BREEK: Afrojack is rijbewijs kwijt [69 km/u te hard, updated]

Auteur: , 180 Reacties

Ja. De nieuwe Lamborghini Aventador van de 25-jarige DJ wordt goed gebruikt. Iets te goed misschien.

Vanmiddag werd Nick van de Wall AKA Afrojack gespot op de A13 in de buurt van De Haag. Nou wordt de muziekmeester uit Spijkenisse wel vaker gespot, maar deze keer was het door Oom Agent in een surveillanceauto. Details over de snelheidsmeting ontbreken nog, maar hij zou na correctie 69 km/u te hard hebben gereden, op een stuk snelweg waar 100 km/u is toegestaan.

De kit besloot volgens een tipgever zijn Aventador daarom in beslag te nemen, maar de politie spreekt tegen dat de auto’s zijn afgevoerd. Wel wordt er melding gemaakt van een Audi die erbij was – het is nog onduidelijk of het hier om zijn R8 V10 danwel zijn RS6 gaat – waar een 31-jarige inwoner uit Capelle aan den IJssel zónder geldig rijbewijs achter het stuur zat. In ieder geval reed deze niet veel minder hard achter de zwarte Lambo van Afrojack aan.

Oh, en zijn rijbewijs? Die werd wel ingevorderd. Gelukkig verliep alles deze keer schadevrij.

UPDATE 1: het was de R8, en we hebben bericht van de politie.

Het rijbewijs van de 25-jarige man uit Spijkenisse is ingevorderd en zal worden opgestuurd naar de officier van justitie. Die beslist binnen tien werkdagen of en wanneer de man het rijbewijs weer terug krijgt.

We konden Afrojack zelf helaas niet te spreken krijgen, hij staat namelijk op het punt om ‘Afrojack & friends’ te openen in beachclub Bloomingdale, en daar een eventuele boete in no-time van de draaitafel te draaien. Wel hebben we Wouter aangedragen als vervangend Aventador-chauffeur, nu hij even geen roze pasje meer heeft.

UPDATE 2: de inmiddels bekende 458 Spider was er ook bij.180 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Hopen dat hij hem voorlopig niet terug krijgt. Word een beetje moe van zijn zielige acties.
@spellingscontrole: Dus jij zou met een lambo netjes 100kmh rijden ?
@midibike: Natuurlijk niet. Maar ik zou niet zo stom zijn om midden op de dag 170 te gaan rijden.
@spellingscontrole: of niet zo stom om een surveillanceauto over het hoofd te zien… Die klokt echt niet zomaar je snelheid
@spellingscontrole: Klopt daar heb je een punt, Kan je beter in de avonden doen. Overdag kan je beter onder de 50kmh grens blijven :P
@midibike:
Goed plan, dan weet je zeker dat je die stille surveillanceauto niet opmerkt….
@midibike: Ik vind het ’s avonds juist minder fijn. Overdag zie je tenminste wat er voor een auto achter je aan rijdt en hoeveel man er in zitten. ’s avonds zie je alleen twee koplampen.
@spellingscontrole: kan prima, zondag ochtend op de afsluitdijk. Maar dan 170 te snel en niet 70..
@spellingscontrole: Maar s’avonds dan wel, hoe zit het dan met je VW Touran verhaal?
@midibike: waarom niet?? Gewoon lekker cruisen met de raampjes open
@spellingscontrole: Het woord is afgunst!

Welke zielige actie’s bedoel je precies?

Deze man koopt een Lambo om ons straatbeeld een beetje op te fleuren.
Hij probeert door deze blog, iedereen te laten mee genieten van deze mooie auto.

Ik zie alleen maar positieve punten in zijn actie’s.
@stirling: Iemand die levensgevaarlijke dingen doet met zijn auto’s verdient geen respect. Tot nu toe is alles goed gegaan, maar als hij straks zijn Lambo met 170 achterin een Volkswagen Touran vlamt, waar een jong gezinnetje vredig meezingt op een CD van K3, piep je wel anders.
@spellingscontrole: aansteller.
Je bent de brave hendrik.
Je hebt gewoon afgunst.
@stirling: Ja hoor, en mensen vinden Hitler een kwaaie peer omdat hij zo’n mooie ouwe Benz K had zeker?


Knuppel.
@bozewolf: Hitler vermoordde bijna 10 miljoen mensen; dat is totaal niet te vergelijken met iemand die 170km/u i.p.v. 100km/u op de snelweg rijdt.
@dawwg: Eigenlijk zijn het er iets meer dan 10 miljoen, maar dat terzijde.
@dawwg: Het was een lompe Godwin van me, dat is absoluut waar.


