Video: burnout-trekkende Ozzie is er gloeiend bij

Auteur: , 7 Reacties

Het leek meneer een goed idee om op een druk kruispunt zijn achterbandjes op te roken. De agenten aan de overkant waren het daar niet mee eens.

Fail

Onderstaande video werd door de Australische politie online geslingerd, ter lering en vermaak. Twee motoragenten werden tijdens een dienst opgeschrikt door een hevig rokende Holden Commodore Ute (een pickup dus). De oorzaak was niet een brandje onder de kap, maar een heel slecht getimede burnout. Tot overmaat van ramp blies de 23-jarige bestuurder (geen senior dit keer!) ook nog eens twee keer de toegstane alcohollimiet.

Als gevolg van de strapatsen nam oom Agent de auto in beslag. U ziet, drank is niet alleen een duivel, het is ook een heel slechte raadgever. VIDEO! (Western Australian Police, via)7 reacties

Smoke, was jij laatst in Australie?
Waren dat soort auto’s in Nederland maar haalbaar…

on topic: niet erg snugger van die gozer. Ben blij dat ze die drankrijder hebben gepakt. Stel dat er spelende kinderen onder die banden waren gekomen!
Wat een tokkie auto. Goed dat ie in beslag is genomen
@nvn1993: laat mij dan maar in een tokkie-auto rondrijden… Ik wil er zeker wel één vor de deur hoor. Epic specs deze bakken, helemaal in SS-V uitvoering!
Saaiste video die ik in tijden heb gezien
Hmm… vraag ik met toch af of er ergens in de wet staat dat je niet mag stilstaan terwijl je achterwielen draaien…

Overigens heerlijk daar in Australie… de ene na de andere donker-ronkende V8 komt langsrijden. Een verademing ten opzichte van de gemiddelde naaimachine op wielen hier in Nederland…
@kees66: onnodig lawaai maken / toeteren/jengelen met het gas is in Nederland bij wet verboden, kan je zeker voor worden bekeurd. Of in ieder geval door worden aangesproken door meneer de snor. Helaas meegemaakt bij mijn Volvo 440t, die had stationair wat problemen dus hield ik een keer enthousiast aan de praat. Gelukkig alleen een waarschuwing en het verzoek de motor aan te passen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).