redelijk lastig maken als ik me echt boos wordt. Maar in beginsel probeer ik me eigenlijk niet op te laten fokken, je hebt er toch alleen jezelf mee.
@super: Als jij dat soort pest-gedrag vertoont mag je van mij direct je rijbewijs inleveren. Dat is hufterig en gevaarlijk en hoort niet op de weg thuis. Punt.

Daarnaast, als jij geen zin hebt om te versnellen bij het inhalen omdat je surf-spullen klapperen of omdat je zin hebt om te cruisen, dan is het NIET “pech, ik was eerst”. Rij dan nog 5 kilometer trager en blijf lekker achter die vrachtwagen zitten… Beter voor je verbruik ook. Iedereen blij..
@baasbas:
nee, bumperkleven zoals die debiel in dat filmpje, dat is in z’n geheel ongevaarlijk en gerechtvaardigd uiteraard. Ik zeg al, ik probeer zo min mogelijk mensen tot hinder te zijn, maar als er iemand mij gaat lopen fokken, en ik ben in een slechte bij, dan ga ik terug fokken. Mistlichten, ruitensproeiers, links hangen, het is irritant, maar niet gevaarlijk, ik doe immers geen remmentesten zoals sommigen dat wel doen.
@super: *zucht* Klassieke drogreden. Dus omdat ik jouw gevaarlijke gedrag afkeur, keur ik dus automatisch het gedrag van de Audi rijder goed. Treiteren moet je gewoon niet doen, al heb je nog zo’n kloteklapper op je bumper… Laat het waaien
@baasbas:
Joh, ga je vriendje vertellen wat ie wel en niet moet doen…
@super: welkom op het internet. Jij plaatst een reactie waar je glunderend van je gelijk vertelt over hoe jij bumperklevers “terug-fokt”. Daar kan je reactie op terugkrijgen. Heb je daar geen zin in, post dan niks…
@baasbas:
Ja, idd, als het je niet bevalt, post dan niks he? Veel plezier met je vriendje!
@super: Nu bega je dezelfde fout nog een keer, je vult weer voor mij in. Ik vermaak me uitstekend :-)
@baasbas:
en ja, ik sta in m’n recht, als ik met 100 km/h in wil halen, dan mag dat. bumperkleven mag net als links blijven hangen nooit. Als je achter me zit heb je dus gewoon pech gehad, wettelijk, ook al ga je nog zo hard huilen.
@super:
Weet je
Er liggen kerkhoven vol met mensen ” die in hun recht stonden
@desjonnies:
joh, is dat een dreigement ofzo? er lopen hier kennelijk een hoop opgefokte mannetjes rond. Ik rijd netjes, als iemand achter me zit en netjes afstand houd ga ik zo snel mogelijk naar rechts en als er een lange rij vrachtwagens is en ik niet zo snel naar rechts kan ben ik niet te beroerd om het gas in te trappen, ik rijd een 3L diesel, dus elasticiteit genoeg. Echter als er zo’n mongool achter me zit die direct op de bumper zit en gaat lopen fokken, dan doe ik rustig aan, en als ik in een slechte bui ben fok ik hem net zo hard terug.
@super:

Waarom?
Gaat een ander ineens beter rijden als je hem terug opfokt?
Ik laat dat soort idioten er onmiddellijk langs
En sterk hun zelfvertrouwen door nederig naar rechts te gaan.

Ooit met zware sneeuw in Duitsland een Passat TDI, krek hetzelfde als de mijne toen; vloog me voorbij nadat ik terug gegaan was op de rechterbaan.
half uur later zware file in de sneeuwstorm
En een wit laken over die Passat heen

Ruzie in het verkeer, iemand “een lesje leren”; beter te denken dat iedereen gestoord is, dan valt het altijd mee – tip van een coureur die ik ooit sprak.
@desjonnies:
je hebt gelijk en in principe is het het niet waard om je op te laten fokken en dat lukt meestal wel, echter, ik zei al; als ik in een slechte bui ben kan ik me wel eens op laten naaien. Het grappigste wat ik ooit gedaan heb is om een bumperklever min of meer naar huis te volgen, omdat ik toevallig ongeveer in dezelfde buurt moest zijn, ik had toendertijd een redelijke aso-bak en zag die gast steeds nerveuzer worden.