Het punt is echter dat niet alle kritiek op mensen met geld zomaar kan worden afgedaan als ‘afgunst’. Afgezien van het feit dat het inderdaad redelijk Nederlands is om een hoofd-boven-het-maaiveld af te willen zagen, het is ook heel Nederlands om meteen maar te piepen dat het om jaloezie en afgunst zou gaan als er gerechtvaardige kritiek wordt geleverd.
@bozewolf: Je bent een beetje veel de weg kwijt, je komt mij gefrustreerd over, slapjanus.
@stirling: Misschien heb je een punt dat die reactie hierboven niet kan. Maar jij misbruikt het om zijn punt niet te willen horen.
En dat is: ‘Afgunst’ als verwijt is belachelijk.
Elke supercar, elke tuning, elke beroemdheid, kan je ermee ‘verdedigen’. Marijke van Helwegen die in een lila met gouden Mitsuoka Orochi dronken van de weg gehaald wordt is ook boven mijn budget. En toch zou het mij niet jaloers maken.
‘Afgunst’ is ook compleet versleten als smoes.
@mout: Dus je wordt niet jaloers op iemand,die dronken van de weg wordt gehaald, ik ook niet.
Misschien moet je het nog een keer uitleggen.
@spellingscontrole: pietje pretloos
@spellingscontrole: een aventador remt harder van 170 naar nul dan jouw wagen van 100 naar nul.. Die wie is hier nou eigenlijk gevaarlijk bezig?
@lambo4all: Ik heb geen auto ;)
@spellingscontrole: Dit is echt een zinnetje waar eigenlijk een automatisch kick & ban zou moeten plaats vinden. WTF doe je hier?
@BrutaalAapje: Hoezo? Hij verwijst naar mijn auto, terwijl ik die niet heb. Daar mag ik hem toch wel op wijzen? Beetje brutaal om zoiets te zeggen, aapje. En het is echt niet zo dat iedereen die hier reageert een auto zou moeten hebben, als dat je implicatie zou zijn.
@spellingscontrole: Geen auto i.c.m. je nick…. I would vote you off the island in a heartbeat…
@BrutaalAapje: Mijn nickname is sarcastisch. Als je mij hier ooit iets ziet verbeteren, vind ik dat knap. En op autoblog reageren zonder een auto te hebben is nou niet bepaald raar. Ik durf te wedden dat de helft van de reagerende hier nog aan hun scooter zit te sleutelen. Dat terwijl ik wel een rijbewijs heb en ik denk dat ik meer kilometers maak dan een ander die mijn leeftijd heeft. Dat in verband met mijn werk ;)
@spellingscontrole: Sarcastisch of niet… it’s lame… + geen auto… Ik zie geen toekomst voor je op AB…
http://us.123rf.com/400wm/400/400/rjmiz/rjmiz0804/rjmiz080400085/2836581-business-slogans-on-a-road-sign-exit.jpg
@BrutaalAapje: Dan mag je me toch eens vertellen waarom jij zo op Autoblog hoort. Omdat je een autoblog hebt? Hou toch op. Een autoliefhebber hoeft niet per se een auto te hebben.
@spellingscontrole: Relax, joh. Boeit mij dat nou of je wel of niet op AB rond hangt. Ik zit maar te stangen. Maar als ik je een tip mag geven: Je komt over als iemand die niet is gehinderd door enige kennis…
@BrutaalAapje: ik heb ook geen auto omdat ik nog geen rijbewijs heb maar geloof maar dat ik een petrolhead ben in hart en nieren en als je wil weten waarom iemand zonder auto op autoblog reacties geeft omdat auto’s z’n hobby zijn en waarom zou dat niet mogen in de voorwaarden van autoblog staat nergens dat je een auto moet hebben
@ko3n: Wow, ik heb ik een zenuw geraakt? Klinkt beter in het engels. Nah, omdat je zo serieus reageert zal ik dat ook doen. Ik wil niet dat je straks niet kunt slapen. Jullie zijn allemaal welkom op autoblog. Of je nu een trapauto, skelter, fiets of auto hebt. Zo, is dat opgelost. Jeez… Toch wordt de context van iemand zijn reactie op dit forum heel anders ervaren wanneer je er achter komt dat hij/zij geen auto heeft of geen rijbewijs heeft. Snap je dat?
@BrutaalAapje: ”Wow, ik heb ik een zenuw geraakt? Klinkt beter in het engels.” Made me lol :’)
@spellingscontrole: 170km/u rijden is in principe heel snel. Zeker als je maar 100 mag. Nu is er een verschil tussen 100 mogen en 170 kunnen.
Gisteren reden we op de snelweg tussen utrecht en amsterdam.
5 banen breed.
Bijna geen autos voor ons. (Enkel op de 2 rechtse stroken reden autos).
Als je dan op 1 van de linkse stroken 170 rijdt ben je in mijn ogen niet levensgevaarlijk bezig.
Even een ander vergelijk: ik rij 140, jij rijdt 100. Beiden op n 120km/u snelweg. Wie is gevaarlijk bezig? In mijn ogen jij. Als jij n vrachtwagen die 90 rijdt inhaalt weten anderen (die netjes 120 rijden) niet dat jij slechts 100 rijdt. Zij moeten voor jou hard remmen. Als ik aan 140 afkom en jou die truck zie inhalen weet ik dat ik minstens naar 120 moet remmen.
@stirling: Ik word echt moe van altijd maar alles onder ‘afgunst’ scharen.
Als iemand een actie uithaalt die je als dom of gevaarlijk kan bestempelen is dat niet meteen afgunst. Het heeft niks te maken met de auto waarin je dat doet. In een Mazda 121 is dat net zo dom of gevaarlijk.
@Jozo: Misschien denkt spellingscontrole daar anders over, wanneer hij eerlijk is.
@Jozo: In een Mazda 121 170km/u rijden is veel gevaarlijker dan 170km/u in een Lambo; de eerste is er niet op gebouwd, de 2e wel …
Wat een onzin van de agenten. Prima dat ze de rijbewijs invorderen, maar de richtlijn voor inbeslagname voertuigen zijn ±100% overschrijving max snelheid, en dat was hier dus niet het geval.

