Video: alle clichés uit de kast in deze schitterende RC-video

Auteur: , 12 Reacties

Sommige autofans vind je op de dragstrip of de parkeerplaats van de lokale MacDrek, anderen houden zich liever met schaalmodellen bezig. Dat zoiets briljante video's op kan leveren zagen we al eens, en dit is wederom een pareltje.

Twee Mustangs in een RC-chase

In het maken van een geslaagde videoproductie gaat doorgaans veel tijd zitten, en dat is hier ook zeker het geval. De makers van deze achtervolgingsvideo met twee miniatuur-Mustangs bouwden een compleet decor uit karton, en lieten hier hun choreografie op los.

Het resultaat is anderhalve minuut aan video, met driftende radiografisch bestuurbare auto’s, helikopters en een lekkere retro-beat er onder, die absoluut de moeite van het kijken waard is. Bekijk hem op autojunk! (mirror)

KLIK!

Daarnaast produceerden de makers een achter-de-schermen-video waarin te zien is hoe de productie tot stand kwam. Deze vind je HIER. (mirror)12 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Hah, erg stoer om te zien! Restecp!
Gaaf gedaan. Makers nemen zichzelf ook niet te serieus zo te zien.
Geniaal!!!
1 woord: GEWELDIG!
nice.. just NICE! :)
Schitterend gemaakt!
Leuk einde ook.
Geweldig!
C’monC’monC’monC’monC’mon!!!BOEMPAFBONKRAMMEL, halve stad weggevaagd.
Er is nog een nicere van Freddiew, een bekende YouTuber: https://www.youtube.com/watch?v=WEROVWDp3n0&feature=youtube_gdata_player
@ttcate2: Inderdaad die is veeel mooier.. ongelofelijk wat je met camerastandpunten, belichting en vooral geluid kunt doen. Als die GT-R voorbij komt huilen met die Corvette er achter aan.. motor, banden, etc.. alle geluiden kloppen. Schitterend!
Airwolf body. Altijd nice.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).