het is vreemd, want als mensen in de rij bij een kassa staan kunnen ze zich wel redelijk inhouden als een oud vrouwtje onhandig doet met kleingeld enzo, maar op de weg gaan ze zich opeens ongelofelijk asociaal gedragen als ze 5 seconden verliezen die ze anders toch zouden verdoen, echt bizar.
@desjonnies:
Wanneer hebben wij elkaar gesproken?
@tupperware: wilt u mijn welgemeende excuses aannemen? Dacht dat u het over mij had wat ik begrepen had hoor. Zal nooit meer refereren aan tupperware-party’s .
Groeten johannes
@johannes79:
No worries, mijn opmerking heeft wel geholpen. Het gehakketak was gelijk weg.
Jammer dat ze mijn reactie niet hebben meegenomen, die slaat nu als k*t op Dirkie.

Onze “Tupperware party’s” zijn anders een stuk leuker dan je denkt, Tupperware is bij ons een term die gebezigd wordt als aanduiding voor lichte sportauto’s met een kunststof body.
Deze party’s vinden gewoonlijk plaats in de Alpen of de Dolomieten.
@super: zeker ook niet echt op zitten letten bij het halen van je rijbewijs? met 100km/h inhalen mag alleen indien je daarbij het overig verkeer niet hindert, en ik betwijfel of je geen andere weggebruikers hindert als je in gaat halen met 95 of 100 bij een ingestelde maximum snelheid van 120km/h zoals bij de prius rijder gebeurd.
@dinobreezy:

ik had 0 fout op m’n theorie examen en ben in 1 keer geslaagd voor praktijkexamen, foutloos dus.

Dat je een keer het gas moet loslaten betekent niet dat je gehinderd wordt (hoewel de meeste opgefokte malloten hier daar anders over lijken te denken).