Afgunst, ook de politie heeft het.
@Stefje: het rijbewijs en is ±100% overschrijving. Schrijven blijft een lastig vak… ;)
@Stefje: Hee! Ik hoor dat te doen! :P
@spellingscontrole: had je nog steeds kunnen doen :P het is overschrijding, in plaats van overschrijving ?
@Stefje:
De agent bepaald de inbeslagname niet, dat doet het OM.
Meerdere vergrijpen binnen 2 jaar tellen daar ook bij mee.
Aangezien hij nog geen 2 maanden geleden een 458 afschreef in een bocht op diezelfde A13 (een bocht waar je probleemloos met 150 doorkomt maar slechts 100 mag), zal misschien ook meespelen in de beslissing van het OM.
@jrk68: Ik zie toch liever ”bepaalt”, kon het niet laten. Raar dat sommige Nederlanders dat niet weten dat het tegenwoordige-tijd stam+T is en nooit stam+D.
@astonfreak: sommige mensen ligt het niet. Mij ligt het bijvoorbeeld niet, ik typ het vaak alleen goed omdat mijn laptop het corrigeert. Daarnaast is het me er de afgelopen 4 jaar ingestampt en heb ik meestal geen zin om al die langdradige regels toe te gaan passen. Lang leven spellingscontrole zal ik maar zeggen.
@ej20g: Komt eigenlijk op neer dat je zegt, ”Waarom school? je hebt toch Wikipedia!” Je hebt daar wel een punt maar ik vind het jammer dat mensen dat niet begrijpen met stam+t en dat ”dt-probleem”. Het ligt waarschijnlijk bij de scholen in Nederland.
@astonfreak: Wikipedia of Google is geen excuus; migranten & dyslectici daargelaten, is het gewoon een gebrek aan kennis & kunde. Of moeten we dan ook maar meteen het theoretische deel van het rij-examen afschaffen ? Immers: of rechts voorrang had, kun je immers (na afloop) toch ook gewoon Googlen … * zucht *
@dawwg: voor migranten is het anders ook een gebrek aan kennis en kunde. Sterker nog, vooral voor migranten is het een gebrek daaraan.
@astonfreak: niet helemaal. Dat je het tot op bepaalde hoogte moet kennen is logisch. Maar het hangt er vanaf wanneer je die fouten maakt. Hier op Autoblog kunnen die fouten rustig voorkomen zonder dat je toekomst er vanaf hangt. Daarom snap ik het punt van constant het verbeteren van andere mensen niet. Ik doel overigens niet op per se jou, want dit is de eerste keer dat ik je iemand zie verbeteren. Maar dat je die fouten niet kunt maken in een CV of iets anders van dergelijke waarde is logisch. Ik neem aan dat het merendeel van de mensen ook wel slim genoeg is papieren die zo belangrijk zijn drie keer na te kijken. Hier op Autoblog geldt dat niet zo zeer.

