Tom Boonen doet zijn sprintjes nu in een F12berlinetta

Auteur: , 17 Reacties

Eind vorig jaar probeerde hij hem, na een oriënterend bezoekje aan Maranello, al even op Zolder, maar sinds dit weekend staat hij ook echt in de garage van huize Boonen: de Ferrari F12berlinetta, in bescheiden grijs, met zwarte velgjes.

Tom Boonen en zijn maat in de F12berlinetta - bron: Youtube-video vdvpj

De wielrenner van Quick Step staat bekend als een begenadigd sprinter, maar zeker ook als petrolhead, en dat vinden wij dan weer leuk. Zijn voorliefde voor Italiaanse sportwagens heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken, ook al ging het niet altijd van een leien dakje met zijn bolides. Waar gehakt wordt, vallen spaanders, zullen we maar zeggen.

Eind vorige week nam Boonen zijn Ferrari F12berlinetta in ontvangst, en dit weekend kwam hij hem (op Belgische platen) meteen showen op een meeting (video). Maar niet voordat hij de eerste garageplaatjes had ge-instagram’d.

Instagram dat joint!

Hou de glimmende kant boven, Tom! En let een beetje op je teller, anders kan je de komende maanden met Afrojack gaan treindaten.

Met dank aan iedereen voor de tip!17 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Verstandige keuze…. ik prefereer ook (deze/de ) auto boven de fiets als verkeersmiddel
Als hij evenveel crasht als hij met de fiets deed dit seizoen dan gaat deze F12 niet lang meegaan. Vorige keer een Lambo gecrasht “om een katje te ontwijken” (yeah right)
Pff ik kan eigenlijk weinig respect hebben voor zulke figuren…Het succes is hem een beetje te veel naar het hoofd gestegen. En ja dan krijg je crashes als je iemand met het verstand van een gepolijste bowlingbal in een auto van 700 pk stopt. Gelukkig zal hij niet in slaap vallen achter het stuur want daar snuift ie af en toe wat voor…Ik vind dat mensen een bepaalde cursus moeten gevolgd hebben vooraleer ze met zoiets op de baan mogen, ik denk dat ongeveer 90% van de mensen die met zo’n ding rondrijden te weinig skills en rijervaring hebben om er eigenlijk op een veilige verantwoorde manier mee te kunnen rijden.
@christophe12: wat een zure jaloerse, op niks gebaseerde, uitspraak is dat nu weeral. Kent u zijn IQ? Kent u hem persoonlijk dat u kan inschatten dat hij naast zijn schoenen loopt? Moet hij al zijn geld op de bank zetten en de economie niet steunen? enz enz.
@9114life: Welcome to Holland..
@kaasboerin:thx but no thx, blijf wel in Belgie/Vlaanderen :-)
@9114life: Dus als ik mijn mening geef oordeel jij onmiddellijk dat ik jaloers ben , noem het eerder afgunst, jaloezie ligt niet echt in mijn aard. En op niets gebaseerd , heb jij al ooit een intervieuw met deze man gezien? Dan moet je zelf al niet te slim zijn om te zien dat die kerel gelukkig wat goed kan fietsen…
@amg65 : ja hoor 9-17 en een golf , zie je ook aan mijn avatar :) En nee hoor ik hoef je medelijden niet…

Gaan jullie maar leuk dit type van kerels verdedigen!
@christophe12: iedereen heeft recht op zijn mening, de jouwe vind ik idd zuur en getuigen van afgunst/jaloezie, en ja heb al veel interviews van hem gezien en valt best mee, ken andere wielrenners of sporters. als je leest wat ik schrijf verdedig ik hem niet, ik stel alleen aan de kaak hoe mensen met golfjes naar mensen zoals Boonen kijken, met alle ongefundeerde afgunstige vuilspuiterij op blogs als gevolg.
@9114life: Je hebt helemaal gelijk. Als je hier te vaak komt, wordt het wel heel erg duidelijk waarom Belgie zich ooit heeft afgescheiden van Nederland. Jullie kennen de betekenis van het woord ‘genieten’ wel!
@christophe12: We hebben het met je te doen hoor.. 9-17 en naar huis in je Golf? Leuk man..
Gelukkig heb jij wel veel verstand en de vaardigheden om met zo’n auto om te gaan. Ook zeik je nooit iemand af. Wat ben jij toch fantastisch!
Dikke kar
Tja, hij is nou eenmaal gewend aan “injection”….
De wielrenner van Quick Step staat bekend als een begenadigd coke snuiver ;)
Ik ben ook goed in wielrennen en ik gebruik wel doping als ik daarmee een Ferrari later kan kopen van het geld wat ik ermee win. Wie wilt mij contracteren ?
Mooiste Ferrari.
…eerlijk verdiend…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).