Video: BMW M5 & M3 driften door Georgië – Part 3

Auteur: , 32 Reacties

En daar zijn ze weer. De heren van het Georgische Need for Drive, een zelfbenoemd stuntteam vol M-geile petrolmalloten, doken opnieuw de straten van hoofdstad Tbilisi op om er te rijden als in een computergame. Mesjogge!

: BMW M5 & M3 driften door Georgië – Part 3

Deze keer zien we groepsleider Giorgi Tevzadze niet alleen een rode BMW M5 (E34) achtervolgen door druk verkeer, ze gaan ook op pad met andere BMW M-producten in minder drukbevolkte gebieden. Ironisch genoeg crashen ze daar wél met regelmaat, wat ook in deze video niet onderbelicht blijft.

Wat we nog meer zien in deze driftfilm? Wel, wat wil je zien? Vastgelopen BMW’s, gebedshuizen waar kruisjes worden geslagen, nachtelijke snelwegshots en politie-interventies? Ze zitten er in. De doorgeslagen Georgiërs met een zware rechtervoet check je op მანქანისრუკიდან.ge

Video: BMW M5 drift door Georgië

Met dank aan Jan voor de tip!32 reacties

Helden zijn het! Zo dient een M bereden te worden, anders had je net zo goed geen M kunnen kopen.
@alcantara: Kan goed zijn dat je met een M zo dient te rijden, maar doe het dan op een circuit.. Beetje verantwoordelijkheid mag wel..
@getaway07: Deze M-wagens zijn juist bedoeld voor op de openbare weg. Daarbij is de lol er natuurlijk gauw af als je steeds een circuit moet gaan opzoeken als je gewoon een beetje wil gaan trappen. Ze hebben er lol in en doen er verder niemand kwaad mee dus ik zie het probleem niet.
@alcantara: je zal wel een probleem zien moesten ze je broertje/zusje/zoon/dochter van de weg maaien
@jensdm: Ik heb geen van allen, dus ze doen maar.
@alcantara: Ik ga er van uit dat je wel een vader en moeder hebt/had, zou je die graag bij elkaar vegen op straat? Praat toch niet zo idioot man.

Het is dat mensen oplettend waren en net op tijd remden voor dit stel idioten, want anders waren ze er allang geweest. Wat ze in de bergen doen waar er verder niemand te bekennen is moeten ze zelf weten, maar wat ze toch in het centrum doen en hoeveel (honderden) mensen ze in gevaar brengen (niet alleen zichzelf), rijbewijs ontnemen graag, en aangezien dat niet genoeg is ook de sleutels inleveren.
@oldekamp: zat net te denken, ben ik de enige die deze reactie ontzettend a-sociaal en zielig vondt? dus niet gelukkig. @alcantara ze mogen dit doen alleen niet midden in de stad, een verlaten weg best,
@oldekamp: Ik hoop er niemand bij elkaar geveegd hoeft te worden, met je lugubere gedachtes. Maar daar is in deze filmpjes ook helemaal geen sprake van. Alles onder controle!
@alcantara: Het is duidelijk dat je niet begrijpt dat er met dit soort acties bepaalde risico’s aan vast zitten. Hoge risico’s met nog veel grotere gevolgen. Ik hoop dat je zelf geen auto rijdt..
@alcantara: Overigens is het internet bezaaid met video’s uit allerlei landen van mensen die dachten leuk/stoer/grappig te doen op de openbare weg met doden ten gevolgen.
Waarschijnlijk met de zelfde insteek de auto ingestapt. ‘Wat lol maken’-haha. Alleen is het overige verkeer niet berust met zulke ludieke acties waardoor je niet eens door je eigen stomme acties een ongeluk veroorzaakt.
@alcantara: Een M leent zich wel om zo bereden te worden ( kan ik alleen maar beamen trouwens), maar of je dat ook in het dagelijkse verkeer moet doen ( zeker hier in NL ) betwijfel ik..

Doe dit in Nederland en je rijbewijs wordt in 2en geknipt, de 2 stukjes die je rijbewijs nog voorstellen worden voor je neus door de shredder gehaald en de restanten ervan worden in vuur en vlam gegooid die aan is gestoken met je benzine. Je krijgt minimaal een EMG cursus ( zo eentje waar je naar toegaat om aan tafel te lopen pronken met Ferrari-mensen over wie hoe hard heeft gereden, poggen zoals alleen stoere mannen dat kunnen) en een dikke boete, als je geluk hebt. Want voor hetzelfde geld kan je ook een tijdje achter slot en grendel eindigen om na te denken over je fouten terwijl je wasknijpers in elkaar friemelt…
@alcantara: Troll…
@alcantara: Precies !!!;
@alcantara: hulde! en je hebt gewoon gelijk…
Ze kunnen wel rijden, maar ze zijn ook wel een beetje ziek in hun hoofd.
Eerlijk is eerlijk, rijden kunnen ze wel.. Maar dit is echt levensgevaarlijk.. Stel er loopt net een voetganger langs? Zo’n M5 hoor je met liefde te behandelen. Dit is pure verkra**ting..
@marokkaanseheld: Of nog erger: stel je voor dat er 2 nietsvermoedende kinderen over zouden steken!
@bigcar: Broertje, een kind is ook een mens. Maar je hebt gelijk. xx
@marokkaanseheld: pure verkrachting. Een m3 of een m5 horen juist zo bereden te worden, alleen is de locatie ongelukkig. Als je alleen maar gaat touren kan je net zo goed een 520 halen. Wat heb je aan een m5 als je er alleen maar rechtdoor mee rijd?
Ik snap dat je wat lol wil trappen in deze auto’s, maar doe het dan op een afgelegen weggetje ofzo.. Nu doen ze inderdaad niemand kwaad mee, tot het eens slecht afloopt.
@getaway07: yup, zie 3.50
Met gta of nfs was ik allang 50x gecrasht…
Langst de ene kant lijkt het me wel leuk zo met je maten wat dom doen en het varken uithangen. Zomaar omdat het kan.

En in hun subcultuur zullen het best wel helden zijn.

Maar ze moeten zelf toch ook wel ergens beseffen dat ze eigenlijk gevaarlijke idioten zijn.
Wat een tokkies. Geen respect voor je medemens. Auto afpakken en een massief blokje metaal van maken…
Btw, misschien leuke sub-site voor autoblog: BMWdriftblog.nl?
Tokkies in afgetrapte tokkie BMW’s in een tokkie land die zich als tokkies gedragen…
Achja, ze hebben wel plezier.., dus ze doen maar.
@Rob: U noem ik voortaan Rob Tokkie! :)
Gelukkig overleven dit soort mensen nooit lang.
Kijk, voor dit soort fratsen bestaan nou circuits en spellen. Helaas heb je alleen geen circuits in Georgie.
Leuk op een verlaten weg, maar onverantwoord op de openbare weg! Alcantara zal precies tussen deze mafkezen passen als ik dat zo lees.
dit kan je echt uren kijken!
Veel vingertjes omhoog geheven…op autoblog.nl …. tsss. Gewoon kijken, het is Georgië, zij geven (terecht) geen fuck om jullie, en andersom mag je dat ook zo zien. Ieg heb ik gelachen en genoten :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).