Daarnaast ben ik er zelf ook geen held in en snap ik na al die jaren Nederlandse les het doel van d/t nog steeds niet. Natuurlijk, bepaalde woorden schrijf je gewoon enkel met een d of enkel met een t. Die dien je goed te schrijven, logisch. Maar dat geneuzel over wel of geen dt vind ik nogal onzin. Over het algemeen is 99 van de 100 keer de zin ook makkelijk te lezen zonder die achterlijke regel. Omdat het nu toch over ergerlijke spellingfouten gaat moet ik toch even aangeven dan ik “tog” in plaats van “toch” schijven een stuk erger vind. Net als “hij zij” in plaats van “hij zei” schrijven. Dat zijn geijkte dingen.
@ej20g: helemaal mee eens als ik het fout typ heb ik ook geen zin om het t verbeteren omdat ik vind dat het o auto’s gaat en niet om de nederlandse taal en ik vind het dan ook erg vervellend als iemand mij verbetert
@jrk68: Als hij voor die domme actie in de bocht is bestrafd telt dat mee. Maar volgens mij was er toen toch geen sporenonderzoek geweest om te kijken hoe hard hij reed. Dus waarschijnlijk krijgt hij binnen 10 dagen zijn rijbewijs terug: http://ingevorderd-rijbewijs.nl/ingevorderd-rijbewijs-procedure/
@Stefje: iets met klassenjustitie enzo.
@stanoow: maar dan omgekeerd…
@Stefje: Onze tipgever had het fout idd. Hij heeft de Lambo nog steeds, maar even geen rijbewijs meer. ;)
Domper
Nuja da’s vrij vervelend voor hem.

Ik ben eens benieuwd wie hieronder in de reacties het meest aanwezig zal zijn.
De afgunstigen die blij zijn dat ook mensen met een lambo gepakt worden (maar die wel moord en brand schreeuwen als iemands golfje door flikken word gestolen).

Of zij die het zielig vinden omdat het een ‘held is met een lambo’ ipv een petje met een golfje.
Wie z’n gat brandt…
@SimonMc: kan een tijdje niet achter het stuur zitten
@veyronlover: badum tiss….
@veyronlover:
Hij mag nog wel achter het stuur gaan zitten, hij mag er alleen ff niet mee rijden….
Ik stond net naar de Aventador in Wassenaar. Hij was gewoon passagier in zijn eigen auto.
@seegie:
Lol, passagier in z’n eigen auto is hij wel vaker geweest. Ik geloof niet dat hij nog “in control” was toen hij z’n 458 zowel links als 150 meter verder rechts in de rail hing….
@jrk68: Hehehe, touche :)
@jrk68: Af en toe kun je leuk uit de hoek komen….
@BrutaalAapje: Mmmmhh…een ‘Je reactie moet nog worden goedgekeurd.’ Vraag me altijd wat de reden is dat er blijkbaar een script is dat af en toe vindt dat er een reactie moet worden gecontroleerd’…
@BrutaalAapje: Stout geweest op AB de laatste tijd? ;)
Oeps
Inbeslagname mag alleen bij 100% overschrijding 200km/h+ in dat geval en bij wat andere niet relevante dingetjes.. Ik betwijfel het dus ook dus ten zeerste of zijn lambo nu bij de kit staat
@frankieturbo: ik 177 gecorrigeerd op een weg van 80 maar mijn auto werd niet in beslag genomen, rijbewijs was 3 maanden ingevorderd, 4 jaar terug, ‘bekeuring voor snelheid was 1200 euro’
Gezien het feit dat een geldelijke boete waarschijnlijk aan Afrojack’s spreekwoordelijke reet zal roesten, ga ik er vanuit dat de OvJ waarschijnlijk met een rijontzegging i.c.m. een proeftijd aan zal komen. En da’s als Aventador / R8 bezitter waarschijnlijk ook een veel grotere straf.
@RRRobert: vergeet niet dat hij ook nog een rs6 en 458 heeft en dat maakt het nog erger lijkt mij
Puur een overtreding op papier, maar in de werkelijkheid hoeft er niets aan de hand te zijn natuurlijk.
Hij had blijkbaar geen geld meer voor een stinger DSI?
@fit4fun: De politie rijdt er achteraan en meet gewoon hun eigen gemiddelde snelheid. Kan je nog zo veel toeters en bellen op je eigen auto schroeven.
@fit4fun: Ik denk dat hij de DSI niet zou uitkiezen, maar de VIP

http://www.stinger.com/nl/products/intro/
Als je te hard rij ga dan niet 167 rijden maar gewoon 300 of 350 of ligt dat aan mij?
@audirs7: Want de openbare weg in Nederland is, zeker overdag, uitermate geschikt voor een topspeedrun in een Aventador. Blijf jij maar weg van het verkeer.
@audirs7: Ik denk dat niemand zal ontkennen dat het niet aan jou ligt.
@audirs7:
Ja klopt, alleen moet jij je huiswerk doen na het spelen van NFS en moet Afrojack een fikse boete betalen.
Pfoe.. Das niet zo mooi, die auto’s van hem zie ik liever op de weg dan dat ik ze in een garage bij de politie zie staan..
Tja, balen. Is ook niet zo slim om zo hard te rijden, en zeker niet op een 100 km/h stuk. Maar meestal nemen ze het voertuig niet in beslag toch?
@j00rs: ja dat dacht ik ook
misschien had hij zijn rijbewijs niet bij zich en werd de auto daarom in beslag genomen.
Ooggetuige geweest van aanhouding. Was R8 en Lamborghini. Mooie foto’s gemaakt van in beslagname.
@wouter117668: Mooi verhaal man, lekker kort ook.
@awesome: Telegramstijl zelfs. Vintage!
@wouter117668: upload maar op aj
Als er een dikke wagen bij betrokken is nemen ze hem wel in beslag he… beetje simpel.
Kan me niet voorstellen dat je auto voor een snelheidsovertreding als dit in beslag wordt genomen.. Dan moet er meer aan de hand zijn.
Zou inderdaad wel heel raar zijn als die in beslag genomen word. Bij wegmisbruikers gaan ze harder en gebeurd ook niks mee. Zullen ze vast alleen doen om een beetje stoer te doen op het bureau !!.

