Vader die zoontje in Ferrari liet rijden door politie verhoord

Auteur: , 21 Reacties

Er mag tegenwoordig ook helemaal niks meer. Een man uit India die zijn 9-jarige zoontje liet rijden in een Ferrari F430 moet zich melden op het politiebureau, er is namelijk een aanklacht tegen hem ingediend.

Kind Ferrari F430 rijden

De man, Mohammed Nisham, moet zich vandaag op het politiebureau melden en zijn Ferrari zal naar verwachting voorlopig in beslag genomen worden. Omdat het om een licht vergrijp gaat zal de man echter wel direct op borgtocht vrij kunnen komen. Mohammed denkt dat de politie hele andere motieven heeft om hem dwars te zitten:

“The incident was on a private road. I am a businessman and besides the traditional beedi business started by my father three decades ago, have a number of firms, including abroad and also own many cars. Police filed the case because my son drove a Ferrari. Had it been a locally-made one, I don’t think there would have been an issue,”

Zijn zoontje rijdt al in auto’s sinds hij 5 is. En in de garage van papa staan een stuk of 14 auto’s. Zo heeft het kleine knulletje ook al gereden in een Lamborghini, Bentley en Porsche 911 Turbo

Heb je de video nog niet gezien? Dan kan je die alsnog even bekijken op Autojunk.21 reacties

Ik zie echt het probleem niet, hij rijdt misschien 10 km/h en ook nog op eigen terrein!
Gewoon een paar honderd dollar geven aan de politie, case closed.
Ik snap het probleem niet, eigen terrein dus zaak gesloten, toch?
Vind het overigens niet heel erg verantwoordelijk van paps, maar dat is een ander verhaal. Dit is wel gevaarlijk voor het zoontje, stel hij glijdt van z’n stoel en geeft een flinke poeier op het gaspedaal?

Overigens wel stikjaloers, maar dat is nog weer een ander verhaal.
@oldekamp: een ander verhaal?
Die aanklacht komt natuurlijk van één of ander “please think of the children!” figuur dat duizenden kilometers verder woont en toen zij (100% zeker een zij) dit filmpje gezien heeft niet even gniffelde en verder ging met leven, maar meteen in een moralistische ragereflex schoot en de verantwoordelijke wel even een lesje zou leren met een belerend foei-vingertje.
@wimpster: de aanklacht komt denk ik van een toyota prius rijder, die mensen weten het immers altijd beter
@henkspank: Als ”weten het altijd beter” je argument is zou het ook van een hoop autobloggers kunnen komen :P
@darkpluisje: Misschien rijden er veel meer bloggers Prius dan we denken!
@wimpster: Ik zou het niet beter kunnen verwoorden.
Doodziek wordt je ervan, van die wereldverbeteraars. Zeikers!

Maar het zou inderdaad ook kunnen dat papa een mes in de rug wordt gestoken door een concurrent/vijand oid…
@Vincegail:
Wereldverbeteraars. Sorry, maar als alles regeltjes gebonden moet zijn, dan noem ik het wereldverpesters.
@JamesBond007: Helemaal gelijk! Zo denk ik er ook over.
Het lijkt me dat de politie geen recht heeft om op privé terrein op te treden. Maar gezien de corrupte natuur van de Indiase politie verbaast de arrestatie en inbeslagname me niet. Die gaan net zolang zieken tot ze wat geld van de man hebben afgetroggeld.
‘private road’ en ‘eigen terrein’ vallen hier nog niet zomaar samen.
Dit gebeurt in een ‘protected compund’ in een grote stad. Wijken met een hek erom, en bewapende bewakers bij de enige poort, maar wel met straten, inritten, parkeerplaatsen en vaak duizenden bewoners.
Vrijwel altijd gelden daarbinnen dezelfde verkeersregels als erbuiten. Door de kunstmatige rust van hek en bewakers wordt er alleen niet zo vaak gepatrouilleerd.
@mout: Aan de andere kant, als dit waar is, heeft de politie gelijk en moet papa niet klagen.
+een boete voor de sticker op de bumpert?? :p
Vrouwen en meisjes zijn daar niet veilig, worden aan de lopende band verkracht en daar doet de politie niet zo heel veel aan. Een kind die 10 km/u in een Ferrari rijdt is wereldnieuws.
@rufctr01: Yep, dat nou een scherpe en correcte opmerking!
Pffff….Ik wist niet dat ze in India ook NSB’ers hadden, jeeezz!

Ik denk dat die vader gelijk heeft. Vrouwen en meisjes wordenen massa lastig gevallen, aangerand dan wel verkracht, maar ze komen meteen in actie als er geld te halen valt…voor in hun eigen broekzak, wellicht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).