Video: gingermeisje restaureert oude Chevrolet

Auteur: , 26 Reacties

Dit is Katie Poletti, bouwjaar 1988. Katie is verliefd op een Chevy Nova uit 1978, en steekt hart en...ehh, hart in het restaureren van de Amerikaanse youngtimer. Lekker met de ellebogen in het vet en een moersleutel in de hand, zo mogen we het zien.

Katie hartje Ned

Katie heeft haar Nova zelfs een naam gegeven, de auto heet Ned. Op dat soort momenten weet je het: stay away, that shit cray. Ze werkt sinds 2010 aan haar project en heeft er een heuse website voor in het leven geroepen, Beauty’s got muscle.

Omdat alle hulp welkom is krijgt ze bijstand van muscle car-specialisten S&P Classics uit Amity Village, New York. Samen maakten ze 19 minuten aan video, waarin we een meisje eens niet in bikini om een auto zien dartelen, maar haar met haar knuisten vol in Ned te zien zitten. Go, soul reaper! (via carscoops)26 reacties

Ik wil haar wel een service geven hoor.
@rob68: dan moet je wel heel erg wanhopig zijn :-)
@750i: ha ha ja .. 20 jaar verschil…
dit noem ik nou een meisje met ballen
@r32turbo: Effectief. Dat is een halve vent.
@r32turbo: en zonder ziel
Heel leuk om te zien, mijn eerste USA car die ik had net voordat ik 18 werd.
Die van mij was alleen mooier het was nl de Concours uitvoering met Cabriolet roofcover (Landua achtig voor de kenners) en met 3 ipv 2 achterlichten. Met 5 L V8 erin natuurlijk en headers erop ! : )
En redheads is ook altijd + veel, die heb ik ook gehad maar toen was ik 35.
@RobUSA: nice! Leek ie enigszins hierop: http://www.autojunk.nl/2013/05/1978-chevrolet-nova-concours-2?

OT: mmm leuke combinatie: Leuke dame die een classic american restaureert. Nice zo’n Nova.
@toyotafortuner: Ja beetje maar het was een coupe, hij was zwart en met een half bekleed dak en die zijstootstrips eraf.
Leuk meiske, kek wagentje, beetje bloed, zweet en traantjes en een happy ending toe. Maar de fancy website, vele YouTube filmpjes, etc. doet me toch vermoeden dat ik allemaal nèt ff teveel gescript, gepland en gemarket is.

Maar ik heb er evengoed met genoegen naar gekeken. Cute.
@RRRobert: Bedankt voor het kijken! Mijn naam is Katie, en ik ben het roodharige meisje in deze video :) Mijn excuses als wat ik schrijf moeilijk te begrijpen is. Ik gebruik google translate.

ik wilde alleen maar om u te laten weten dat de video is gemaakt door mij en een vriend, dat is het helemaal. Het was niet scripted, recht uit het hart van een gekke roodharige. de site die ik heb gemaakt in 2010 en ik en mijn vriend al het werk voor doen Beauty’s Got Muscle door onszelf. De reden dat ik wilde vertellen was, want dit project is zeer dicht bij mijn hart, en ik wilde niet dat je te denken dat het nep was. Heel erg bedankt voor het kijken naar het
en al uw vriendelijke woorden!
@katie0beautys0got0muscle: Hi Katie, This is a somewhat similar story that has been posted here too: 12 year olds and cars – Kathryn’s Fiero Not such a nice video like yours, but a huge thread written in English (posted on a Dutch forum).
@RRRobert: I’ve actually been following along that forum too! She’s awesome!
Leuk, alleen snap ik haar keuze voor de ’78 nova niet. Neem dan een ’70 zoals ik, vele mooier !
@RazorHead: Ik ben Katie, de vrouw die gemaakt en was in de video. Bedankt voor de tijd neemt om te kijken! Ik wilde alleen maar om uit te leggen waarom ik koos voor de 78. Ned Nova was mijn eerste auto. Toen ik op zoek was naar een auto te krijgen, was ik zeer geïnteresseerd in de 3e generatie Novas (’68-’74), maar ze waren van mijn prijsklasse en degenen die ik kon veroorloven waren verroest. Dus toen ik voor het eerst kwam Ned Nova, het was geen liefde op het eerste gezicht, maar overuren, hoe meer we door samen waren geweest, hoe meer ik begon de auto te houden. Nu vanwege mijn band met Ned Nova, de 4 generatie Nova een speciaal plekje in mijn hart. Zij mogen niet het “wenselijk” body stijl zijn, maar hun verschillende en ik hou van dat over hen. Ze doen me denken aan een groot deel van de gezegde “je kunt een boek niet aan de kaft” hoewel ik weet niet of het betekent hetzelfde in het nederlands. Hoe dan ook, voordat ik hak op de tak te lang, Dank u voor de tijd neemt om te kijken! En Mijn excuses als mijn frasering is ingevuld. Ik gebruik google translate.
Amurica, fuck yeah!!!! Neppe gescripte shit..het zou je vriendin maar zijn…..
@gash: Ik ben Katie, de vrouw in deze video. Ik wilde alleen maar om u te laten weten dat dit niet scripted. De video betekent veel voor mij vanwege mijn vriend die stierf. En ik wilde alleen maar om ervoor te zorgen dat u wist dat het niet scripted. Het was van het hart. Ik hoop dat je kan genieten voor wat het is, en heel erg bedankt voor de tijd neemt om hem te bekijken.
@katie0beautys0got0muscle:

