Video: mensen trollen in een EV met treinhoorn

Auteur: , 5 Reacties

Elektrische auto's stil? We can fix that.

Stelletje Fjordenne*kers!

In Noorwegen (4,5 miljoen inwoners en een enorme gasbel) stroomt het geld uit de kraan, slaat de elektrische auto bijzonder goed aan, en verder kunnen we niet zo veel kwijt over het Scandinavische volk.

(Bijna) niemand heeft wat op de rustige, gemoedelijke Noren tegen, en dus vonden enkele grapjurken dat daar maar eens verandering in moest komen. Dit door middel van een beproefd recept met 100% lol-garantie: een hele grote herriemaker aan je voiture bevestigen en hier de mensen de stuipen mee op het lijf jagen. Works every time.

Voor het contrast is niet gekozen voor een gerse Tesla Model S, maar een ienie-mini knalgele Kewet Buddy. En, nee, daar hadden wij ook nog nooit van gehoord. Video op etterbakjunk! (via groen 7)

TOEEEEET!

Meer van deze Noren? In deze video doet een van hen alsof hij Nederlander is tijdens een speeddate. Vergeet de hele zeur-Pietendiscussie, dit is pas kwetsend! Oh, wat voel ik mij als Nederlander beledigd! Excuses graag, Noorwegen, en snel een beetje!5 reacties

Toch heeft onze Noorse loodgieter wel humor.
Het valt me mee dat hij niet stil valt na 2 keer hard toeteren, zoals bij onze Noorse vriend klaarblijkelijk wel gebeurd is.
Die vrouw in de speeddate video op het laatste van het filmpje: ‘Ik geef hem een 5’ en houd 6 voor de camera
Scøøtmøbiel met schæpshøørn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).