Valetdienst Schiphol is weer operationeel, smijt met modder

Auteur: , 43 Reacties

Als zelfs falen je slecht afgaat, spreken we dan van faalception?

Valetdienst Schiphol is weer operationeel, smijt met modder

Weet u nog, de incapabele valetdienst bij Schiphol die niet bepaald netjes met de auto’s van klanten omsprong? Waarschijnlijk wel, want dat gebeurde gisteren. Wel, dat bedrijf kapte er na alle kritiek inderdaad mee en dus leek het hoofdstuk Qube Parking gesloten.

De personen achter deze firma besloten Qube echter nieuw leven in te blazen en *poef*, de website staat weer online. Inclusief twee klachtenmails waarin gewoon de persoonsgegevens van twee ex-klanten te zien zijn. Classy! Het commentaar dat Qube er zelf bij geeft is overigens priceless en slaat als een pielemuis op een drumstel, bekijk het zelf hier.

Vergeet ook niet de reacties onder de artikelen op de site te checken, vooral de schrijfsels onder het stukkie “We are back” zijn de moeite waard. Rest ons nog om jullie op het hart te drukken je auto voor een vlucht via Schiphol ergens anders te zetten, in het uiterste geval pak je 1,5 dag van tevoren (blaadjes enzo) de trein.43 reacties

Kan toch niet echt zijn als je zo je klanten te kijk zet.. bizar
Zijn natuurlijk gewoon een stelletje oplichters die een leuk handeltje hebben ontdekt. Maar waarom zou je je auto überhaupt door zulke paupers willen laten parkeren? Doe het zelf, of ga lekker met de trein of taxi.
@trustmeiamanengineer: laat je gewoon brengen en ophalen door iemand, aan brandstof ben je hoogstwaarschijnlijk minder kwijt dan aan die parkeerkosten en de auto kan lekker veilig thuis blijven staan.
Ik doe ook aan valet parking bij 24/7, moet zeggen dat het top werkt. Mannetje staat daar bij de hoofdingang van Schiphol te wachten geeft je sleutels af, handtekeningetje en weg is ie naar aalsmeer. €40/45 euro geloof ik en als je je wagen terug wil gewoon een belletje 12 minuten van tevoren en je wagen staat er weer. Wat er ondertussen mee wordt gedaan interesseert Me toch niet, tis toch een “leasebak”
@henkhupelschoten: ga je ook zo met je vrouw om?
@dubois: nee, maar wel met m’n schoonmoeder.
@henkhupelschoten: Fijn, een leasebak! Hoop dat je baas er snel achter komt dat je er zo over denkt en je je auto kan inleveren. Te bizar voor woorden! Daarom krijgen mijn werknemers geen leasebakken, ‘de baas betaald toch’ mentaliteit staat mij totaal niet aan.
Als je vindt dat het programma liegt dan start je een gerechtelijke procedure. Wie wil er nou klant zijn van een bedrijf die met modder begint te gooien als jij een klacht hebt en dan naar de media gaat als je niet geholpen wordt.
@uncivilsum: Dat hebben ze zelfs gedaan, maar ze verloren.
@kickass: volgens mij hebben ze dat hekemaal niet gedaan. Veel te duur
Haha het niveau van die reacties!

Ik citeer jdpouw@hotmail.nl:
‘supperrr. wij steunen jullie.

Familie pauw’

Deze beste man of vrouw kan niet eens zijn eigen achternaam 2x juist spellen…
@roller: toch op z’n minst één keer juist :)
@roller: gezien de schrijfwijze zijn alle reacties van het clubje van de parking.
@roller: haha priceless. De naam Ria komt in de reacties ook wel opvallend vaak voor
Qube geeft het gezegde “een plaat voor je kop hebben” een geheel nieuwe dimensie. Daarvoor natuurlijk driewerf hulde.

Voor de rest vat…
“Voor een duppie op de eerste rang willen zitten”
“Kost niet wat, is niet wat”
…Qube wel aardig samen.
Hoe kan het zijn dat er alleen maar positieve reacties onder “WE ARE BACK!!!!!!!!” staan?
@f40racer: Omdat nep. Die hele (WordPress?) site zit zo slecht in elkaar. Je leest de nepheid van de reacties!
@martijnh: Ik had ook al zo een vermoeden. Bedankt voor de bevestiging :p
@f40racer: Allemaal nep en in scene gezet. Net zoals het programma van gisteren zeker.

Ik ben wel benieuwd wat nu de waarheid is, maar zon post op de site van je eigen bedrijf is wel erg… Voor zich zelf sprekend.
“De beelden zijn inderdaad nep en in elkaar gemonteerd. De medewerkers zijn verwisseld acteurs!”

Haha, zo slecht dat je het bijna gelooft
Wat ik veel kwalijker vind is dat we door Autoblog niet er op gewezen zijn dat je in januari een Groupon kon krijgen voor Qube parking. Hebben 376 mensen gebruik van gemaakt waarvan er 93% tevreden was.

Echt. AB. Kom op. Scherp blijven op dit soort acties. Kan veel geld besparen voor de gemiddelde AB bezoeker.

En als Ria Vonk zegt dat ze tevreden is over de service wie in Godsnaam denkt AB wel niet te zijn om daar aan te twijfelen!? Schande, jongens. Schande….
Echt bizar hoe onprofessioneel ze dit bekend maken. Met kinderactige reacties en doen alsof het logisch is dat ze met andermans auto joyriden. Kansloos
Hier moest ik dan wel even om lachen:

Kan ik bij Qube ook mijn fiets parkeren?


