Puff Daddy geeft zoon een Bentley Mulsanne

Auteur: , 34 Reacties

It's a Bentley to you, but to me it's a blue car.

Mulsanne

Na het artikel over Lil’ Kleine’s nieuwe ride, blijven we nog even hangen in de auto’s van rappers. Waar Lil’ Kleine nog aan het begin van zijn carrière staat, nadert Sean Combs aka Puff Daddy aka P. Diddy aka Puffy aka Puff aka Diddy zijn vijftigste verjaardag. Zodoende moet hij het tegenwoordig niet meer hebben van verse megahits, maar dat maakt niet uit. De muzikant heeft zijn rap-winsten aangewend om een flink zakenimperium op te bouwen. Forbes dicht hem een ‘net worth’ toe van 820 miljoen Dollar, waarmee hij de rijkste hip-hoppert van ‘Murica is.

Net als Lil’ Kleine houdt ook Diddy er wel van zijn geld ook uit te geven. Wat heb je er anders ook aan? Op zijn Instagram-account deelt hij zijn goede leven met zijn volgers, alsmede zijn visie dat hij door god naar deze aardkloot gestuurd is om ons allen te inspireren.

Naast inspirator, zakenman en muziekheld is de boezemvriend van wijlen Frank White ook de vader van maar liefst zes kinderen. Deze hoeven zich van Diddy niet voort te bewegen in een Toyota Corolla. Eerder gaf hij zijn zoon Prince Combs aka Justin Dior al een Maybach en een swekvolle oldtimer cadeau voor diens zestiende verjaardag. Quizvraag: wat is beter dan één Maybach? Juist ja, twee Maybachs. Gelukkig stond het tweede exemplaar klaar bij de zeventiende verjaardag van dezelfde zoon.

Enkele jaren later gaat de gulle gever gewoon door waar hij gebleven was. Prince heeft zich onlangs mogen verheugen op een blauwe Bentley Mulsanne. De vraag die hierbij opborrelt is toch wel deze: zou de jonge Combs alleen naar de muziek van zijn pa luisteren in de Bentley, of zou hij soms stiekem ook weleens New Edition door de speakers pompen?

What up @princejdc that’s how you moving?? #FamilyFirst

A post shared by Diddy (@diddy) on34 reacties

Ik dacht dat Dr Dre de rijkste was met die verkoop van Beats aan Apple. Maar OK niet dan als jullie het zeggen. Lol
@mwodan: aangezien dokter dre miljardair is is hij rijker, dus die kan gewoon een grotere boot kopen als Diddy.
@mustanggt500: die is geen miljardair. Hij streek iets van 300 miljoen op geloof ik.
@rolov: hij heeft beats by dre verkocht voor 3 miljard dus denk het wel
@maghreb030: Dre is natuurlijk niet de enige aandeelhouder. Beats heeft ie samen met Jimmy Iovine opgericht. Lebron James heeft bijvoorbeeld ook 30 miljoen kunnen bijschrijven op zijn rekening na de verkoop aan Apple.
@mwodan: Jay Z is op dit moment de rijkste rappert
@mwodan: Diddy 820 miljoen, Jay-Z 810 miljoen, Dr. Dre 740 miljoen. Aldus Forbes.
@ikleesookoverautos: It seems JAY-Z‘s business hustle has paid off after Forbes listed him as the top-earning hip-hop artist of 2018, dethroning Sean “Diddy” Combs who came in at No. 1 in 2017. This is the first time in seven years that Diddy hasn’t been in first place. 

The magazine reported the “Hard Knock Life” rapper, 48, had a net worth of $900 million, elevating his worth in the last 12 months by $90 million.

The increase came mostly from the rising value of his interests in Armand de Brignac champagne and D’Ussé cognac, as well as ownership stakes in Roc Nation and his Tidal music streaming service, according to Forbes. Diddy, also 48, is ranked second on the list with a net worth of $825 million. He also has major investments in liquor brands, including his DeLeon Tequila label, as well as his stake in Ciroc vodka

Wie is in godsnaam Puff Daddy lol?
@iniesta: wie is in godsnaam iniesta lol?
@fouadski: Andrés Iniesta! De man die Oranje in diepe rouw dompelde vriend!
@iniesta: Ow hij. Ik dacht zijn neef Alfonso iniesta..
@iniesta: sean combs
Ken zat artiesten die het slechter hebben qua smaak, dikke bak!
Goed gedaan die Sean Combs…
Wat een gave bak zeg!

En net als die nieuwe Rolls van Mayweather ook gekozen voor een klassieke ingetogen uitvoering en kleur… En zo heurt het!
Die zoon is dus eigenlijk ‘Puff Sonny’.

En nu we toch inthutsend slechte grappen aan het maken zijn : hoe noemt Sean Combs zich als-ie in z’n Range Rover rijdt ?
Inderdaad : ‘SUV Daddy’

• dekking zoeken gaat •
@amghans:

En in een Volkswagen?

Duff Caddy
@amghans: en in een Japanner?

Rice Puff Daddy
@amghans: En in een studente die hij op internet heeft ontmoet en onder valse voorwendselen naar een hotelkamer heeft gelokt…

Sugar Daddy
@amghans:

En in Patty Brard?

Luv Faddy
@amghans: en in een Mini?

Fuck me Daddy
Had die Puff Daddy ook niet een hulpje genaamd Bentley die met een parapluutje achter hem aanliep als zijn persoonlijke slaafje?
@maarten020: 😂😂 nee volgens mij iets met fensworth ofzo?
@fouadski: klopt..hij heet Bentley Fonzworth
En dan een kappa trainigspak, dat kan echt niet hooor
@kenner: En of dat kan! Dankzij de befaamde photoshopskills van Jaapiyo…

In het echt staat die jongen in een keurig net handgemaakt Kasjmier pak op Instagram.
mab via Android app
@kenner: hij is lekker gewoon gebleven.
Goed verdiend als opdrachtgever op 2Pac zijn moordaanval!
@dromedaris: oh yeah, complottheorie over here..
Ja want niets leert je kinderen beter over het leven dan ze te overladen met dure spullen omdat ze 16/17 jaar lang niet onder een bus gelopen zijn.

Net als Trump “toen mijn vader me mijn eerste miljoen leende…” saywhatnow?

Ik weet dat bescheidenheid en rappers vaak niet in dezelfde zin te vinden zijn, maar hoe dom kun je zijn?
Stel dat er iemand tegenover je zit die bloedserieus zegt: “I think I’ve developed a mentorship relationship with the world. God sent me here to inspire.”
Moet je daar dan tegenin gaan? Of maar gewoon lekker zo laten en doorlopen.
En wat nou als er zo’n 10-er / 20-er die bij jou komt solliciteren en die dit geen complete onzin vindt; mag je zo iemand dan gelijk de deur uittrappen?
@gregorius: mag? Moet! Sommige dingen moeten gewoon.
Kappa is weer helemaal “in” zie ik? Tenminste, dáár is het in. Hier heeft het een vrij hoog tokkie gehalte geloof ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).