Spyvideo: BMW ramt de 2 Serie cabrio over de ‘Ring

Auteur: , 11 Reacties

De BMW 2 Serie cabrio komt eraan, de testrijders zijn druk bezig de kleinste dakloze aan de tand te voelen.

BMW 2 Serie tilt pootje op op de Nurburgring

Ook de kersverse BMW 2 Serie cabrio kan natuurlijk niet de showroom in zonder flink over het zwaarste circuit van de wereld geramd te worden. Daarom zijn de testcoureurs van BMW druk bezig met het beter gooi- en gumwerk op het prachtige circuit. Een videospion wist de vrijwel ongecamoufleerde 2 Serie Cabrio vast te leggen.

Als je ziet hoe lomp het eraan toegaat zou je haast denken dat de heren van BMW de grenzen van het ESP-systeem aan het opzoeken zijn. De stijfheid van de carrosserie lijkt in orde, getuige het optillen van het binnenste voorwiel bij het insturen van de Karussel. Wat vinden jullie van deze beelden? Kijken jullie uit naar de komst van deze open variant als broer van de 2 Serie Coupé?11 reacties

Zal wel gezichtsbedrog zijn maar het ding lijkt wel krom te trekken onder het fanatieke bochtenwerk.
MAZDA MX5 of een BMW 2-serie?
@heer: Dan liever de mazda…
Even buiten dit: voor spotters in de buurt van Zandvoort: morgen rijdt de bmw m235i track idition (volgensmij was dat de naam) over Zandvoort en waarschijnlijk nog een m4 en andere m modellen, kreeg ik te horen van een vriend, verder rest dit vindt ik de leukste bmw op dit moment (het blijft ook de enigste)
@henkhupelschoten: ik weet niet hoe je aan die informatie komt maar morgen is het circuit afgehuurd aan een Duitse motorclub, de dagen erna staan in het teken van de historische gp.
@toniominestrone: de vriend de vader daarvan is uitgenodigd door bmw…..
Heb je wel wat om naar te luisteren met het dak open in je M235i cabrio! https://www.youtube.com/watch?v=qYnArXCVG_c
Elke 1 tm 7 serie wordt uitgemolken. Nou, dat is het enige wat ik wilde melden..
@888natan: elke auto wordt gemaakt om winst te maken, dus zeur niet zo….
( ja ik weet dat sommige auto’s met verlies worden verkocht)
Binnenwiel optillen zegt weinig. Heb ooit een foto gemaakt van de Streckensicherung in een W210 (?) E-Klasse combi waar dat ook mee gebeurde. Destijds ook afdruk van gemaakt en aan hen gegeven. Vonden ze erg leuk.
Het cabriodak is ook nog niet afgemaakt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).