Wel zonde want zijn Stinger DSI zou binnenkort geplaatst worden xD.
@midibike:

Met een stinger mag je er zeker van zijn dat je je wagen kwijt bent.
@Hupke: Alle supercars laten bijna zo’n ding inbouwen bij JD, dus zal ergens goed voor zijn :) Agg van de week gaat die weer naar de USA, hoeft hij ook geen rijbewijs te hebben komende tijd :)
@midibike: zal wel geen DSI zijn maar de nieuwe Stinger VIP
Nu moet ie op zijn fiets naar feesten en partijen:-)
@pikes83:

Of lekker met de limo.
@Davidov: is ook geen straf ha ha
Hij kon er gif op innemen dat dit vroeg of laat zou gebeuren. Heb totaal geen medelijden met die gast.
Pure afgunst van meneer agent, goedkope manier om een keer in een supercar te rijden..
@Erik Lodewijks: Die vent doet gewoon zijn werk… er worden dagelijks mensen tegen gehouden die veel te snel rijden, alleen rijden die geen Aventador van een of andere dj-meneer en komt het dus niet in de media terecht. Je kan een beetje te snel rijden akkoord, dat doe ik ook wel eens, maar 70kmh sneller gaat er wel lichtjes over.
ach zo erg is het nu ook weer niet, dat zal zeker niet permanent zijn. Ik denk boete, waarschuwing en misschien enkele dagen rijverbod…
Zuur! Begrijp ook wel dat het in zo’n auto niet leuk is om met 100 km u op de cruisecontrol te rijden…

Nederland is geen supercarland.. Hij had m toch op Duitse platen staan.. Ik zou verhuizen ;-)
Eigen schuld… moet je maar geen 170 kph peren… ik zou me ook moeilijk kunnen inhouden maar ik heb geen Aventador.
Gewoon keihard aanpakken en boete laten betalen naar zijn inkomen. Geen medelijden mee hebben. Nog beter gewoon deze man geen aandacht meer te geven.
@gerjan: wat je niet beseft is dat als jij maar 1.000 per maand verdient, en je krijgt 100 euro boete naar je inkomen, dat jouw dat nog steeds veel meer pijn doet dan als jij 100.000 per maand verdient en je 10.000 krijgt. Dan betaal je veel meer, maar je voelt het een stuk minder. Want zijn brood is verder net zo duur als dat van jou.

Dat is een boete naar je inkomen. Kies maar in welke situatie je liever zit.
@Stefje: Je hebt gelijk dus zou het een prima reden zijn om dit systeem hier ook in te voeren. Misschien geen echte stok om mee te slaan voor de snelle rijken maar wel lekker extra inkomsten voor de staat…
@BrutaalAapje: Dat is het dus niet, want dat betekent dat als voor een paar mensen de boetes wat hoger worden, een hele hoop boetes voor een hele hoop mensen weer een stuk lager worden. Onder aan de streep zou het dus niets uit maken zeg maar…
@Stefje: Oh, dat klinkt nog beter. Voor de meerderheid iets lager… Lijkt me een plan waar mee je zetels gaat winnen.. ;-)
Goh, hij weer op AB.
Ik blijf de politie van nl zielig vinden :)
@spykerboy: Just say yes! Kan erg leuk zijn! Daarna gewoon niet rijden!
@spykerboy: Dat mag. Wie weet wat ze van jou vinden…
Hij heb mazzel dat tie in Nederland woont, hier was tie keihard gevangenis dj geworden.
@norge: Weer een reden om daar niet te gaan wonen, kom toch lekker terug naar NL.
Even nagaan dat mijn buurjongen altijd 180+ rijdt in zn x5 en nooit gepakt is/bon..
Een Aventador valt alleen wel wat meer op..