Hi Katie, very kind of you to respond to our comments! Restoring your car with help of others is so much fun to do and a kind of special too since you’re a beautiful girl. Nevertheless reality is that lots of Dutch people find American patriotism scripted reality video’s like yours very embarrassing to watch. Nevertheless there’s a big market for this kind of video’s and I suppose the video is a big hit on the internet. In future, whenever you consider making more video’s, try to make it a bit more convincing and less scripted. And please: no American flags….;) Good luck! Amurica Fuck Yeah!!!!!
@gash: Mijn excuses als een van mijn frasering is uitgeschakeld. Ik gebruik google vertalen naar het beste van mijn capaciteiten
Ik ontmoete in Cherchonnisos in 1998 ooit een groep vriendinnenetjes van een hele goede vriendin van ons.Na een lange nacht uit bleven ze allemaal slapen en toen ik de volgende ochtend naar beneden kwam(we hadden een heel groot huis afgehuurd) zat een van hen een heel technisch stuk over de nieuwe versnellingsbakken voor de 7-serie te lezen in een Autovisie van mij.Heel gek maar dat vond ik zo cool.
via Android app
Volgens mij is dit een repost.

ik juich dit alleen maar toe. Gewoon iets doen wat je zelf leuk vind. En niet als een mak lammetje achter de rest aan lopen.

En meer dames in de techniek is welkom. Krijgen een groot tekort aan goede technische vak mensen!
Leuke auto is het geworden maar wat een overdreven gedoe. En waarom rijdt ze voor de eerste keer de auto niet zelf? Dan ga je toch niet als passagier mee?
En overal die Amerikaanse vlag terug, tot bij de overdreven scene dat die auto onthult wordt brrr…….
@titanius: ach die Amerikaanse vlag, daarmee willen ze toch maar gewoon zeggen: “support our troep” (yep, dat is een woordspeling).
@titanius: Ik ben Katie, de vrouw die gemaakt en is in de video. Ik wilde een aantal van uw vragen anwser. De reden dat ik niet rijden mijn Nova op de eerste keer was uit respect voor de mensen die me geholpen bouwen van de auto. Ze hadden hun tijd en onderdelen om mijn droom waar gedoneerd, en hij wilde het eerst rijden. Het zou egoïstisch van mij zijn geweest om hem niet te laten. Ik hoop dat zinvol is. Hartelijk dank voor het bekijken van de video. Ik waardeer het echt. Ook Mijn excuses als mijn frasering is ingevuld. Ik gebruik google translate
Dank u voor het bekijken en delen! dit is mijn video en het is heel speciaal voor mij en ik ben erg dankbaar dat u allen het een kans gaf! (Mijn excuses als mijn frasering verkeerd is, gebruik ik google translate)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).