Video: enorme verzameling supercars in China

Auteur: , 18 Reacties

Als je nog twijfelde aan het feit dat een groot deel van de productie van merken als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, McLaren, Porsche en Maserati naar China verdwijnt, dan neemt deze video dat wel weg. Tijdens een evenement van Supercar Club China (SCC) was zoveel lekkers te zien, dat je haast niet anders kan dan watertanden.

Super Car Club China Zhuhai International Circuit

In het verleden hebben we al het nodige materiaal voorbij zien komen van SCC en tijdens een event dat onlangs werd gehouden op het Zhuhai International Circuit was het wederom raak. We zien een haast oneindige stroom supercars, waaronder een DMC Aventador Molto Veloce, veel Ferrari 458’s, Porsches, Gallardo’s, Nissan GT-R’s, Aventador’s en zoveel meer.

Opmerkelijk is ook dat bijna alle auto’s voorzien zijn van opvallende kleuren. Chinezen zijn blijkbaar niet bang voor een lagere restwaarde en kiezen gewoon wat ze zelf mooi vinden.18 reacties

Toch knap dat mr.shmee dat een dag geleden upload. want volgens zijn Instagram zit hij in Dubai ;) kan natuurlijk eerder opgenomen zijn.
@djfrank: ik denk niet dat het door hemzelf gefilmd is aangezien je iemand hoort praten achter de camera die duidelijk niet Tim is :)
@djfrank: ooit gehoord van een “vliegtuig”? Van China naar Dubai gaat prima binnen en dagje.. OT: Ik ben vaak in China en hoe opvallender de auto (kleur) hoe mooier die lui het vinden, dus restwaarde
Shmee150 franchisers
@ErikkNL: hij levert gewoon de beste kwaliteit qua spots en ik heb AB getipt dus waarom nou weer zo’n reactie?
@thomcarspotter: Was meer een reactie op @djfrank. Tim heeft dit niet zelf opgenomen dus hij is aan het uitbreiden met Shmee150 franchisers. Niet gelijk happen maar even doordenken.
@ErikkNL: doe dan gewoon reply, niet al te moeilijk he ;) t zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat er iemand die video naar hem heeft gestuurd en dat hij die upload (doet hij wel vaker, niks mis mee)
@thomcarspotter: Lekker gratis geld
@e550: daar doet hij het ook echt voor (not).
Die Chinezen durven niet voor een onopvallende kleur te kiezen, dat is slecht voor de restwaarde in China.

Het is dus maar net hoe je het bekijkt ;-)
@escort77: ze moeten wel voor opvallende kleuren gaan, aangezien ze zonder auto al moeilijk uit elkaar te houden zijn..
Smullen geblazen nice video, meer is altijd welkom
hé? … geeneens ’n #spyker?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).