Politie, aub meer boefjes vangen ipv de rijken stelen. De ene keer bel je dat je een inbraak ziet bij de buren, politie komt 1 uur te laat, bij een controle langs de weg staan er ineens 30 agenten klaar.
@flin95: Stoere jongenspraat met de leasebak van z’n pa… weinig van geloven, mensen verzinnen veel gelul om interessanter over te komen.

Wat dat boevenvangen betreft moet ik je wel gelijk geven.
@xilver: Heb je het nou over mij of over de buurjongen? Want mijn pa rijdt iig geen lease auto’s.
@flin95: De buurjongen natuurlijk… ik weet begot niet met wat jij rondrijd en daar heb ook geen zaken mee. Ik wil er enkel maar op wijzen dat veel mensen redelijk wat praatjes verkopen om zich interessant te maken… dat van die X5 zal er zo wel eentje zijn…
@xilver: december ’95 dus een eigen auto zit er nog niet in. Eind van het jaar krijg ik de a-klasse van MB. Dan kan ik een eigen rijstijl ontwikkelen;P Vooral nu mn moeder ernaast zit, zit het slakken tempo er wel in!

Je zou het wel denken ja. Maar ik ga regelmatig mee in de x5, middernacht doet hij gerust 180. Ik ben dan wel zo ‘pussy’ om te vragen of het wat zachter kan..
@flin95: ja over dat er 30 agenten staan heb je zeker gelijk in ze vinden het geld belangerijker dan spullen van andere mensen.
Nu mis je toch echt een “vind ik leuk” knop.
Jammer, hij wilde er nog mee naar Paris rijden……
Lachwekkend die gozer
Een auto met een topsnelheid van het dubbele van deze overtreding, merk je niet eens, dat je ietsjes te hard rijd.
Je bent gewoon lekker aan het cruisen, gevaarlijk, kan je het ook niet noemen, dat ding remt wel, als het moet.
Het is DE reden om geen snelle auto in NL te kopen en te rijden, hier heb je altijd gezeik!
@stirling:
Aloude mythe die leidt tot zelfoverschatting en ongelukken in het verkeer. De gemiddelde superauto (Aventador incluis) staat marginaal sneller stil vanaf bijv. 100 dan zeg een nieuwe Clio. Een Clio kan in 34-36 meter afremmen van 100-0, een Aventador doet daar ook nog steeds 33-35 meter over. Bij 160 loopt dat verschil op naar iets meer dan 10 meter, maar dan heeft een Aventador ook al zo’n 80-90 meter nodig. Vergelijk dat eens met de 35 meter die de kleine middenklasser nodig heeft als hij zich wel aan de snelheid houdt…
Iets met massa, beperkte grip en logaritmisch verband tussen snelheid en remafstand enzo.

Grootste verschil bij dit soort auto’s zit hem doorgaans in consistentie, minder last van fading etc.
“nieuws”
@avsdesign: Nee, er staat geen “nieuws”. er staat BREEK.
Voor de beeldvorming:

http://images0.tcdn.nl/prive/article21539470.ece/BINARY/q/afrojack.jpeg
@rotarypowah: is dat nou een witte plaat op de lambo?
@RudyV: Aventador staat tijdelijk nog op duits kenteken :)
@rotarypowah: Heb je ook een foto van de overtreding?
@rotarypowah: Ook voor de beelvorming: die blauwe in het rood, de Lambo in het geel, en de rest van de auto’s niet aanwezig, dat zou pas een mooi plaatje zijn, o ja en op de achtergrond een ondergaande zon.
Achja, pech hebben voor Nick.
Bijna iedereen heeft wel eens 70km/u te hard gereden, 99% in auto met onder de 200pk. Als je 700pk onder je voet hebt en je krijgt kramp in je kleine teen…..
@RudyV: Tuurlijk ook wel gedaan. Maar niet in de Randstad op een (drukke? 5 mei enzo) zondagmiddag.
maar 69 km te hard. had ie er een kar met speakers achter hangen of zo
@bmwpowerm5: Ja ik vind het ook een beetje tegenvallen.
Het is moeilijk bescheiden te blijven he… Jaartje of 2 zonder rijbewijs is beter voor hem. Geld boete heeft toch geen zin.
De moraal van het verhaal.In Nederland heb je niks aan een auto die harder gaat als 130.Supercars worden altijd al expres in de gaten gehouden door politie.Moeten we nu allemaal maar in een Matiz gaan rijden dan?
@Alfarobert: ik denk dat ze dan ook niet blij zijn want dan hebben ze geen inkomsten meer
Mooi balen voor hem natuurlijk, maar dat risico kleeft er nou eenmaal aan als je boven de 150 km/h gaat rijden op een stuk waar 100 km/h geldt. Dan maakt het ook niet uit of je in een Polo met 75 pk rijdt of in een Aventador met 700 paarden.
Waar ik begrip voor kan opbrengen is de snelheid, rij zelf ook met meer dan 400 pk onder rechts en dat schiet soms wat te hard op.

