Video: Ferrari F40 viert overwinning op 911 met donuts

Auteur: , 9 Reacties

De gele Ferrari F40 neemt het hier op tegen een Porsche 911 (9ff) en geeft het publiek na zijn overwinning een extra traktatie.

Video: Ferrari F40 viert overwinning op 911 met donuts

De Porsche-rijder in deze video zal gedacht hebben, die oldtimer heeft niks op mijn getunede 911. Daar dacht de Italiaan anders over en blijft het jonkie duidelijk voor. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de 911 een slechte start had, want ook een Ferrari F40 legt het (normaal gesproken) af tegen een serieus getunede 9ff-Porsche.

Hoe dan ook, het blijft gewoon vet om te zien dat deze F40 nog gebruikt wordt waarvoor hij ooit gemaakt is: hard gaan.9 reacties

De F430 en de F40, de enige Ferrari’s die me echt interesseren. Schitterend filmpje!
@dimi:
Ieder zijn eigen smaak natuurlijk, maar de 250 GTO, 512 Berlinetta, 288 GTO , 308GTB/GTS en de ‘Daytona’ zorgen er ook voor dat mijn hart eventjes een sprongetje maakt als ik deze voorbij zie schitteren. Eigenlijk bijna elke Ferrari, als ze maar redelijk origineel blijven.
Heerlijk filmpje dit.
Mooie wagen, ik heb heb ‘m liever in rood…
Doet me denken aan die Fransman die alles in het geel verzamelde. Ferrari’s, Ducati’s, hij had vanalles in boterbloemengeel. Was wel mooi.
Persoonlijk vind ik geel mooier op een F40 dan rood en dan niet eens omdat rood op een Ferrari net zo origineel is als grijs op een Duitser.
Ik heb het vermoeden dat de F40 niet meer helemaal standaard is.
@RacerX: Z’n differentieel is in ieder geval flink naar de kloten.
@RacerX: klopt, 650-700 pk ongeveer. Ander uitlaatsysteem, grotere intercoolers, remapped ecu, boostcontroller met vier standen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).