Geachte heer Voskamp,

Dat kan geen enkel probleem. Ons advies in deze is om wel goed de KM stand te noteren.

tot snel

Qube
Echt volkomen kansloos zo`n firma.
De financiering van dat bedrijf is ook zo lekker vaag… Prominent op de site staat het logo van IBR Investments, dat staat lekker luxe. Maar de website van IBR Investments is ‘toevallig’ uit de lucht; volgens de KvK is het bedrijf gevestigd op Keizersgracht 62 in Amsterdam – jawel, samen met 115 andere ‘bedrijven’ in een grachtenpandje.

Een bedrijf waar je geacht wordt je bezit ter waarde van vele (tien-)duizenden Euro’s af te geven, terwijl op de website niet eens een fatsoenlijk adres van het bedrijf te vinden is. Zou voor mij dé reden zijn om never nooit niet met dat bedrijf in zee te gaan. Alleen het adres waar de auto’s geparkeerd zouden moeten worden, maar daar is geen kantoorruimte.
Maar t is de schuld van de media. Thanks Obama!
Ik heb na dit en het artikel op nos.nl wat recensies gelezen en ze waren ALLEMAAL negatief en overal met rare kilometerstanden. Iedereen zou tegelijk aangifte moeten doen. En het zijn allemaal van die rifaapjes.
Aan zo een onprofessionele site en bedrijf ga je toch niet je autosleutels geven!?
@mrrallycross:
“Natuurlijk wel. Als het maar niks kost.” zei de gemiddelde Nederlander
@mrrallycross: het is toch maar een lease auto…. dat soort zaken.
Zelfde soort louche firma als Jetcars en Ziptuning!!!
@venividivici:
Ik ben absoluut geen fan van Ziptuning met hun standaard chipjes. Heb al teveel slechte remaps voorbij zien komen met allerlei narigheid tot gevolg. Daarom ga ik altijd naar betrouwbare tuners die op maat geschreven software per auto/motorblok schrijven zoals het hoort. Uiteraard gebruiken zij een basisremap, maar die wordt aangepast voor elke individuele auto.

Maar Jetcars en Qube zitten imho toch echt nog een paar niveaus lager!
@stefanvts16v: wat een onzin, Ziptuning is een uiterst professionele partij. Heb de Megane van mijn vrouw hier laten tunen middels remap. Van 130 naar 163pk. Netjes op de rollenbank. Laat hun er dus buiten aub.

On topic: wat een oplichters, maar wie gaat daar in hemelsnaam nog mee in zee?
@stefanvts16v=@venividivici 😳
@maarten123: je bedoelt denk ik maarten123 = Ziptuning medewerker ?

Anyway, ik rij ook Renault. Ben bij Fastchip geweest, dé Renault tuner van Nederland met meer dan 20 jaar ervaring. Heb daar Meganes RS 265 gezien die door Ziptuning zijn aangepakt en vervolgens door Fastchip zijn aangepakt en veel soepeler draaien. Nogmaals, Ziptuning schrijft niet z’n eigen software! Die wordt gewoon in Duitsland geproduceerd en verder niet aan jouw individuele auto aangepast.

Verder nog wat interessant leesvoer voor je, hopelijk gaan je oogkleppen dan eens af wat Ziptuning betreft. 😉

http://www.renault-tuning.com/viewtopic.php?t=28236
@stefanvts16v: triest dat bij het melden van een goede ervaring je meteen als ‘medewerker’ wordt betiteld. Blijkbaar mag je alleen zeiken op een forum, anders ben je niet ‘echt’. Daarnaast stuur je linkjes waarvan sommige 7(!) jaar oud zijn. Nooit op het idee gekomen dat bedrijven bij leren? Over oogkleppen gesproken.
@maarten123: mijn ervaring met de kwaliteit van de remap van Ziptuning is van een jaar geleden dus zeer recent.

Verder mag jij natuurlijk een goede ervaring met ze hebben gehad, maar ik heb teveel slechte remaps gezien van ze. Mijn ervaring is dus niet gebaseerd op de linkjes die ik postte, maar waren puur informatief voor jou bedoeld.

Wat mij betreft stoppen we hier verder de discussie over Ziptuning (want daar gaan we het niet over eens worden) en gaan we weer verder over Qube. 😉
Kan toch niet waar zijn dit..
ja Berrrrt ik zal je paf laten staan !

Bij ons van Qube staat je kostbare wagen in een driewerf geregistreerde overdekte en verwarmde stalling, kijk eens hoe de vloerbedekking naadloos vanaf de vloer via de wanden aansluit op het plafond !
En Berrrrt wij hebben alleen A-gekwalificeerde valets in dienst die elkaarrrrrr in de bajessss hebben ontmoet !

Verderrrrrr rijden we met uw kostbare bezit de ochtend urine van zwangere vrouwen voor moeders voor moeders, dus uw kostbare bezit blijf bij ons lekker warrrrmgereden en in topconditie !

Maarrrrrr dat is nog niet alles Berrt, wij testen ook geheel kosteloos uw auto op topsnelheid en stoplichtsprintjes en bochtengedrag, zodat uw auto geheelllllllll aan de voorwaarden in de verkoop brochure voldoet


En om je paf te laten staan Berrrt, krijgt iedere maar dan ook IEDERE Qube klant een geurrrrrrboompje in zijn voertuig om de lucht te maskeren van de omgevallen moeders voor moeders pispotten tijdens de prrrrroefrit !

Qube parking voor en door provvessionalz !
Pauper parking.
Linkje naar die aflevering van Max?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).