Video: Hagwalah-Saoedi’s koppen truck

Auteur: , 38 Reacties

Another day, another Hagwalah-related accident. Gelukkig lette Allah op, want de driftdudes stappen allemaal ongedeerd uit hun kapotte Camry.

Beetje krap, zo'n Camry

Hagwalah-glijderij is zeker niet zonder risico’s: de boefenaars halen hun capriolen uit op hoge snelheid, en bij voorkeur midden tussen al het overige verkeer. Niet om de chickies te imponeren, want die komen natuurlijk niet buiten op het Arabische schiereiland. In de auto’s is het dus altijd een 100% hengstenbal. Wel zo rustig, zonder passagiers die over je rijstijl aan het zaniken zijn. Bovendien werkt deze glijderij waarschijnlijk meer kickgevend dan statisch rond de zoveelste opgepoetste Rolls-Royce dralen.

In de volgende video gaat het weer lekker verkeerd. De liefhebbers van rokend rubber glijden er op los, maar weten een tegemoetkomende truck niet te ontwijken. Pats, boem, risico van het vak. Maar waar is de bestuurder gebleven? Ligt die nu achterin? VIDEO! (via Carscoops)38 reacties

Jammer dat ze nog leven.
@utr1984: wat een totaal misplaatste opmerking!
@jawadde:

Moraalridders…

Ze hoeven niet dood; maar het zou mij inderdaad ook geen f*ck uitmaken als dat wel eens zou gebeuren. Driften en zo is lachen. Maar die gasten pleuren die auto’s met een rotgang door het overige verkeer heen, ten nadele van anderen.
@jawadde: Gewoon handen en voeten afhakken zodat hij dat soort acties niet meer kan doen. Voor iets klein als stelen, is niet goed, worden er handen voor afgehakt en zweep slagen. Iemand stenigen is daar ook normaal. Van mij mogen ze zich dood rijden zijn ze sneller dood als dat ze door anderen geholpen moeten worden.
@utr1984: Aan je reactie te lezen en het vermoeden dat dit je geboortejaar (1984) is, concludeer ik dat je niet meer verstand hebt dan een grindtegel..

OT: goeie klapper!
@baap:

Moraalridders,

Een ander bewust in gevaar brengen vind ik heel erg zoals die galamagama-drifters doen, liever hun dan een onschuldig kind.
@baap: alsof verstand met de jaren komt. Eer je verstandig bent ben je alweer aan het aftakkelen :)

Anderzijds de opmerking slaat natuurlijk nergens op.
@hierboven, met mijn intelligentie is niets mis. Wel met die klapmongolen die anderen in gevaar brengen. Heb genoeg van dit soort filmpjes gezien waar anderen de lul waren door die dwazen. Dus ja, van mij mogen ze bij zulke acties het leven laten.
@utr1984: helemaal goed! En inderdaad kennis is gekoppeld aan wat je geleerd hebt met verstand ben je geboren en dan doe je duidelijk deze acties niet! Laat ze sterven! Ik mis nu een gemene smiley :-)
@sjaakk: haha dank u! >:-)
@baap: het is inderdaad volkomen normaal wat ze daar op de openbare weg doen, nietwaar? Laat ze sterven en naar de hel vertrekken!
@3246cm252kw: Is dat die plaats met al die maagden?
@eltee: inderdaad dat IndiĆ« plaats waar ze die de maagden krijgen. Wat geen van allen weet is dat het varkens zijn die ze krijgen daarom mogen ze ze niet eten….
@3246cm252kw: er is geen hel, trouwens ook geen hemel.
Ligt er vanvoor ook nog iemand, of is dat de airbag?
Genoeg theedoeken om een drukverbandje aan te leggen in ieder geval, maffe arabieren!
Ze mogen die truckchauffeur wel ff bedanken dat-ie nog even opzij stuurde. Als hij ze midden in de flank had geraakt was het ietsje anders afgelopen vrees ik.

Ach ja, ’t is vooral goed voor de auto-verkopen, dus laat ze maar lekker glijden daar…
Best nog veel schade aan die truck nog zeg…
Arme chauffeur. Hij had de andere kant op moeten sturen, had zijn wiel er nog aangezeten en had hij verder gekund met werken.

Zonde ook dat deze Camry niet is uitgerust met koudemiddel R1234yf. Dan hadden we nu geweten of het spul veilig is of niet. Fikkende jurken hadden voor een extra dramatisch effect kunnen zorgen.
@slaapmutsje: Andere kant op ging niet, hij zat nog steeds naast die andere vrachtwagen waardoor er niet veel uitwijk mogelijkheden waren.
@sjaakk: Bedoel dat als ie de andere kant op had gestuurd, de Camry frontaal had gepakt. Had minder schade voor de truck betekend, nog meer voor de Camry. Was win-win geweest in dit geval.
@slaapmutsje: Win-win misschien niet helemaal. Frontaal pakken is wel goed. Denk alleen niet dat de chauffeur heel blij zou zijn als hij bij een ongeluk met 3? doden zou zijn betroken. Ondanks dat hij er niets aan kan doen.
Die gasten halen het nummerbord eraf en boeken hem.. Toch? Waar verhaalt die vrachtwagen zijn schade etc? Iemand die mij het ongeluk ritueel kan uitleggen wat plaatsvindt in zo’n land?
Haha geweldig toch! Deze kerels hebben gewoon dikke fun gehad en zijn weer een sterk verhaal rijker, niks mis mee.
@alcantara: Precies…. dat die vrachtwagen chauffeur een kapotte truck heeft en een flinke aanrijding door deze idioten maakt verder geen fuck uit…En of de verzekering die chauffeur schadeloos stelt is nog maar af te vragen.

Prima als je op een onverlaten weg van alles met een auto doet, maar we hebben het hier over een openbare weg waar ook andere mensen rijden. Lijkt me niet meer dan normaal dat je daar rekening mee kan houden.
@alcantara: Lekker schijt hebben aan andermans leven en dat van jezelf. Dat is nu eenmaal de inborst van die mafkezen. Totaal disrespect voor leven en lekker stoer de dood verheerlijken.
Rij dan meteen een ravijn in…
Inhalende vrachtwagens veroorzaken alleen maar ellende.
Moet je kijken, het lijkt net of die gast die uit de ‘voorruit’ klimt nog een peuk tussen z’n vingers heeft en de as ook nog ff aftikt op het dak. Op 00:21 .
zou ik graag doen, maar ik kan die aygo reclame niet meer aan zien -_-
@sajmun: AdBlock is the key.

Dus wat gaat sajmun even doen zometeen?
@MLTB: kak, was bedoelt als reactie @gallardogt Ofwel filmpjes terugkijken
Gisteren nog een artikel gezien: rijden met teenslippers is gevaarlijker dan met hakken. Ziehier het bewijs.
@fortuna: daarom reed ik in de vakantie op blote voeten. Gaat beter dan teenslippers
@fortuna: Auto rijden met slippers is sowieso k*t… heb er zo’n hekel aan.
De bestuurder ligt gewoon linksachter (rugleuning is omlaag geklapt). Ongelofelijk dat mensen hier gewoon uit kunnen stappen alsof er niets aan de hand is. Daarbij hebben ze die truck mooi naar de klote geholpen.
Die hun nachtkleed zal wel vol zitten met vuile vlekken.
Asjemenou

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).