MAAR iemand zonder rijbewijs in een van jouw auto’s zo hard te laten rijden is te schofterig voor woorden.
Het is gewoon dom en lomp jegens je medemens. Natuurlijk zit een serieus snelle auto zomaar op 170, maar kom op hey…ga naar de polder, maak er een dagje Duitsland knallen van of ga naar wat circuitdagen. Dan ram je je need for speed er wel uit en kun je op de openbare en drukbereden Nederlandse wegen weer gewoon normaal doen.
@bozewolf: De bozewolf blijkt een mak lammetje te zijn.
@stirling: Ik heb wel flink effect op jou, hé.

Ik hou wel van passie. Zullen we een keertje uit?
Dom volk. Fijn dat de persoon zonder rijbewijs voorlopig ook geen lessen c.q. rijexamen mag doen mocht hij daar plannen voor hebben. Burn baby burn.
@ThomasBol: zonder geldig rijbewijs….
Hé! Ik woon in Capelle Aan Den IJssel
Als ik die Afrojack op foto’s zie, dan kijkt hij op elke foto altijd zo dom. Alsof hij moet poepen, maar niet weet hoe het moet. En gezien zijn recente akkefietjes en rijgedrag klopt dat dus ook. :)
Volgende keer mag hij zichzelf ook best een keer tegen een boom aanparkeren wat mij betreft. Opgeruimt staat netjes.
@Specht: je gaat iemand toch niet dood wensen? Sukkel
@Specht: doe ff normaal man dat je hem niet mag of z’n muziek klote herrie vind wil niet zeggen dat je hem de dood toewenst (teminste volgens mij doet een normaal mens dat niet)
Jongens ik ben er uit… Het is 1 grote geplande promotiestunt van meneer de DJ!!!
Armin van Buuren deed het op 30 april (op een toffe sympathieke manier) en Afrojack doet het zo…
De video staat inmiddels ook online met zijn eerste reactie “het was het wel waard” haha

http://www.youtube.com/watch?v=kYwK0Casz3E
Afrojack is een prutser. Denkt dat ie alles mag en alles kan en dat ie beter is dan iedereen.
Nou, heb een boodschap voor je !! Als het op draaien aankomt, veeg ik je finaal van de draaitafel af ! De enige reden dat jij zo groot bent geworden, is omdat je steenrijke vriendjes hebt !
@JaxDryke: Goed dat je dit zegt Jax. Ik denk dat hij zich nu terug gaat trekken met zijn bloedmooie vriendin, even een stukje met zijn jet vliegt naar een tropisch oord en zijn zonden gaat overdenken omdat jij dit nu tegen hem gezegd hebt. Ik denk dat hij nu ook wel begrijpt dat alle top 40 hitjes die hij gemaakt heeft eigenlijk niets voorstellen en jij toch wel een stuk cooler bent.

Wat een kutleven heeft die Afrojack eigenlijk, de prutser.
@Stefje: “Zijn” jet? Jetje huren denk ik dan toch. Zoveel pecunia heeft Afrojackie toch ook weer niet lijkt me…


(niet dat ik financieel in staat om privéjets te huren, maar toch…huren en hebben is hier wel een enorm verschil!)
@Stefje: Ik had het over het draaien zelf. Niet over top 40 plaatjes. Ik produceer geen commerciële troep. En mixen is geen produceren. Moeilijk hé, lezen ? Misschien tijd om weer eens terug te gaan naar school met je incompetente antwoorden.
@JaxDryke: Toen Afrojack 10 jaar jonger was draaide hij al in clubs in Spanje, om maar een dwarsstraat te noemen, omdat hij ontzettend goed kon mixen.

Toen ging hij goede platen maken in een stijl die niet commercieel was, maar die hij commercieel gemaakt heeft. Hij deed zijn eigen ding en werd er populair mee; 2 dingen die jou nooit zullen lukken.

Als ik kijk naar hoe jij je zinnen formuleert krijg ik het idee dat er hooguit goudvisjes rondzwemmen daar waar je een grijze hersenbrij had moeten hebben.
@JaxDryke: Ik nog nooit gehoord dat prutsers toch “groot” worden.
Ik wil ook een een “prutser” worden, met een Lambo aub.
@JaxDryke: hij heeft meer succes dan jij, daarom concludeer ik dat hij beter is dan jij. Volgens mij wordt de beste DJ of producer niet gekozen op puur skills, maar eerder op invloed/plaatverkoop en dergelijke. Ik kan het mis hebben, is niet mijn branche.
70 te hard is wel extreem en onbeschoft. Beboeten met een taakstraf en rijontzegging lijkt me passend.
170 maar? Dan rijdt nog vrij rustig voor iemand met een Lambo.
Afrojack is een pauper.
Grootste fout wat deze jongen heeft begaan om geen hoon over zich heen te krijgen van het AB publiek is dat hij niet de trajectcontrole op de A2 heeft gepakt. Want dan was het de “roverheid” die alle hoon kreeg…
@Rick-dos: Grootste fout wat?


