Truck verliest lading, Britse automobilisten in de puree

Auteur: , 5 Reacties

Als kind werd me geleerd: 'met eten moet je niet spelen'. Kennelijk hebben de ouders van een Britse trucker dat niet in diens hoofd gestampt, want hij strooide dit weekend de lokale A64 in North Yorkshire onder de aardappelpuree. Sheperd's pie for everyone!

British highway mashup

Nadat de truck een kwart van zijn koolhydraatrijke lading verloor leverde dit een behoorlijk zootje op. De kleverige zetmeelsubstantie liet zich moeilijk verwijderen, waarop werd besloten vrieschemicaliën te gebruiken. Het resultaat hiervan was dat de snelweg spekglad werd, en de hulpdiensten verder in de piepzak kwamen te zitten. Joh.

Succes!

Met vereende krachten en de ouderwetse brandslang werd het rommeltje uteindelijk opgeruimd, en kon het normale verkeer weer rijden. In de tussentijd had het lokale politiekorps de wereld vermaakt met twitter-updates in tekst en beeld (gemaakt met een nog niet gepureerde aardappel).

Waren deze Australische en deze Chinese trucker in de buurt geweest, dan had Jamie Oliver op locatie een behoorlijk voedzame maaltijd voor alle Britse schoolkinderen in elkaar gedraaid. Om vervolgens in een hoekje te huilen omdat ze niet gezond genoeg eten.5 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Je had ook een stel koeien van een lokale boer kunnen optrommelen die de weg even schoonlikken. Win-winsituatie.
Shit hee, heel je auto in de puree…
Geweldige kop boven dit artikel
Geweldige Jamie Oliver verwijzing, ik vraag mij wel af hoe de vrachtwagenchauffeur zomaar een kwart van zijn vracht verloor.
Geweldig weer smoke, de punoverload!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).