Video: doldwaas winters vermaak met een GSX-R 1000 + ATV

Auteur: , 4 Reacties

Met naar alle waarschijnlijkheid wederom een vrij zachte winter in het vooruitzicht, kunnen we de hoop op een elfstedentocht voorlopig nog even in de ijskast laten staan. Deze video verzacht de pijn gelukkig een beetje.

Fun op een ijsmeer

Sneeuw en ijs zijn doorgaans geen zaken waar je de doorgewinterde petrolhead een plezier mee doet (rallyfans daargelaten), maar ook onder barre omstandigheden weet de ware adrenalinejunkie zich prima te vermaken met een set wielen. Hoe dan? Nou gewoon, door een paar banden met stevige spikes te monteren en een verstrooide visser een paar handgranaten te geven.

Onderstaande video van de boys van het StuntFreaks Team leek dat in elk geval een strak idee, met als resultaat een bizarre video waarin een opgefokte Soes en een Polaris 900 RZR ATV op een bevroren meer de hoofdrol opeisen. De motor (mét verlengde swingarm voor dat toefje ghetto) drift er, ondanks de glibberige ondergrond, lustig op los en de Polaris blaast vrolijk een deuntje mee. Wellicht dat beide heren eens een Jägermeister met deze driftopa moeten drinken?4 reacties

Spannend ook die gaten voor de volgende die over dat meer gaat scheuren.
Linken naar feesboek zonder waarschuwing….Brrrr.
Lekker retro skipak heeft die biker.
We weten het ondertussen zo al wel dat je met spikes best nog wel wat grip hebt op een bevroren meer. Zoals in dat filmpje met de porsche en dat met de lancer vs bmw.

De ontploffingen waren echt overbodig voor het entertainement.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).