Ricky toch…c’mon, man! Ik ben beter van je gewend. =)
@bozewolf: Ik uuuuh…..ik zie het…..valt mij zwaar dit. Vooral gezien het feit dat ik niet de standaard haal die je van mij gewend bent.

10 stokslagen zal denk ik wel genoeg boetedoening zijn. ;)
tja net nog een bordje 30 (ivm werkzaamheden die nog niet begonnen zijn) voorbij gereden met 95op de teller … onverantwoord ? Dezelfde snelheid in een normale 30km zone absoluut onverantwoord. In deze situatie wel 200+% overschrijding maar overzichtelijk stuk voorrangsweg met stoplichten …

Niet om stoer te doen, maar normen zijn absoluut en veiligheid is van veel meer afhankelijk dan alleen snelheid. Daarom nogal kleinzerig als mensen heel hard vanalles gaan roepen zonder de feiten te kennen. Die gup zonder rijbewijs dat is meteen een heel stuk kwalijker dan 67per uur te hard op een rustige overzichtelijke snelweg.
Auto is niet in beslag genomen.. De planning was origineel om onder politie escorte naar bloomingdale te gaan. Maar als er dan iemand 170 rijdt naaien ze je er alsnog bij. Niet echt slim vd bestuurder
Tsja, nie handig van ‘m. Het mag niet, maar ik denk dat elke petrolhead wel ‘ns veel te ver over de max. toegestane snelheid heen gaat. Je ogen openhouden voor gewone autootjes die dan ineens een tijd lang achter jou hangen is dan misschien wel een idee…
Dikke combo
Wat zijn er toch, een hoop moraal ridders hier op AB, ik wordt er eng van.
+ 80 likes voor de eerste reactie, wat is dat voor een mentaliteit?
Wouter reed vorige week 300+ in Duitsland, geen probleem.
Al die spookverhalen over eventuele ongelukken, op de autobahn rijden ook mensen die het niet verwachten, dat er iemand met 300 voorbij knalt.
Er is niets gebeurt, vele reaguurders leggen op alle slakken zout.
Het is diep triest, ga aub naar Fietsblog!
@stirling: Allemaal mensen met een eco badge achterop hun auto.
ik had verwacht dat op deze blog die toch 99 procent van de tijd over pk monsters en dat soort auto’s gaat zou gaan zeiken dat de overheid een stelletje mierenneukers zijn en dat dat moet kunnen maar op de een of andere manier verandert dit als het gaat om afrojack en ik weet niet waarom (ik dank jaloezie omdat hij wel een 458, een aventador, een r8 en eeen rs 6 heeft en de meeste eigenlijk iedereen hier dat nieet heeft)maar dan vind in een keer iedereen het on verantwoordelijk en als je dat vind, vind ik dat je niet op autoblog thuishoort maar op groen7, hij heeft veel geld en waarschijnlijk houd hij ook van auto’s anders zou hij het wel ergens anders aan uit geven
Met drie van dergelijke auto’s val je ook echt niet op…zat één van zijn criminele vriendjes aan het stuur van die Audi?
Leef met hem mee :p is mij paar maanden geleden ook overkomen. Als ze mij hadden geklokt met zo’n auto….hehe dan zat er meer dan 69 te hard op :p
ach ja ik vind het niet erg, hij brengt geld in het lege laatje van de staat :-p, alleen dan wel weer jammer van de duitse kentekenplaat
Die surveillant ree in totaal 7u en 32m achter hem aan. Het mocht uiteindelijk baten.
Ok, nu is het zolangzamerhand wel duidelijk; wel money, no brains
Loozert
ik heb zelf geen lambo maar een megane rs 3 met 340 pk nou ik zal je 1 ding vertelen ik heb mijn rijbewijs al 10 jaar alleen ik was toen ik die megane rs net kreeg na 6 weken mijn rijbewijs kwijt ik reed waar je 70 mag 143. maar het is moeilijk om mij intehouden met zo een snelle bak ik koop zo een auto niet voor niks maar ik probeer mij nu wel een beetje aan de snelheid te houden.ik was 2 maanden mijn rijbewijs kwijt dat was nog het ergst. Op de snelweg rijd je zo 180 laat staan met een lambo ;) echt een dikke bak zeg die lambo.
Check deze grap: hij is van zijn rijbewijs gejacked.
@umadbrah: tudu dum
Dat ie geen stinger heeft..
@reggie-boy_rood: Alsof die gaat piepen als er een Wout achter je rijdt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).