Richard Verschoor wint en wordt tweede in Spanje

Auteur: , 9 Reacties

Voordat Max dadelijk van start gaat heeft onze andere race-landgenoot die voor Red Bull's junior programma uitkomt al het goede voorbeeld gegeven.

Richard-Verschoor

Richard Verschoor rijdt dit jaar als Red Bull junior Formule 4. Eerder wist hij al succes te behalen op Zandvoort. Dit weekend stonden er drie races in het Spaanse Navarra op de kalender.

Race 1
Een appeltje-eitje voor Verschoor. Door de auto op pole te zetten maakte hij het zich zo makkelijk mogelijk en in de race ging alles goed: startplaats 1 en een klinkende overwinning bij de vlag.

Race 2
Vanaf P2 op de grid zette Richard de achtervolging in op leider Opmeer. Helaas eindigde het niet helemaal volgens plan. Wanneer twee vechten om een been gaat Markkanen er mee heen. Een touché met Opmeer leidde tot een gesprekje met de wedstrijd-leiding, maar uiteindelijk mag Verschoor zijn tweede plaats houden.

Race 3
Na een superstart eindigde deze race met een nul-resultaat vanwege technische problemen. Desalniettemin was het weer een veelbelovend weekend voor de jonge coureur.9 reacties

Held ..
Hulde ..
Geniaal ..

Staat er al een standbeeld in Benschop ??
Hup .. Kleien dat ding ..
Straatfeest!

Maar zonder gekkigheid, heel netjes gedaan van Verschoor. Laten we hopen dat hij deze vorm de komende jaren weet te behouden, dan zou hij zomaar eens de F1 kunnen halen.
Doet hij toch keurig!
Netjes. Nu ff kijken hoe max en rosberg aan het knokken zijn ronde 63
Hoppaa, lekker gedaan van hem! Jammer van de laatste race, maar verder toch super mooi!
Goed gedaan! Nog een talent
Ik las marokkaan, sorry
Helaas heb ik vanavond geen autosport kunnen kijken. Maar dat vanmiddag Nick Catsburg op de Moskou raceway een zege pakt in het WTCC, vond ik ook al een goed teken voor de Nederlandse autosport. @Autoblog: waarom geen aandacht hiervoor?
Johee johoo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).