Autos met aanhangers mogen ook inhalen (mits totaal korter dan 7m) en mogen iha minder hard dan de maximum snelheid, dan moet je dus ook van het gas los (of remmen als je niet vooruitkijkt).
Té langzaam is een stuk gevaarlijker dan te hard rijden, boete voor die Prius dus.
Ik heb een hekel aan klevers, maar als zo’n fossiel in een mueslihok moedwillig met 3 km/h verschil gaat inhalen krijg ik ook de neiging om iets dichter achterop te zitten dan hoort.
Ironisch dat de veroorzaker van al dit geknoei WEL met zijn kenteken op Jijbuis staat en die van de Audirijdert netjes is geblokt ;)
Kan me voorstellen dat de politie hier problemen mee heeft. Met 100 links rijden is natuurlijk niet echt sociaal, maar als iemand zo dicht in je nek zit ga je snel teveel in de spiegel kijken en dan ga je rare foutjes maken door bijvoorbeeld op een raar moment naar rechts te gaan bij die tweede vrachtwagen. Hulde voor de prius in dit geval, gewoon je hoofd koel houden en de juiste oplossing kiezen.
Er is in de video van de klevende Audi maar 1 bestuurder fout bezig en dat is idd de Toyota Prius bestuurder, neem aan dat die mevrouw of meneer ook ff 2 boetes heeft ontvangen voor het onnodig links rijden en het hinderen van het overig verkeer?!
@dinobreezy: Kletskoek. Deze bestuurder haalt een vrachtwagen in binnen de toegestane maximum snelheid, geeft daarna heel netjes een tweede vrachtwagen de kans om soepel in te voegen en gaat daarna meteen terug naar de rechter rijstrook. Helemaal volgens het boekje. Moet de man/vrouw dan ook nog rekening houden met een hufter met haast die desnoods door hem/haar heen wil? Rekening houden met anderen geldt voor beide partijen.
@oxymoron: Je bent niet alleen op de wereld he, dit soort mensen kunnen de spiegels net zo goed op marktplaats zetten.
Natuurlijk mag je lekker 95 op de snelweg rijden, maar als je inhaalt kan je best rekening houden met het overige verkeer dat wel gewoon op wil schieten.
Even versnellen naar 130, naar de linkerbaan, vrachtwagen voorbij, andere vrachtwagen in laten voegen en weer terug naar de rechterbaan.
Daar kan je de snelheid weer lekker laten zakken, niet te laag, want dan rijd je weer de vrachtwagens in de weg(daar zie ik deze oelewapper wel voor aan).
@oxymoron: Kleven is niet netjes. Maar linksrijden terwijl je makkelijk naar rechts kan – zeker als je toch maar 95 rijdt – is dat ook niet. En vergeet ook niet dat het filmpje niet laat zien wat hier aan vooraf ging. Als zo’n hapsnurker zonder te kijken vlak voor je neus naar links komt (met hooguit een excuusknipperlichtje tijdens de manoeuvre) dan kan ik me de irritatie wel voorstellen.
@oxymoron: Op dit gedeelte van de A7 (tussen Heerenveen en Drachten) geld overdag een maximum snelheid van 120, dus of het een hufter met haast is vraag ik mij af mischien reed deze persoon wel gewoon netjes 120, dat laten ze helaas niet zien, feit is dat de prius bestuurder dan volgens de wet het overig verkeer niet mag hinderen dus dient deze minimaal 120 te gaan rijden als hij of zij in gaat halen, ook kan de bestuurder van de prius na de eerste vrachtwagen gewoon naar rechts aangezien het einde van de invoegstrook pas 400 meter verder is.
@dinobreezy:
Je zegt het zelf al, het is een maximum, geen minimum.
De Prius rijder staat dus volledig in zijn recht, de aso in deze is toch echt de Audi rijder.
Ik rij zelf graag door, maar haast heb ik nooit, je moet gewoon op tijd vertrekken, van asociaal bumperkleven kom ik echt niet eerder op mijn bestemming.
van mij mag iedereen 95 rijden op de snelweg hoor, maar blijf dan op het RECHTSE rijvak, dank je wel
Ik houd ook zeker niet van kleven, maar men kan er ook om vragen natuurlijk.
Wat een egoïstische eikel ben je als je 100 km/h rijd op een weg waar je 130 mag.

Het is overigens niet helemaal onnodig links rijden natuurlijk(wat ik vooral op youtube lees), de Pruis houd ruimte voor het invoegende verkeer.
De volgende keer graag met 130…
@varln1991: ja dus wel onnodig, je hoeft geen ruimte te geven aan invoegend verkeer, invoegend verkeer moet zelf ruimte creëren door voldoende snelheid te maken en een plek op te zoeken.
@erwh: True, maar vind het wel zo sociaal. Al is daar in dit opzicht ook weer over te twisten.
“Meestal is er geen excuus voor om je voorligger in de kont te kruipen, maar we willen u toch even deze video laten zien van een Prius die een vrachtwagen met 95 km/u inhaalt, en een A5 in zijn nek krijgt.”


Volgens mij is het een Audi A4…
@jack_abarth: Volgens mij niet.
@jack_abarth: Nope, is toch echt een A5 Coupe.
Weer een droeftoeter die, zonder achter zich te kijken, zn hok naar links gooit en rustig met 5km verschil een vrachtwagen in gaat halen. Hulde aan de bullbar!!!!
de camera-auto laat duidelijk zien dat er ruimt was om naar rechts te gaan, dus onnodig links rijden van de prius. BAM!
Geef uw mening. Ja graag, rijd gewoon minimaal 120. Je mag hier tenslotte 130, zo houd je iedereen op. Dit gebeurd wel vaker op de A7.
Auto rijden is een sociale bezigheid.

Dat moeten we ons meer gaan beseffen.

