Video: ijdele toekan ontdekt verkeerscamera

Auteur: , 11 Reacties

Vooruit, nog één topic vandaag. Omdat u best met een paar minuutjes minder slaap toekan. Deze Braziliaanse pretvogel is sexy en hij weet het.

Mine. Mine. Mine

Waarom hij zo dichtbij de camera flaneert weten we niet. Naar verluidt is het een vogel met een gokprobleem, die na een flinke klapper geen rekening had gehouden met het feit dat hij over zijn winst een flinke mep aan toekansspelbelasting moest betalen. Hierop zette zijn vrouw hem het huis uit, waardoor hij nu nergens anders meer naar toekan.

Ook zijn rapcarriere als Tucan Shakur wil nog niet echt van de grond komen, maar zijn manager probeert een collabo met Rick Ross te regelen, getiteld ‘tucan play that rap game’. Mocht dit nou helemaal niets worden, dan kan hij altijd nog een ander baantje zoeken, in een motel ofzo.

Tot die tijd doodt hij de tijd als camvogel voor de Braziliaanse verkeersdiensten, en niet onverdienstelijk. Oooh, Toekan!:11 reacties

Hahaha heerlijk gelachen om het artikel. Bedankt smoke, goed bezig.
Hij wilde gewoon even vragen waar hij naar toekan.
@motoragent: Vreemde eend in de bijt
Ja, je hebt er rare vogels bij…
+nog wat..
Hahaha
een weinig informatief stukje, maar desalnietemin in deze droge tijden kwa nieuws een leuk stukje
Tja, als je thuis een saaie huismus hebt die niets anders doet dan lui op haar nest liggen en haar snavel niet kan houden dan biedt de webcam uitkomst. Die Toekan is gewoon even ondeugend aan het chatten met een hete kip die voor hem uit de veren gaat.
Lol das een leuke
Wat, geen ‘als kers op de appelmoes’ grap?
Toekan blog… :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).