Video: meisje (15) surft door overstroomde straten NL

Auteur: , 24 Reacties

"Tsjongejongejonge, wat was/is het toch een pokkeweer in Nederland." Sla je twitter/FB/Hyves/IRC er maar op na, iedere Hollander deelt aldaar die mening. Gelukkig zijn er ook nog mensen die kansen zien, zoals de 15-jarige Kristie uit Middelharnis, die nu eindelijk dichtbij huis kan surfen.

Surfs up!

Afgelopen weekend viel er letterlijk een half IJsselmeer uit de lucht, en dus gaf onze doorgaans prima functionerende riolering zich gewonnen, waarop de straten blank kwamen te staan, om er maar eens een racistische term in te gooien.

Deze waterpret was voor Kristie Swinkels een geschenk uit de hemel, want nu kon ze eindelijk haar surfboard van zolder pakken, zich in een laag neopreen hijsen, en de lege, overstroomde straten te lijf gaan met haar plank, zo leerden we van de collega’s van de Rotterdamse kwaliteitscourant.

Helaas viel het wat tegen met de golfslag, en dus werd er een paar keer lief ge-oogknipperd naar vader Martin, die zich met zijn Renault voor Kristies karretje surfplank liet spannen. Camera erbij, en je hebt unieke beelden, zoals je HIERRRR kunt ondervinden. Ze gaat echter niet op 2 hoefjes staan, wat misschien wel zo verstandig is, aangezien het melkgebit alweer een tijdje geleden gewisseld is.

Eeerder zagen we al iets dergelijks met een A3-snowboard-combinatie in besneeuwde straten, iets dat onze eigen Woutert later dunnetjes overdeed met een Range Rover. Wat volgt? Extreme snorkeling in overspoelde straten? Synchroonzwem-trainingen? Pak je camera en verras ons!24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Altijd leuk om dit te zien! Goed gebruik maken van de situatie :D
@diehard: gebruikmakend van een andere situatie:
http://www.youtube.com/watch?v=_8ljESRRGc8
Ik heb sowieso geen idee waar iedereen over lult. In het zonnige zuiden vrij weinig last gehad van de regen, laat staan overlast. CODE ORANJE CODE ORANJE!!!
@towi1989: In sommige delen van het land bleven de buien rond cirkelen waardoor er langere tijd constant op een deel regen viel waardoor er zulke situaties ontstonden.
@diehard: Bedankt voor de uitleg Piet!
@towi1989: Geen dank.
@towi1989:
Nu was ik gisteren de gehele dag in het “zonnige” zuiden maar het leek er toch echt meer op een moesson.
De Rotax racingdays hadden meer weg van een powerboatkampioenschap dan van een kartkampioenschap. Berghem ligt waarschijnlijk niet zuidelijk genoeg.
In 010, niet zuidelijk dus, was het niet veel beter. De oprit A20 bij het Kleinpolderplein was veranderd in een vijver.
Wel lachen, mijn auto leek verdacht veel op de surfplank op de foto.
@towi1989: probeer je maar eens in te beelden hoe 100liter regen op 1 m2 eruitziet.
Hyves? Het is 2013 hoor….!
@mercs: Sarcasm.
Zal toch ff een langere skilijn gebruiken… Afremmen +1
-edit: nutteloze bijdrage-
Vandaag ligt Kristie waarschijnlijk ziek in bed, want wat ze zich waarschijnlijk niet gerealiseerd heeft is dat de riolering zich inderdaad gewonnen heeft gegeven…
@jaapiyo: of ze hangt nog aan de trekhaak. Pa moest plots heel hard remmen :-)
Dat die Renault het bleef doen met zoveel water
@paginl: hahhahaha daar dacht ik ook aan.
Nadelen kunnen ook voordelen hebben!

Maar wat is IRC nou eigenlijk? Heb er in de anime/hentai-scene wel eens van gehoord, maar nooit een f van begrepen van wat het nou precies doet… Iemand idee├źn? En ga nou niet flauw doen met de ik google het wel ff voor je link.
@toyotafortuner: Een channel waarin je kan chatten, word vaak gebruikt bij games zoals ‘runescape’. Dit is IRC -> http://www.snapfiles.com/screenfiles/mirc.gif
@ot92: oke! Alleen je plaatje doet het niet.
@toyotafortuner: Google naar IRC en kijk bij de afbeeldingen. Daar zie je wel een voorbeeld staan.
@ot92: oke!
Zoiets kan je ook doen met droog weer; op een ouwe motorkap gaan zitten, vastbinden met een touwtje aan een auto en gaan.

Wel oppassen want na verloop van tijd wordt het wel een beetje warm onder je billen.
En nu een noodstop!
Haha, leip! Zullen haar ouders leuk vinden als ze dit filmpje terug zien..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).