En hier zie ik eigenlijk twee a-socialen.
@desjonnies: hier heb ik niks aan toe te voegen. De Prius-rijder had makkelijk na de eerste vrachtwagen naar rechts gekund. Maar het kleven wat de bestuurder van de Audi doet vind ik nog een tandje asocialer. Als je bij mij kleeft kun je een strenge blik in de binnenspiegel verwachten.
Bumperkleven, levensgevaarlijk en heel erg irritant. Ze rijden altijd zo dicht voor je!! Oh, wacht …
Als je voor een hybride kiest betaal je minder of geen wegenbelasting dus gewoon opzouten van die linkerbaan! Bovendien overstijgt het aantal accu`s het IQ van de gemiddelde hybride rijder.
Ik herken die grijze auto uit het filmpje ergens van…

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130813175918/gtawiki/images/thumb/f/fa/Obey_Tailgater.jpg/640px-Obey_Tailgater.jpg
@C6_R: Niet kopen, da’s een oplichter die Simeon..
Nou zeg! Er is wel heel veel mis met deze digitale schandpaal:
We vallen midden in het filmpje en zien twee auto’s al ver voor de inhaalmanouvres van de Prius links rijden.

– hoe lang reed deze bestuurder al (onnodig) links?

– Voor hetzelfde geld zat de Prius eerst op de bumper van de Audi en is er (na rechts in te halen) langzaam voor gaan rijden om z’n ongenoegen kenbaar te maken.

– Links blijven rijden, omdat er misschien verkeer invoegt is ook onnodig linksrijden. Het is het probleem van het invoegend verkeer…

– Politieauto moet zelf ook van 129km/u terug naar 94km/u en nadert de Audi met de zelfde vaart op de bumper, met óók veel te weinig afstand. Ze moeten er zelf echt tegen remmen om er niet achterop te klappen…

Dus…
‘ The full Audi’ zoals ze bij Top Gear zeggen. Wat een aso.
@pickleweasel: Haha dat stukje vond ik wel grappig, maar deze keer vind ik toch echt dat die ***** prius rijder de oorzaak is in deze situatie.
Die Prius rijders zijn ook precies het volk dat roept dat 130km/h VEEL te hard is en het moet stoppen vanwege het milieu!
En 9 van de 10 keer zit er zo’n geitenballenstel in waarvan dat wijf zegt, “Piet laat je niet gek maken hoor door die aso”
Hey trien… dat Piet dan gewoon lekker rechts blijft of ff vlot inhaalt!

Maar jaaa… meneer agent zou zeggen, “gewoon even uw geduld bewaren en niet zo gefrustreerd meneer de Audi rijder”
Ik dacht dat Priusrijders altijd met 150 over de linker strook razen.
Doet deze het eens anders is het weer niet goed.
Ook leuk dat de linksplakkende prius niet op de bon wordt geslingerd en het kenteken niet geblurred is….
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik zie een vrij normale situatie…….Jammer genoeg.
Is nu mijn discussie met notime2waste verwijderd?? En zo ja waarom?
Wat een onzin dat die audi rijder het recht heeft om te kleven. Even geduld en je kunt er voorbij. Maar nee, hier in Nederland hebben we haast en houden we geen rekening met onze mede weggebruikers.
Afgelopen zondag ook ongeveer hetzelfde situatie gehad, met een porsche 911… ook nog is een Duitser. Die beste man bleef met 100 links rijden, dus ben maar naar rechts gegaan en 130 gaan rijden, na 200 meter kon ik weer de linkerbaan op, omdat er een auto met een gang van 95 reed, prima dan kan ik er weer links langs.

Dit was toch niet rechts inhalen, of wel? En ja die kerel bleef nog een hele tijd links rijden met een gangetje van 100km/h.

Sommige mensen horen echt niet thuis in het verkeer, zucht…
Geef die Audi is ongelijk. Zo’n lelijke zetpil moet direct van de weg af worden gedrukt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).