Top 10 ABHD video’s in 2016

Auteur: , 28 Reacties

We maakten wekelijks video's van nieuwe auto's voor jullie, maar welke video's werden afgelopen jaar het beste bekeken?

Toch niet weer dat Italiaanse hok he?

De Duitse merken zijn bij jullie over het algemeen zeer populair, maar vorig jaar waren de Zweden van Volvo leverancier van de best bekeken auto van 2015, die toen ook de Autoblog Auto van het Jaar was. Ook dit jaar wisten de Duitsers de koppositie niet te pakken, maar ging de titel naar Autoblog Auto van het Jaar 2016? We tellen af.

10. Tesla Model X
Tesla Model X

9. Volvo S90
Volvo S90

8. Ford Focus RS
Ford Focus RS

7. Mercedes Benz E-Klasse 2016
Mercedes E-Klasse

6. Porsche Panamera
Porsche Panamera

5. Audi S4
Audi S4

4. Audi R8 V10 Plus
Audi R8 V10 Plus

3. BMW 750li xDrive
BMW 750Li xDrive

2. Audi S8 Plus
Audi S8 Plus

1. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Wederom blijkt de Autoblog Auto van het Jaar dus de populairste auto te zijn onder de videokijkers. Dat is natuurlijk niet heel verrassend, zeker niet omdat het in dit geval gaat om de opvolger van de Beste Auto Aller Tijden Ter Wereld In Het Sterrenstelsel Van Het Omniversum (BAATTWIHSVHO): de Alfa Romeo 159.28 reacties

Mooi lijstje zo. Snel sommige filmpjes weer eens opnieuw kijken!
Wat is de Alfa een schitterende auto!
1 Ford + 9 leasehokken ..
@lincoln: Nee die ecoboost brommers least natuurlijk niemand…
@lincoln: als jij vind dat een R8 V10 een leaseauto is…
@lincoln: are you on something..?
@lincoln: dan ga ik lekker leasen
Ik zag de R8 niet op het keuze lijstje staan dat m’n baas doorstuurde…
@jorden: De quadrifoglio wel? Lucky you!
Het niveau van de filmpjes is echt omhoog gegaan de laatste jaren. Chapeau aan de heren die hiervoor verantwoordelijk zijn. Het was een mooi jaar jongens!
S4 vind ik echt de mooiste audi.
Dat even terzijde, bedankt voor, wederom, een mooi jaar!
Hmm… Als ik het lijstje zo zie, zijn de test niet echt consument gericht, wat een dikke auto’s allemaal! Maar lekker belangrijk, dergelijke filmpjes zijn wel het leukst om te bekijken. Ga zo door!
De eerste acht seconden van het Porsche Panamera diesel filmpje vind ik het leukst en meest indrukwekkend. Hoe heerlijk lomp je met fwd en enorme V8 TDI koppel shortshiftend dat sprintje ff trekt.
Heerlijke filmpjes AB!
Audi, saai? Niet vooruitstrevend? Nou wel 3 filmpjes in de top 10. Hey, toch wel interessant. Ik ben in ieder geval voor!!
Deutschland Fetisch met een Alfa op 1 waar niemand in rijdt, want ja restwaarde he, ons ben Ollanders.
Ik word zo moe van dat Alfa verhaal. Ten eerste gaat niemand dat ding ooit rijden. Want iedereen weet dat Alfa’s niet langer dan 2 jaar meegaan. Ten tweede is het ding zwaar overrated en opgehemeld door fanboys obv oudere alfa’s welke ook al niet veel soeps waren.
Het is jammer dat VW het niet gekocht heeft toen het de kans had om het vervolgens vakkundig de nek om te draaien. Nu moeten we nog jaren tegen de stuiptrekkingen van een geflopt merk aan kijken waar de hoogtijdagen geëindigd zijn met de uitbraak van WWII.
@airc: Aldus een Alfa-hater.
@airc: denk dat heel veel mensen moe worden van jou verhaal! iedere ze voorkeur of niet?
@c-greg: word er niet moe van. Eerlijk gezegd moet ik altijd wel lachen om dit soort kneusjes die een automerk willens en wetens menen af te moeten kraken. Daarbij vind ik het zelf vooral zeer humoristisch dat dit soort figuren dan weer te laf zijn om hun eigen voorkeur te noemen, bang om door medebloggers gefileerd te worden. Ik vergelijk ze dan ook altijd een beetje met de welbekende treitervloggers, te kansloos om op een normale manier een discussie te kunnen voeren en te laf om hun eigen voorkeur te durven uiten. Gelukkig heeft onze maatschappij dit soort minderheden niet nodig om goed te kunnen functioneren.
@airc: Je zal ook wel een degelijk wijf op de bank hebben zitten. Met een kittig kort kapsel en de bijbehorende dikke reet.

Ik neem liever wat risico.

Forza Alfa
@karaya: Ja ik krijg je vriendin idd lastig mijn huis uit.
@airc: wat een niveau…. zo lul je maar tegen je vrienden pannekoek
Gelukkig de Alfa Giulia op één. Als je dit lijstje ziet snap ik wel dat deze blog ook wel Audiblog word genoemd. De presentatoren helpen daar bewust of onbewust aan mee.
Mooi lijstje mannen! Dat er in 2017 weer veel mooi kijkvoer bij mag komen!
@airc Misschien dat in de tijd van de (toen al briljante) Alfasud een Alfa twee jaar meeging, maar laten we nu eens ophouden met dit soort onzin te verkondigen. Een Alfa is net zo betrouwbaar als een andere auto, hij rijdt alleen lekkerder en ziet er beter uit. Ik heb 3 x een 156 gehad, alledrie zorgeloos. Mijn huidige Alfaatje idem. Ik zou qua Giulia overigens wachten op de SW-versie en dan een Veloce, kost immers de helft van de QV, maar goed, dat is persoonlijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).