Video: 3 Ruski’s achtervolgen een motorrijder

Auteur: , 28 Reacties

En dat hadden ze beter niet kunnen doen.

Gas!

Je kent het gevoel ongetwijfeld: iets/iemand komt je voorbijvliegen, en na een nanoseconde denken zeg je ‘daar gaan we achteraan!’ Boys will be boys…

Deze drie knapen die ergens op een rondweg rijden gooien de pk’s van hun Impreza STI (denk ik?) in de strijd als een motormuis voorbij komt suizen, en dat moet natuurlijk gefilmd worden. Alleen vergeten ze regel 1 van Russische onboardfilmpjes waarin stoer wordt gedaan: het loopt meestal fout af (voorbeeld).

Blijf even hangen tot het eind, en ontdek waarom je niet als een aap door een tunnel moet gassen. VIDEOSKI!

Met dank aan Niek voor de tip!28 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
wat een mongols zeg
HAHA, sukkels….
Haha, te dom. Ik vond het echt te grappig, dat had ik nu niet verwacht en zij ook niet.
Jeetje dat is niet best. Nek-letsel voor de mensen in de eerste geraakte auto’s.
Gelukkig staan ze een mooi eindje uit elkaar. Ze laveren er nog aardig tussendoor, dus qua nekletsel zal het wel meevallen.
@sir_smokalot: Ik weet niet hoe de Sueing cultuur in Rusland is, maar in Amerika zouden ze √°llemaal ‘ernstig nekletsel’ hebben hoor! ;)
@Svenska_Aeroplan_AB: In Rusland halen ze hun schouders op, en gaan ze weer verder met waar ze mee bezig waren. IJzer met hun handen buigen ofzo.
@sir_smokalot: Mss zijn ze ongelukken gewend in Russia.. iets met drunk & drive ofzo?
Hij volgt die motormuis iets te letterlijk “door” het verkeer.
Ze vergaten nog een regel: een auto is vaak breder dan een motor!
@Rossi46: haha! Schitterend, dit was t eerste waar ik aan dacht. …
Ze weten niet eens of die motorrijder de tunnel wel inging, Die zie je niet meer. Zou kunnen dat die goed geluk tussendoor is geknald. Ze hebben veel mazzel gehad dat ze het kunnen navertellen. Zullen wel een tijdje bezig zijn met schade formulieren invullen en hopen dat andere bestuurders ze niet te lijf gaan.
@mtber: Als je het geschreeuw vanuit de tunnel in de laatste twee seconden van het filmpje hoort, moeten ze daar niet alleen op hopen, maar ook tot iedere god bidden die er bestaat.
Haha, schitterend ik vind helemaal mooi! Naast de blikschade zullen ze hier alledrie een waardevolle herinnering aan over houden en dat is uiteindelijk veel meer waard. En ook nog op camera vastgelegd, helemaal top!
@alcantara: Ja, echt een prestatie van formaat.
@alcantara: Mijn Troll-O-meter gaat af.
@alcantara: ja man..kei grappig dat je niet alleen je eigen auto kapot rijdt maar ook andere auto’s kapot rijdt en mogelijk lichamelijk letsel toebrengt aan anderen.. maar boeiend, de herinneringen waren ‘helemaal top!’,, toch knul.
Bilyet, bilyet, bilyet, bilyet…..
“CRASH”
Suka!!!
“KLAP”

Another day in Russia…
Verdere footage verwijderd, ze gaan er natuurlijk flink op los
Whaha, Today in Russia: Just a day like any other.. Only even more fucked up!

Hoor die man op het einde schreeuwen door die tunnel, de afslachting zal zeer waarschijnlijk kwijt geraakt zijn op de film.
In Nederland zou een slipcursus een zinvolle aanvulling zijn voor het behalen van het rijbewijs. Maar voor Rusland zou ik toch dit soort filmpjes verplicht stellen ter aanvulling voor het theorie examen…

Rusland lijkt een boven gemiddeld hoog aantal psychopaten te hebben maar zit natuurlijk ook nog in een hele andere fase. Autoverkeer is gigantisch gegroeid de laatste jaren en de overheid loopt daarbij gigantisch achter de feiten. Qua infrastructuur en veiligheid kun je gerust zeggen dat Rusland tenminste 50 jaar achter ligt.

Gelukkig geen slachtoffers dit keer zullen we maar denken…
Ik ben nog in Rusland geweest voordat daar autoverzekering verplicht werd (dat ging in juli 2003), na een ongeluk liet men toen de auto vaak in de berm achter want reparatie was te duur en een autoverzekering was er peperduur. Na 1 juli 2003 werd maximaal ca. 10.000 euro per jaar vergoed aan schade las ik, ik vraag mij af hoe dat nu is.
Er zullen maar net kinderen oversteken
@pinda koning: Op een snelweg?
Wat een teringherrie in dat inteireur zeg..
@kaasboerin: Dat zijn de airbags..
@flippert: Grappig..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).